Superpacientele "in curand" gravidute ale dr.Moisa
Fetelor, Thea_M mi-a dat ideea sa deschid eu un nou subiect. I-am schimbat putin si titulatura, poate aveti mai mult noroc. Haideti... dupa mine fetelor!...

Raspunsuri
utocatalina spune:
Sa ai mina buna Indy....fetelor am fost si eu la T...Bianca este mai mare cu 5 zile..statea turceste cu o mina pe genunchi si una sub cap
...are 245 gr..si 153 de batai de inima pe minut...sunt fericita si maine pot sa plec linistita la munte...va pupic pe toate si sapt. fertile!
Cafeluta draguta
Bianca
17+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
bety spune:
Indy - as veni si maine dupa tine...daca ar fi posibil.
Nu m-am suparat ca asa-i cu belele! Si cu florile...eram tare si eu la sfaturi.
Cata -
pe Bianca din partea mea si spune-i ca mami imi e datoare cu o prajitura..inca!
Teo - sincer...ma ingrozeste cuvantul vitro...si acolo-i cu dus si intors; cand vad cum mi se naruie sperantele pe rand...nu cred ca sunt pregatita sufleteste sa accept si o nereusita in cazul asta! Ma agat de cuvantul "vitro" ca tiganul la mal, dar mai am de lucrat la "pisicul".
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
thea_m spune:
Indy un
special pentru noul titlu. Acum ramane de vazut acest "in curand" cat de repede va fi pentru fiecare.
Cata iti urez concediu placut in continuare si ma bucur ca ingerasul tau este bine.
Bety acum esti intr-o pasa proasta, dar vor veni si zile mai bune. Aici si afara va veni ploaia in curand, dar pe urma va iesi din nou soarele.
Teodora
Poze
MRL spune:
Indy, mergem pe mana ta de gravidutza. sa speram ca te vom urma cat de curand.
Cata, concediu placut in continuare si pupicei nazdravanei de Bianca
Teo, la monitorizare am avut endometru de 8 si 2 foliculi fiecare de 15, pe stg si dr. Pe stanga l-a gasit mai greu dar exista. Ieri a fost ziua 8 de la CM si de 2 zile incepusem sa am dureri de ovare pe ambele parti si asta m-a facut sa dau fuguta la monitorizare sa nu am iar ovulatie prea timpurie. Ieri am avut si glera specifica ovulatie, destul de abundenta iar astazi aproape ca nu mai exista. Maine ma duc la spital pentru o noua monitorizare si apoi mai vedem. De aseara am inceput sa merg destul de des la baie, ma simt destul de balonata si ma cam doare burta. De racit nu am avut cum sa racesc pentru ca ma feresc de apa rece si de frig ca de ..... Oricum bine ca nu am usturimi, doar ma duc des la baie si atat.
Ai dreptate, am inceput sa ma interesez de FIV. Sper sa nu fie nevoie pentru nici una dintre noi si sa o urmam de Indy cat mai repede.
Bety, trebuie sa fi tare. Nu imi place sa te aud ca esti trista rau. Cred ca trebuie sa ma intalnesc neaparat cu tine ca sa iti dau din optimismul meu. Eu am destul de mult, acum cand ma pregatesc de inseminarea 8 stau foarte bine cu psihicul.
Haideti fetelor, pieptul inainte, fruntea sus si gandirea pozitiva! Si sa nu uitam sa avem zambetul pe buze, fara riduri pe frunte de la suparari, da?
Va pupicesc dulce pe toate iar pentru bety am un pupicel mare, special si dulce
Anca Wish spune:
Ajunsese subiectul pe pagina 2. Pai se poate???![]()
Hai ca am o presimtire ca daca e deschis de Indy, e norocos. Va "curge" cu gravidutze. 
anca...SIGUR intr-o zi

bety spune:
Am trecut si eu pe aici ca sa va
!
Beatrice
Poze dragi
MRL spune:
Fetelor, m-am monitorizat si astazi, ziua 10 de la CM. Endometru de 8,5 mm tril, folicul drept 19 mm. Foliculul de pe stanga nu mai este de actualitate. Am facut si Pregnyl-ul de 5000 si maine o fac din nou, nr.8. Acum cum mi-o fi norocul.
Pupicei pentru toate fetele

Anca Wish spune:
Offf....Liliana. poate nr. 8 va fi cea norocoasa. Ma gandesc la tine!
anca...SIGUR intr-o zi

bety spune:
Liliana - ma
sa fie bine la tine luna asta!
Beatrice
Poze dragi
thea_m spune:
Salutari si pupici, dragi moisici.
Liliana pentru tine unul special ca sa-ti poate noroc maine!
Fetelor dupa ovulatie si voi aveti dureri de sani? Ca eu atunci incep sa am dureri de sani, iar in ziua 20-22 am ameteli, sani durerosi, fierbinti, dureri de burtica, iar dupa ziua 22 incep sa diminueze toate aceste simptome. Cred ca progesteronul este responsabil de starile astea, nu? Probabil concentratia maxima este prin ziua 20-22 si apoi scade.
Teodora
Poze