Superpacientele "in curand" gravidute ale dr.Moisa

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

So, ieri l-am cunoscut pe Dr. T...destul de pragmatic....
Dupa ce i-am povestit odiseea mea pe scurt(a se citi 'i-am facut capul calendar, dupa cum casca'), mi-a facut o echo :se pare ca ovulasem, iar endom. avea 13.5 mm. Dupa care mi-a zis ca inainte de a purcede la drum (monitorizari, spermograme, teste etc) ar fi indicata o laparo (tinind cont de istoricul meu). Asa ca acum am 2 indicatii de laparo (si Dr. Moisa se gindea la asta) si incep sa ma gindesc serios, sa ma obisnuiesc cu ideea. In principiu ii ramin credincioasa!
Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna fetelor!
Se pare ca sunt pe terminate concediile!
Ralu bine ai revenit!
Anca nu stiu daca ne-a retinut numele, mie si sotului, dar ne-a retinut de la prima vizita probleme si...profesiile, la amandoi. Si a mai retinut si tratamentul pe care mi l-a prescris in diverse etape. De ex. mi-a dat sa iau anticonceptionale in ideea in care luam trat. pentru tiroida prescris de endocrinolog si, dupa 2 luni cand m-am dus la ea, primul lucru care m-a intrebat a fost daca am luat trat. pentru tiroida si anticonc. Medicul la care am fost inainte, abia dupa operatia de extrauterina, la 2 ani de cand mergeam la el lunar cel putin, a stiut cine sunt.
Betyai timp sa intri azi pe YM?
Chi imi pare rau ca nu v-ati intors trei!
Liliana sa fie cu noroc nr. 8!
Alina la dr. radu Monica la Centrul national de acupunctura si homeopatie.
Ilenya poate se sperie CM de laparo, ca si la Cata, si nu mai vine.
Musete multumesc mult! Foarte frumos si ni se potriveste atat de bine tuturor!
Eu, cu musafiri in vizita, foarte punctuali, in ziua 27 ca in ultimele 3 luni. Sotul meu e foarte dezamagit, asa ca se pare ca la sfarsitul sapt. viitoare urmeaza inseminare. Asta e...
Pup mosicile dragi, si actuale si foste, pup viitoarele mamici Indy, Cata si Crocus(care nu ne-a mai scris), mamicile Marina si Ana Maria si astept vesti de la tine, Veronici ( viitoare mamica de 2 ori??).
Apropo, mai stiti ceva de Shilily?
Madyn tu ce mai faci?

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Buna fetelor!
Anca, pot sa-ti spun ca si mie imi retine numele. Cand o sunam, ma prezentam cu formula: "sunt cutare, nu stiu daca ma mai tineti minte"... iar ea, pana sa apuc sa termin, imi spunea: da, da, da... va tin minte, sunteti doamna cu....... Deci pot sa spun ca nu am avut probleme cu ea niciodata. Chiar am avut o relatie ceva mai mult decat dr.-pacient, in sensul ca eu eram foarte deprimata ca am 37 de ani(sunt batrana) si imi era teama ca nu mai fac copii, iar ea incerca sa ma imbarbateze, imi spunea ca ea are 38 si nu se simte batrana, si ca a facut si ea baietelul tarziu. Imi amintesc ca la prima ecografie, atunci cand nu se vedea decat un punct mic, mi-a spus: uite... aici este bebe; la care eu: nu-i asa ca este frumos? Da, are ochii albastri si parul cret....(mi-a mai spus ea)
Nu stiu de ce nu v-ati inteles voi doua, tin minte ca ai mai spus tu si altadata ca nu poti sa comunici cu ea. Chiar nu stiu de ce...Poate varsta? Poate se purta altfel cu cele care eram mai... peste 35, poate ne intelegea disperarea.... Nu stiu... Poate.
In alta ordine de idei, bebe este bine, analiza anticorpilor a iesit bine, mai trebuie s-o refac in luna a 5-a.

... si ... pentru toate fetele... Bety, MRL, THEA_M, Cata, Musete, Roxee(bine-ai revenit) si toate...toate celelalte.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by thea_m
Ilenya poate se sperie CM de laparo, ca si la Cata, si nu mai vine.

