Mamici de Noiembrie-Decembrie 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 12
tania-z spune:
Lavi02 cu doctoratul nu am luat inca o decizie ferma. Ar trebui sa am ultimul examen prin septembrie, dar inca nu cunosc data si inca nu m-am apucat de invatat. Oricum, m-as duce sa ma stiu macar scapata de examene. Pe urma, cu referatele, trebuie sa vorbesc cu profesorul indrumator, sa vad cu ce frecventa vrea sa le stabileasca si s-ar putea sa fie cazul sa fac intrerupere.
Mai nasol e la mine si ca anul trecut am inceput un MBA de 2 ani si, cu chiu cu vai am terminat primul an (spun asa ca numai anul asta au fost vreo 14 examene si toate in weekenduri). Anul II ar incepe in octombrie dar nu ma vad nici mergand nici dand vreun examen (mai ales ca, cu problemele mele, nu cred ca ma prinde saptamana 40). Asa ca trebuie sa astept sa se termine vacanta si sa intreb daca se poate intrerupe si sa fac anul II la anul. Altfel nu stiu ce fac.
Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 23+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
lavi02 spune:
Tania la noi scoala incepe normal pe 1 octombrie dar intram oficial in activitate pe 1 septembrie. Restantele sunt in perioada 1-15 sept.
Cel mai elegant din partea ta ar fi sa faci tu subiectele, sa trimiti pe cineva la supravegheat si dupa aia sa corectezi tu lucrarile acasa si sa le pui note. Daca esti tu titular de curs. Nu?
Nu mi-ai zis cum faci cu doctoratul si cat stai acasa. Si tu mai ai inca un job...
lavi02 spune:
Aoleu, Tania, mai ai si MBA-ul!
Deci cu examenul de doctorat stam identic si la fel. Inca n-am bibliografia, nici data fixata si vreau sa-l dau pe la inceputul lui octombrie. In septembrie e nerealist sa sper ca apuc. Si la mine e al 3-lea.
Dar eu sunt decisa: 1 an pauza de servici si de doctorat, dedicata exclusiv lui bb. Dupa aia, nu stiu ce-o sa fie cu mine. Am sa ma intorc si am sa ma descurc eu cumva.
tania-z spune:
Lavi02 subiectele le fac eu sigur, ca e test grila si la corectat la fel, merge OK, ca se baga pe calculator. Toata problema e la supravegheat, ca vor fi vreo 3 serii (salile sunt destul de mici) ceea ce inseamna minim 4 ore de stat. Aici va trebui sa vorbesc pt inlocuitor.
Cu statul acasa, sunt hotarata ca un an sa stau sigur (vb de slujba de la facultate) si apoi, in functie de evol lui bb sa iau o decizie.Cu celalalt job am iesit mai elegant. Intre timp sunt asociat in firma (deci nu mai sunt angajata si nu ma mai intereseaza partea cu concediul). Cu activitatea voi continua ca si in zilele astea cat am stat acasa (on-line, YahooMess cu colegii, toate convorbirile cu clientii sunt preluate de alta persoana care comunica direct cu mine). Voi lucra "din umbra" (ca mafiotii).![]()
Cu doctoratul...voi stii probabil un raspuns in septembrie.
Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 23+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
Mirela Anca spune:
Lavi miine gasesti pozele pe site .Trebuia sa-mi trimiti 5 poze dar daca tot ne intilnim facem poze proaspete si o sa ai 5 .
Lavi o2 vacuta cred ca o gasesti la Roseti .Noi am luat vacutele la rind .ne-am pozat cu toate care ne-au iesit in cale .le-am muls ,le-am calarit ,le-am pupat .Dupa calculele mele eram la Roseti .
I-am trimis mesaj lui Corap s-o anunt de intilnire .Sper ca nu-i plecata din Bucuresti .
Daca aveti pofta de o mincare buna si ieftina putem merge in SorlY.Se maninca bine si pe bani putini .Au terasa mare afara si e umbra si racoare .Daca nu va este greu sa ajungeti la Grozavesti .Daca nu e ff bine si in Cismigiu .Hai sa stabilim ceva .Ramine pentru miine ?unde si la ce ora .Deja am vorbit cu Mihai si l-am convins ca ma simt bine .Ma grabesc cu intilnirea sa nu se razgindeasca sau si mai rau sa nu ma apuce pe mine starea de rau .Astept decizia .
29sap+6 zile
Mirela
si
Cosmin 2 ani si 10 luni
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica
Lavi spune:
Miine ar fi perfect Mirela, daca tu te simti in stare sa vii, atunci sa fie miine, dar pt mine Grozavesti e tare departe de tot, si am probleme cu drumul.
Daca celelalte fete vor miine, atunci sa stabilim ora si locul si sa ne pregatim de intalnire!
Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295
Mirela Anca spune:
Bun ! Miine in Cismigiu e bine ?La ce ora ?Hai fetele raspundeti la apel .Cine vine si la ce ora ?
Mirela
si
Cosmin 2 ani si 10 luni
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica
Lavi spune:
eu zic 17 17,30 la debarcader, eu una vin sigur ca nu am ce face pe acasa si vreau sa ne vedem.
Cine poate sa raspunda asatazi sa o faca, suntem nerabdatoare.
Sau poate ati plecat acasa?
Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295
lavi02 spune:
Si eu vin maine la 17-17.30 la Debarcader. Si la Shorley mi-ar fi fost OK.
Sa decidem ora finala.
Eu plec acum. Mai vorbim maine.
mandyksch spune:
Fetelor, da'aveti spor la vorba, nu reusesc sa tin pasul cu voi mai ales ca de vineri nu am Internet acasa iar la serviciu e o nebunie si nu mai apuc sa intru.
Acasa e un haos total, ne-au adus o parte din mobilierul pentru dormitor restul pe week-endul ce vine asa ca totul e cu fundu' in sus.Imi vine sa plang cand intru in casa
.
Fetele care au diaree aveti grija de voi, atentie la ce mancati caci diareea este destul de periculoasa pentru gravide.
Fetelor eu am ajuns acum la 29+2 zile la 8 kg in plus, nici vorba sa ma incapa hainele vechi (adevarul e ca mi le cumparam sau mi le faceam fixe). Am pus peste tot dar destul de proportional, asa ca nu se vede f. tare (cred ca cele 8 kg s-au pierdut la 1,74 inaltime)
.Partea proasta la mine este ca aproximativ la 3-4 zile ma apuca cate o foame
, de as manca non-stop
Miercuri ma duc si eu sa-l vad pe bb la eco, sper ca e bine acolo inauntru, daca ma iau dupa scatoalcele pe care mi le administreaza zilnic....e OK.
Hai ca trebuie sa plec, cred ca cel putin o saptamana voi intra mai rar.Asta e. Aveti grija de voi.
Mandy, 29+