Mamici de Noiembrie-Decembrie 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 10
Mirela Anca spune:
Lavi eu v-am propus sa puneti poze de la inceput de cind am facut situ-l .Cind vrei tu .Daca te descurci sa le pui singura iti trimit parola.Daca nu trimite-mi pozele pe email si-l rog pe Mihai sa le puna.Eu la Poze pe asces site mi-am prins nasu.Iti trimit parola ?Apropa Monet nu ai aparut cu poze pe site .De ce ai renuntat ?
[b] Ina am vrut sa-ti fac o surpriza ,sa-ti pun pozele cu bebelina pe site dar nu le-am mai gasit .
Mirela
si
Cosmin 2 ani si 10 luni
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica
Lavi spune:
Lavita, cu balonul nu ma ia nimeni, ca sunt mai grea decit hidrogenul sau heliu, da de venit tot vin.
Eu zic sa fie intr-o zi pe la mijloc, miercuri sau joi, cum zice Lavita la debarcader, mi-ar place sa o vad si pe Mirela, sa va vad pe toate.
Cu cererea de prenatal, nu se aude nimic?
Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295
Mirela Anca spune:
Eu m-am dus la DR de familie care mi-a dat Concediu prenatal .Fara nimic alceva .ala l-am depus la servici.
Mirela
si
Cosmin 2 ani si 10 luni
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica
dienutagraviduta spune:
eeei, nu e frumos sa va laudati cu slabanogeala ...
uite ca venim si noi la intalnire , ca sa vedeti ce-i aia fund mare; iar la sotii , tatii etc, plus orice alt exemplar de sex masculin care n-are loc de fundu' vostru puteti sa-i recomandati sa vi-l manance.
in fine, eu am multe kg peste ce descrieti voi acolo, dar mi s-a spus ca arat super, inca port fuste scurte, peste genuchi, ca merg de minune la bluzitele de graviduta cu burtica, iar pe masura ce mi se rotunjeste posteriorul, creste si aprecierea sotului - ii place foarte mult, zice ca e foarte feminin, si numai bun de zmotocit.
anda77, xandra28, si celelalte gravidute cu greutate, hai sa le dam repilca la slabanoage !!!!
dienuta graviduta si bebelushul luca
tania-z spune:
uite site-ul de pe care am calculat eu indicele: http://www.consultantnutritie.ro/indice_de_masa_corporala.html
Coralia, Maria-Alexia ma bucur tare mult ca incercati sa veniti!!!
. Ramane sa vb. maine dimineata, sa stabilim detalii?
Anda77 Ami e o prietena tare buna, sotii nostri au fost colegi de facultate, de armata si ne stim de mult timp. Se pare ca ea s-a recuperat destul de bine dupa cezariana, ieri chiar a iesit cu fetita la plimbare in carucior (s-a intalnit sotul meu cu ei, ca eu eram
dupa episoadele de noaptea). Maine sper sa o vad si eu si sa mai povestim. Cat a fost in spital vorbeam in fiecare zi, dar acum, acasa, nu prea vreau sa o deranjez, ca nu stiu programul inca.
Mirela-ANca m-am uitat la pozici... pai la 28 de saptamani numai burtica e de tine! 
Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 23+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by dienutagraviduta
eeei, nu e frumos sa va laudati cu slabanogeala ...
uite ca venim si noi la intalnire , ca sa vedeti ce-i aia fund mare; iar la sotii , tatii etc, plus orice alt exemplar de sex masculin care n-are loc de fundu' vostru puteti sa-i recomandati sa vi-l manance.
in fine, eu am multe kg peste ce descrieti voi acolo, dar mi s-a spus ca arat super, inca port fuste scurte, peste genuchi, ca merg de minune la bluzitele de graviduta cu burtica, iar pe masura ce mi se rotunjeste posteriorul, creste si aprecierea sotului - ii place foarte mult, zice ca e foarte feminin, si numai bun de zmotocit.
anda77, xandra28, si celelalte gravidute cu greutate, hai sa le dam repilca la slabanoage !!!!
dienuta graviduta si bebelushul luca
Dienuta ai fost

o dulceata!Deci noi, Tania, Mirela Anca si Lavi02 suntem partidul "slabanoagelor" criticate de sot-tata-soacra cum ca ne-am fi ingrasat.
Iar Lavi e the only one incontestabila slabanoaga.
lavi02 spune:
Mirela Anca m-am uitat si eu la pozele tale, chiar ca esti o slabanoaga cu burtica. Deconspira-mi te rog, unde e vacuta cu Tom si Jerry? Silvia ar fi tare incantata, si-a asa e fascinata de vacutele de prin oras. Tare dulce Cosminel!
Hai sa stabilim pe miercuri pentru inceput si daca nu poate cineva miercuri mai amanam. Ce ziceti?
Sau chiar pe maine(marti) daca ne adunam pana maine!
tania-z spune:
vreau si eu sa vad pozele cu Lavi in reclama la Mamitex!
Lavi02 sa inteleg ca suntem deja membrii fondatori, nu? Eu propun ca, dupa cele doua intalniri (de la Bucuresti si de la Sibiu) sa ne "batem" in poze ![]()
Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 23+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
Lavi spune:
Votez si pt miine, cu cit mai repede cu atit mai bine si pt mircuri , cum vreti sau cum ne adunam cit mai multe sa ne cunostem mai bine.
Decidem impreuna!
Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295
lavi02 spune:
Tania, pai sunt in magazinul Buburuza. A fost la un moment dat, prin iunie, oferta ca gravidutele de pe site sa se stranga la un casting pt magazinul Buburuza.
Lavi pot sa dau link-ul?
Daca nu-mi da voie Lavi, duceti-va pe magazinul Buburuza la haine de gravida si uitati-va care e mai manechin pe acolo - aia-i Lavi.
Chiar sunt frumoase pozele!