Sa stii ca si eu la asta m-am gindit.... ca sa vezi cum ne agatam de orice.
Si cind ma detasasem mai mult de pb., tot vedeam semne pozitive in orice...speranta...speranta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Fetelor, va pup pe toate.
Ilenya, merci de raspuns la intrebarea cu crampele la ovulatie. Probabil c-o fi fost vreun subiect pe tema asta sapt trecuta, insa eu m-am intors abia luni si n-am apucat sa citesc totul din urma.
Multam fain, oricum .
Eu continui cu monitorizarea temperaturii. Arata bine, se pare ca ovulatia a fost, cel putin evolutia temp asta indica.
Tu, va pup si plec si eu catre casa, ca mi-e tare foame. Inca sunt la serviciu, pe baricade si mai am putina treaba. Asa ca, daca va scriu rar, asa se explica, dar incerc sa tin pasul cu voi.
Bety, sorry, cine stie ce-oi fi inteles eu... Oricum, primesc pupicul cu drag. Si-l returnez .

Tuturor fetelor, si ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Gagici - eu sunt plansa rau de tot!
Iau pauza de la inseminari...iar in general sunt varza!
HSG-ul a iesit naspa - trompele sunt slab permeabile (strangulate de aderente), in asa fel incat cu inseminare, nu am sanse - ca urmare ma paste a3a laparo (in septembrie), pentru ca s-au refacut aderentele, in 9 luni de la operatie!
De fapt pentru FIV imi trebuie histeroscopia, care se face tot sub anestezie si ca urmare...trebuie sa ma hotarasc ce fac.
Deci, daca tot voi fi anesteziata, pot opta si pentru laparo, avand in vedere ca am congelati. Sa stiu daca mai are sens sa continui cu inseminarile si sa vedem starea concreta a trompelor.
In acelasi timp, pot opta si numai pentru histeroscopie si FIV (care se stie ce % de reusita are - 25) cu congelati, dar...Dar daca nu iese, o sa pot eu sa-mi scot din cap ca poate alta era reusita cu proaspeti?! Nu cred...asa ca mai bine il astept pe purtatorul lor, acasa, in februarie-martie 2006.
Deci...eu am zis in septembrie a 3a laparo si histeroscopia si apoi...nu stiu...poate inseminari, poate FIV sau...poate mi se duc mintile pe apa sambetei!
NU prea stiu cum sa gandesc si trebuie sa iau hotararea cea mai buna pentru mine. Greu!
Ilenya - eu anul trecut am fost operata de dr. Moisa cu dr. Ion. A fost ok totul. Anul acesta, voi avea parte de aceeasi pereche de dr.
Multumesc celor care s-au gandit la mine azi!
Va pe toate-toate si sper din toata inima sa fiti mai norocoase ca mine!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Buna fetele, mi-a fost dor de voi! Nici nu stiu cu care sa incep, asa ca va pup pe toate, si ma apuc de citit, pentru ca am ceva de recuperat!
Ca si Chi, ne-am intors dintr-un concediu de vis, (la Paris!) tot in... doi, din pacate!
Abia astept sa citesc ce ati mai facut, harnicutelor! Vad ca Indy a gasit o titulatura super, am un sentiment pozitiv legat de bebici la capitolul asta!
Va pup cu drag!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Bety, imi pare rau ca treci prin asta!
Stai un pic si fa-ti ordine in ganduri si sunt sigura ca o sa iei cea mai buna decizie.

Poate dracul nu este chiar atat de negru !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Bety, nu am cuvinte... Ti-am trimis un PM. Nici nu stiu ce sa-ti zic.
In rest, cam slaba miscarea pe aici. Poate faceti copii? Daca-i asa... dati-i inainte! Stau eu pe forum sa salvez onoarea moisistelor.

... si ... pentru toate fetele.

Mergi la inceput

Bety draga, lasa sa treaca citeva zile sa-ti limpezesti mintea. Imi dau seama ca a cazut ca un traznet asta, te-a dat peste cap complet, ti-a naruit totul...
Puneti sperantele intr-o noua laparo, poate incerci si o Sovata chiar, sau ultrasunete (ceea ce face Mishulina parca)imediat dupa laparo .
Si imi permit sa-mi dau cu parerea: cred ca e bine daca e sa faci FIV sa astepti si sa faci cu proaspeti. Si daca tot e sa astepti pina in primavara, poate se prinde pe ultima suta de metri...

Multumesc pt raspuns si ..incarca-ti bateriile pt o noua lupta!

Mergi la inceput