Mamici de Noiembrie-Decembrie 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Buna dimineata burtici! Este clar ca n-o sa avem parte de soare astazi .S-a anuntat vreme instabila in urmatoarele 3 zile .Din punctul meu de vedere ,nu vreau sa renunt la intilnire .Schimbam locatia?
Lavi pozele sint pe site .Am stricat ceva acolo ,nu poti sa maresti pozele dar o sa repare Mihai .Cine mai vrea poze pe site ,astept poze pe email.5 poze cu denumire si specificatie care din ele sa fie coperta de album .
Astazi schimb prefixul 30 de sap. Daca am noroc mai am 8 saptamini .Eu nasc prin cezariana si cezarienele se programeaza cu 1,2 sap. mai devreme .
30 fix

Mirela si Cosmin 2 ani si 10 luni
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Tocamai ma uitam la ele Mirela, si inca o data iti multumesc pt postare.Nici eu nu asa vrea sa renuntam la intalnire , dar mi se pare de bun simt si orientare sa schimbam locatia, ca nu ne va prii o ploie, fie ea si de vara.
Cum te mai simti astazi?
Ar fi super sa ne vedem cit mai multe si sa ne cunostema mai mult.

Mirelasi eu ma operez prin cezariana,pe undeva prin prima saptamina din noiembrie, pe Cosmin l-ai nascut la fel.Pe mine ma ingrozeste ce va urma, si mai ales ca ma voi reface mai greu, pt ca vor deschide aceiasi taietuta! Naspa !

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

Nu-mi spune ,ca-i tirziu sa ma mai razgindesc .O facem si-pasta si gata .Apropo de a 2 cezariana ,te-ai gindit sa-ti legi trompele ?Mie mi-atrecut prin cap dar m-am razgindit .Am auzit ca nu te simti tocmai bine dupa .Incep bufeuri ,dereglari .Mie mi-a trecut ,nu mai vreau .Ce parere ai ?
30 sap.

Mirela si Cosmin 2 ani si 10 luni
poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55889

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Neata frumoaselor!
Sibiencelor vad eu bine soare pe afara? (m-am trezit tarziu, ce-i drept, desi azi noapte pe la 5 vanam tantari si ma uitam cu furie la ploaie). Ar fi tare fain sa ne putem intalni!

Monet multumesc! Esti de admirat!

Mirela ce putin mai ai!!!! Eu mai am fix dublu!

Anca77 eu sunt la doctorat dar nu in ultimul an, ci in anul II, tocmai termin examenele. Eu fac doctoratul in stiinte economice si, deoarece vin din alt domeniu, am de dat 4 examene in loc de 3, 4 referate in loc de 3. Ca si "cale de urmat" eu zic ca cel mai important pas este sa-ti gasesti profesorul indrumator care are locuri disponibile pentru anul in care doresti sa te inscri si sa ai o discutie cu el. E foarte importanta disponibilitatea lui/ei de a te lua ca doctorand! Pentru partea birocratica, formalitati, dosare etc, eu stiuu ca fiecare universitate are un asa-numit "Departament de studii doctorale" unde ar trebui sa gasesti aceste informatii. Bafta multa!

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 23+

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

m-am gindit si eu sa imi leg trompele ca nu mai vreau sa fac si pe al treilea, nu e indicat si doi sunt suficienti.Si eu am inteles ca te pot deregla hormonal, ca te poti ingrasa sau suferii.Mi-am schimbat optiunea, pe termen lung nu stiu ce metoda sa adopt, poate pastile de data asta scumpe, nu stiu.
Cu a doua cezariana, ma doare capul si gindurile cind apare, intai ca o idee si acum din ce in ce mai mult ca o certitudine, dar ai dreptate , zic hop si trec si peste asta.
mai greu va fi in prima luna pt ca ma voi misca incet, si tre sa ma descurc si cu Eva si cu bb.dar o am pe mama , pe sora mea si mi-a promis Victor ca in prima sapt sta acasa

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Tania,Maria v-am dat un mail.

Varsta bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

sa stiti ca si eu m-am gandit la o metoda contraceptiva asa, mai pe termen lung, dupa ce vine luca; dar in nici un caz ceva asa de radical precum legarea trompelor, mi se pare un capitol in care nu e cazul la varsta asta sa fac ceva ireversibil, desi , deocamdata cred ca o sa ramanem la optiunea de a avea un singur copil; nu exclud posibilitatea, insa, daca mai facem unul, sigur va fi diferenta mare de varsta intre ei.
ma gandeam la ceva gen diu (sterilet), deoarece anticonceptionele nu am luat niciodata si nici nu cred ca vreau sa iau... mi-ar conveni , fiindca e comod si are perioada lunga de protectie 3-5 ani, timp in care nu te doare capul; stie cineva mai multe despre asa ceva ?

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

dienutza, diu va fi si la mine... nu de alta, dar de prezervative m-am cam saturat, pastilele uit sa le iau, oricat m-as chinui eu (n-am incercat inca varianta cu alarma la ceas...), unica trompa ramasa... parca nu-mi vine s-o leg la 26 de ani... cine stie, poate maine dau lovitura la loto si cum tati vrea 3 bebei... n-o sa mai fie asa imposibil...
pana acum insa sigu eu nu mai vreau bb3, niciodata nu m-am gandit decat la doi, un baietel si o fetita... am ceea ce mi-am dorit, de-acum sanatosi sa fie amandoi, si eu, ca sa le ofer cat mai multe!

Cristina 25+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Fetelor sint total ravasita .Nici nu stiu cum e mai bine sa va spun sau sa tac .Daca va spun ,este un semnal de alarma pentru toate gravidutele dar si un stres imens .Daca nu va spun parca sint inconstienta .Tocmai am citit povestea tragica a unei gravidute .30 sap.

Mirela si Cosmin 2 ani si 11 luni
poze burtica

Mergi la inceput