Mamici de Noiembrie-Decembrie 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Lavi acum ma simt foarte bine ,sper sa ramina asa ,dar starea de rau apare din senin ,noaptea cind dorm .Nu pot sa stiu cum ma simt peste 2 ore .Din acest motiv nici nu mai am curaj sa va propun o intilnire .Poate ca la sfirsit de saptamina sa-l conving pe Mihai sa ma lase la intilnire dar daca ma apuca raul inainte de intilnire si o ratez si pe asta ,ma impusc .Cosmin sta la bunici de Luni pina Vineri .Noi inca zugravim si nu am vrut sa-l tinem in miros de vopsea .Si -mi este mila sa-l tin in casa ,cind afara este asa frumos .Acolo este la curte .
Lavi 02 recunosc discutia ta cu tatal .La mine a fost cu Mihai (ceea ce este mai grav)Eu sint suparata ...cum avem fund mare ?Un manechin super are 90 ,60 90 ...si sint niste slabanoage cu tite .Pai daca noi avem 90 ,90 ,93 inseamna ca sintem manechin.
De incaput in hainele vechi>> nici gind .Am vrut sa probez o fusta ,larga inainte si am avut surpriza sa constat ca se blocheaza undeva putin mai sus de genunchi.(Dar eu tot slaba ma vad).mai grav este ca salopeta de gravida ,pe care ma bazam pentru toamna ,nu ma mai cuprinde ,si camasa de blugi se inchide la nasturi cu greu ,deci luna viitoare nu mai este buna .
29 sap +6 zile

Mirela si Cosmin 2 ani si 10 luni
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Sibiencelor, aveti mail, sa putem stabili detaliile intalnirii

Fetelor, voi v-ati mai intalnit o data in Cismigiu, spontan, nu? Si parca pregateati o a doua intalnire cand am plecat eu in concediu... Ati mai facut-o ? Vrem poze !! Macar de la urmatoarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Neata fete dragi!

Da’ ce-o fi fost in weekendul acesta, de ne-au apucat durerile de stomac? Si eu am avut probleme duminica dimineata cu buda, desi am mincat exact ceea ce maninc de luni intregi, dimineata; tartine cu brinzica, cu miere si unt si ceiulet…mi-am petrecut dimineata la toaleta spre marea mea disperare fiindca eram in graba sa merg sa o ajut pe prietena mea la pregatirile ptr. baby shower. Intr-un final am ajuns la timp si m-am linistit dar m-am cam ferit sa maninc ca sa nu am probleme. Petrecerea a fost gazduita de o alta prietena comuna, care va fi nasa copilului, petrecere frumoasa, am sa incerc sa va descriu pe scurt cam in ce consta pe aici, nu stiu cum este prin alte locuri; inainte cu citeva ore de inceperea initiala a petrecerii se string cele mai bune prietene ale viitoarei mamei si ajuta la aranjarea meselor, a decoratiilor, etc.
Dupa sosirea musafirelor s-au servit aperitive, bauturi racoritoare, cafea, deserturi, apoi am coborit la subsolul casei unde am jucat jocuri; s-au pus 4 feluri de ciocolata topita in microwave in 4 pampersi numerotati si invitatele erau poftite sa le miroasa ( fara a le gusta!) si sa ghiceasca dupa consistenta, culoare, ce fel de ciocolata este in fiecare pampers, apoi am fost rugate sa desenam un bebe pe o foaie de hartie si pe spate sa ne scriem numele iar viitoarea mamica trebuia sa aleaga cel mai frumos desen (am castigat premiu la acest joc) au fost numeroase jocuri distractive care au rasplatit concurentele cu premii ( produse cosmetice) apoi viitoarea mamica - ajutata de prietene – a desfacut cadourile de la fiecare. S-au facut glume si comentarii la adresa mamei si a bebelui, Etei i–au confectionat o palarie haioasa dintr-o farfurie din plastic si toate pampoanele de la cadouri, spre hazul general al tuturor. Am ras cu lacrimi, tinindu-ma cu mainile de burta, atit de haioasa si caraghioasa era, iar ea s-a uitat la mine neajutorara si mi-a spus “hihi, las’ ca-ti vine si tie rindul saptamina viitoare!” si am ras si mai tare.
Nu stiu cit de bine am descris totul, sper ca pozele pe care le-am pus la albumul "Eta's baby shower" sa ajute mai mult ; iar am avut o noapte alba,sint buimaca rau de tot, m-am trezit pe la ora 2:30, am citit o carte despre alimentatia bebeilor, acum o sa incerc sa ma duc iar sa dorm, este trecut de 5:40 si pe la 6 si ceva trebuie sa ma “trezesc”…of.

Va pupicesc pe toate

Ina

Virsta puisorului meu:
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa336pp_.png

http://community.webshots.com/myphotos

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Hai ca am prins curaj ,Pe cind intilnirea ?Terasa de la debarcader e super ...Vreau si eu .Cind ?Pina atunci o sa stau ff cuminte ,sa fiu apta de intilnire .Ramine sa-l conving pe Mihai .
29sap+6 zile

Mirela si Cosmin 2 ani si 10 luni
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Mirelasuper pagina ai realizat la site-ul nostru, o intrebare cum pun si eu poza cu mine si Eva?
Intalnire la derbarcader poate fi oricind, nu trebuie decit sa ne consultam si sa stabilim toate coordonatele!!!!!

Dc vreau sa intru in prenatal , aduc adev de la dc si o depun la resurse umane si atit????Ma ajutati va rog!

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Draga Mirela, intalnire de manechine o sa fie! 90-90-90 sau cam p'acolo! Eu raportez 86-85-92, masurate ieri in urma discutiei cu taica-meu. Ma incadrez?

Pana una alta Lavi e manechin cu acte in regula!

Eu am propus terasa Debarcader din Cismigiu, ora: 17-17.30-18 ziua: miercuri sau joi sau vineri ca sa avem timp sa ne adunam toate care vrem.

Asteptam rectificari, contrapropuneri.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Lavita, Lavita, intepi ca o , da sunt invatata cu tine!!!!!!1si mi-e drag sa te "aud"! pe ecran
Pe la 17,30 in orice zi ar fi excelent, mai ales ca sapt asta au zis ca va fi vreme buna si ar fiideal sa ne racorim la lac.

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Dienuta ma bucur ca e totul ok cu bebe Luca,ca e in grafic.Sa fie sanatos si sa n-ai nici o problema pana la termen!
Abia astept sa merg sa-mi vad si eu puiul dar mai am de asteptat o saptamana.

Varsta bebelica

Mergi la inceput

Dienuta felicitari pt bb Luca. Stai linistita, eu tot la 1 luna ma duc, si sunt in jur de 7 luni. (am trecut deja de ele).

Lavi cu ce te-am intepat? ca o ????
Trebuie sa te luam un pic in balon dupa ce ai stat atata prin spitale!

De fapt noi murim de ciuda ca te incap pantalonii. Pe bune! Esti singura pe aici cu asemenea performanta.

Mergi la inceput

Dienuta felicitari pt bb Luca. Stai linistita, eu tot la 1 luna ma duc, si sunt in jur de 7 luni. (am trecut deja de ele).

Lavi cu ce te-am intepat? ca o ????
Trebuie sa te luam un pic in balon dupa ce ai stat atata prin spitale!

De fapt noi murim de ciuda ca te incap pantalonii. Pe bune! Esti singura pe aici cu asemenea performanta.

Mergi la inceput