Superpacientele "in curand" gravidute ale dr.Moisa
Raspunsuri - Pagina 3
bety spune:
Am intrat sa va spun un we frumos, chiar daca-i ploios!
Alina - capul sus si...de la cap...
Eu asa fac, chiar daca la capat e o luminita ffffffffff slaba.
Liliana - eu iti fac galerie, ca de obicei si
dulce si pe tine.
Anca - nu mi-ai raspuns...ce faci?
Teo - mercic si sa sti ca mi-am introdus mobilul tau in memoria telefonului.
Uto, Indy -
pentru
-ute!
Veronici - nu te-am uitat, chiar daca nu am stiut sa-ti raspund...ma gandesc la tine!
Aileene - frantuzoaica noastra draga, o fi venit din concediu? Imi lipseste!
Dar restul fetelor?! Ne-am cam pierdut pe drum......
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Anca Wish spune:
Bety, fac bine. Inca nu a venit, dar ma doare burtica.
Am facut un calcul si ma rog sa-mi vina acum, ca sa treaca pana sambata, cand ii fac parastas mamei mele.
Pup fetele
anca...SIGUR intr-o zi

musete spune:
Salut si eu cu drag toate moisistele mele dragi! Hmmmmm... ce aer optimist pe aici! Sa fie oare concediile de vina???????

Pupici, Musete
Roxee spune:
Servus fetelor, va
cu drag pe toate!
M-am intors si eu din concediu
, am fost la mare si a fost foarte fain. Am prins si vreme buna, apa marii calda, ce mai, foarte fain a fost.
De-acum insa gata concediul, m-am intors pe baricade!
Astazi sunt in ziua 14 a cm, temperatura 36.39. Abia de astazi am inceput din nou cu monitorizarea temperaturii. Am uitat sa va intreb, voi aveti crampe prin preajma ovulatiei? Eu am simtit crampele astea ieri si le aveam si mai demult. Imi "simt" ovarele in perioada asta. Oare sa fie ceva normal?
Teoretic as mai avea de stat inca doua luni pe tusa, din noiembrie pot sa incerc din nou sa obtin o sarcina. Cateodata de-abia astept sa treaca astea doua luni, alteori insa mi-e frica...
Analize n-am mai facut de nici un fel, as vrea totusi sa fac TORCH-ul luna asta.
Liliana
, succes si sa fie intr-un ceas bun!
Teo,
, merci de mesaj, l-am primit si e tare fain!
Bety
, sa-nteleg ca poimaine faci inseminare? Succes!
Ancuta
, sa mergi la
. Eu ma gandesc ca s-ar putea ca manifestarile astea sa fi fost declansate si de starea ta emotionala din ultima perioada....draga de tine. O sa treaca, ai sa vezi, si-are sa fie bine. Te pup cu drag
.
Cata, Indy, pup
-dutele noastre dragi!
Alina, Musete, Veronici si toate fetele - 
!
Anca Wish spune:
Roxee,
si bine ai revenit!
Am si io o intrebare. Moisa v-a retzinut numele la vreuna???
Bety, poate tie?
Eu de 4 ani de cand umblu prin dr. (am schimbat 3) nu am intalnit macar unul care sa-mi retzina numele.
Ca sa nu mai zic ca trebuia sa incep asa "Stiti eu sunt aia care acum 2 luni a facut...si mi-ati dat..." Macar la moisa nu aveam stresul asta cu vorbarie multa.
anca...SIGUR intr-o zi

Chi spune:
Salut viitoarele moisici burticoase!Si pe cele deja!
Am fost intr-un concediu superb dar, din pacate ne-am intors tot in doi si nu in trei, dupa cum trageam speranta.Imi place noua titulatura, desi faza cu "in curand" se pare ca la mine e mai departata.Ei, macar la voi sa fie de bun augur.
MRL, jos palaria pentru a 8 a inseminare!
Iti tin pumnii.
Anca,iubito, si eu ma isterizam ca dupa ce cotizam constiincios la nenea sau tanti dr, ma tineam de programari si eram spirt in ceea ce priveste recomandarile, eram aceeasi ilustra necunoscuta ca la inceput. Moisica e mai pe faza,olecuta.
ilenya spune:
Ancutza, mie Prof. Ancar imi retinea si numele si problemele (de fapt stia tot istoricul-ma oprea cind incercam sa-i reiprospatez memoria) si chiar stradutza pe care stau.. Cu asta chiar m-a blocat o data:incercind sa-i aduc aminte de mine (nu mai fusesem de citeva luni) el ca sa-mi arate ca stie tot imi spune "stiu-stiu si stai pe str......"!Am ramas ca la dentist.
Cu Moisa e altceva, dar cind am sunat-o chiar dupa o luna si i-am spus cine sunt, si-a amintit instantaneu de ce o sun (era vorba de analize).
Thea, nu am ajuns la homeo pt ca vreau sa-l iau de-o aripa si pe sot si pina acum nu a avut timp. Ma bucur ca iti merge bine cu tratamentul. Esti pe drumul cel bun.
Roxee, si eu am crampe la ovulatie, vezi ca parca saptamina trecuta a fost un subiect pe tema asta (sper sa nu incurc )
Bety, Indy, Musete , pt toate fetele de aici
Liliana, am pumnii strinsi!
Fetelor, vreau sa va spun ca azi comit "adulterul
"(fata de Moisa, of course!:diseara am programare la Dr.T, sa vad ce spune si el. Va zic miine cum a fost.
Anca Wish spune:
Chi, Ilenya, cred ca aveti voi fetze carismatice![]()

Defapt, Moisa ma inhiba ingrozitor. Ma gandeam putin si cand ma intreba cum ma cheama![]()
Bine ca avea notat tot istoricul, ca altfel...ma imi facea un HSG, sau mai imi scotea o data polipii.![]()
anca...SIGUR intr-o zi

bety spune:
Bine ati revenit din concedii!
Anca - imi pare rau, dar nu am avut probleme cu retinutul numelui/problemelor.
Roxee - o sa ai de la mine
-icul cel mai mare, daca mai am sansa sa fac inseminari!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi