Mamici de Noiembrie-Decembrie 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 11
lavi02 spune:
Ok, ok, aici sunt hainele de graviduta de pe Buburuza.
http://www.buburuza.com/magazindc/scripts/prodList.asp?idCategory=29
Lavi spune:
multumesc frumos pt aprecieri, da link-ul dc vrei, nu ma deranjeaza cu nimic.
in afara de Mirela, a mai intrat cineva in prenatal, tu Lavita cind intrii?
Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295
tania-z spune:
LAVI02 multumesc de indicatii, dar nu stiu daca am nimerit manechina. E cumva cea in bluzita de vara??? Lavi?
Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 23+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
maria_alexia spune:
Eu zic ca Lavi prezinta pantaloni (normal ca pantaloni, din moment ce-i mai vin si cei normali inca!!
): cei corsar albi, cei lungi (ultima poza) si ultima poza cu bluzitele de vara. Am ghicit bine ? ![]()
Faine poze, oricum, tare bine mai arati, Lavi ! 
lavi02 spune:
Da, Tania, si cea cu pantalonii albi.
Lavi, eu as vrea sa intru in prenatal de prin 15 septembrie sau 1 octombrie, mi-e tot una. Cred ca as putea intra si de la 1 septembrie dar la noi in luna august toata lumea e in concediu asa ca pe 1 septembrie de abia isi povestesc impresiile si isi sterg praful de pe birouri si deci nu cred ca voi putea sa intru in concediu retroactiv.
La mine e imputita rau treaba pentru ca n-am facut nimic din ce trebuia sa fac.
1.N-am calcat pana acum la medicul de familie. Ma gandesc sa-l schimb direct cu dr de familie a Silviei la care sa o inscriu si pe bebita si pe mine, sa merg intr-un singur loc. Dar trebuie sa nu se supere ca vin in luna a 7-a.
2. N-am anuntat oficial ca sunt gravida ca efectiv nu aveam timp in iunie sa plimb hartii pe la: sef de catedra, decan, rector, serviciul personal si serviciul de protectia muncii.
Asa ca s-ar putea ca alea de la personal sa faca o alergie cand or sa ma vada cu jalba in protap in septembrie.
Eu oricum pe 7 si pe 14 septembrie voi veni la restante, pana atunci ma ocup de temele studentilor....alte obligatii sper sa nu mi se puna in brate in perioada asta.
Lavi spune:
Multumesc tare mult pt aprecieri, sunteti bune si calde.!
eu stau de la 8, 30 in fund si simt ca mor ma ridic din ora in ora, ma doare spatele, nu cred ca rezist pina in septembrie, dar stiam ca legal in sapt 29, poti intra in prenatal.Sper ca rezist si saptamina asta si apoi ,....gata.
e printre altele vorba se sanatatea mea si bb-lui.
Daca tu rezisti mult timp sa fii prezenta e foarte bine, e normal sa fii activa si preocupata de activitaiile tale, chiar daca esti insarcinata si esti sanatoasa!!!!
Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295
alexandrina spune:
Bine v-am regasit!
Mie mi-a murit calculatorul de-acasa in urma unui traznet intr-o noapte saptamana trecuta. Era sa intru in sevraj din lipsa de net si am ajuns sa astept cu nerabdare sa ajung la servici. Dar pe-aici s-au precipitat multe azi si inca n-am reusit sa recuperez.
Sper ca sunteti cu toate bine.
Intre timp eu am descoperit cursuri prenatale in orasul meu si sunt mai mult decat incantata, nu atat de gimnastica, ci de teorie. Doar o data am fost si am ramas profund impresionata. Cursul il tine o asistenta de la maternitatea din orasul meu si asta m-a determinat sa decid definitiv sa-mi schimb doctorul de resedinta de judet (acela care nu asista la nasteri) cu unul recomandat la curs. Si voi sti tot ce tine de maternitate si cum se desfasoara nasterile pe-acolo si in plus voi fi aproape de casa. Sunt bucuroasa ca am luat o decizie, ca eram tot in cumpana.
Paranteza pentru subiect vechi: stiam ca Europa este un magazin in Bucuresti dar expresia "o vizita in Europa" nu ma duce cu gandul in primul rand la un magazin.
Recuperez si mai intervin maine.
23 sapt + 5 zile
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
lavi02 spune:
Da, Lavi dar 1 la mana ca eu am obligatia morala fata de profa sa vin la restante. Si fata de colegii mei care tin ore la aceleasi materii, nu-i pot lasa doar pe ei, dam restanta la 3 materii intr-o zi, o sa fie de corectat la greu. Iar de tema asta am promis din start ca ma ocup eu si asa era si cazul eu avand mai multe ore la materia respectiva decat ceilalti.
Si 2 la mana nu e un efort deosebit pt mine, chiar imi face placere. Nu am program fix, azi am ajuns la 11 la scoala, si am mai stat si o groaza pe net, daca (cand) ne facem upgrade la calculatorul de acasa probabil raman si lucrez de acasa.... Silvia e oricum la bunici.... deci nu se pune serviciul meu ca sa zic asa.
Doar ca ar fi cazul sa mai dau un examen de doctorat in jur de 1 octombrie. Trebuie sa vorbesc cu profa. Asa ca voi sta pe acasa sa invat. Dupa aceea intrerup doctoratul 1 an, ca sa nu iasa mai multi ani pe hartie decat ma pot ocupa eu de el.
Tania tu nu-ti intrerupi doctoratul 1 an? Cat stai acasa cu bebe? Planuiesti sa lucrezi la doctorat si in timpul concediului?
tania-z spune:
Lavi02 eu cand am fost la personal cu concediul medical, am anuntat-o pe tanti aia de prenatal de la 1 octombrie. M-a notat pe o tidula si mi-a dat nr de telefon sa o sun in caz ca se modifica data. Acum, teoretic as putea sa-mi iau din 22 septembrie (DPN e 15 decembrie) si probabil asa o sa fac. La voi oficial se incepe de 1 septembrie? Eu imi voi lua medical din 1 pana in 22 si apoi prenatal, ca tot nu am voie sa fac mare lucru. Cu restantele va fi mai nasol, ca am vreo 90 de studenti la re-examinari si cred ca va trebui sa-mi gasesc un inlocuitor.
Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 23+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
lavi02 spune:
Alexandrina bine te-ai intors. Vezi ca acusica trebuie deschis alt subiect 
Tu din ce oras esti? Sighisoara?
Si eu zic ca e mai simplu sa nasti in orasul tau decat sa te duci la Tg Mures. Si pentru sot, sa vina in vizita la tine...