Superpacientele "in curand" gravidute ale dr.Moisa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Teo - eu le am cam la 5-7 zile dupa ovulatie(toate cele descrise de tine)...iar luna asta nu am avut nici o durere de burta pana exact in ziua cu pricina: 24.
Uite chestia asta, cu progesteronul n-am verificat-o niciodata!
Tu m-ai intrebat cand vin in Bucuresti - pe 24.08, adica miercurea viitoare...daca vrei sa vezi o bocitoare atunci o sa ai ocazia...
Chiar ca acum mi-a picat fisa...ma pot angaja...PE BANI MUUUUUUUULTI...
!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Teo, eu luna asta am avut doar o mica senzatie de "fierbinteala" imediat dupa CM. Chiar o sa urmaresc luna asta ce si cum. Au fost luni in care am avut dureri mici de sani in perioada de ovulatie dar care au incetat dupa presupusa "pocnire" sau "spargere" a foliculului. Eu nu cred ca am probleme cu progesteronul ca faza luteala este destul de lunguta la mine, chiar depaseste 14 zile. Poate reusesti sa faci o analiza a progesteronului dupa ovulatie sa vezi cum stai cu el.
Bety,Ancuta, Teo, va pup dulce, sper ca 8 sa fie cu noroc. Nu imi fac foarte mari sperante, ca deja m-am obisnuit cu esecuri, da si cand o sa apara cele 2 liniute atunci sa vezi..... Eu trebuie sa incerc, ca fara inseminare nu am cum sa am bruma aia mica de speranta ca poate se va intampla ceva acum. Daca nu, o iau de la capat si pana la urma tot reusesc. Asa cum spune Ancuta "SIGUR intr-o zi "
Bety, pe 24 ma voi gandi la tine sa decurga totul ca la carte si rezultatul sa fie bun. Sa ai grija de tine.
Pentru toate fetele cate un pupic dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Am trecut sa va salut ca eu azi am vazut noul capitol ieri tot la cel vechi am scris .Eu momentan merg tot la monitorizari si cred ca luna asta este pentru mine un esec total ,o luna fara ovulatie dar eu totusi sper ca maine T.sa-mi de-a o veste buna.

Vasi sa auzim numai vesti bune!

Mergi la inceput

la toate-toate!
Alina - bafta azi!

Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Buna fetelor!
Cam slaba miscarea pe aici... probabil ca sunteti ocupate sa faceti copii. Daca-i asa...SUCCES!
MRL, sa speram ca a 8-a este cu noroc.
Thea_M, si eu am avut dureri de sani imediat dupa ovulatie. Asa este, din cauza nivelului crescut de progesteron. Dar asta este un lucru bun, nu trebuie sa te sperie. Acest progesteron este responsabil cu mentinerea sarcinii. Cred ca stiti si voi asta deja. De cand suntem impreuna, am facut cursuri despre fertilitate (fara sa vrem, bineinteles); putem sa dam si lectii.
Bety, tu ai facut vreo laparoscopie, sau doar HSG? Ma gandesc ca mai buna ar fi o laparo, dar tot Moisa stie mai bine.
Anca, nu ne-ai mai spus de mult ce mai faci tu. Doar intri sa ne saluti. Foarte frumos, dar in ce stare esti?
Eu, imi iau astazi rezultatul anticorpilor. Am emotii, evident, desi mi s-a spus ca si in situatia in care ar iesi pozitiv, se face tratament si ca nu ar fi probleme. Dar ce pot sa fac... asa sunt eu... grijulie.
Bebe mic e bine, e fomist si somnoros si abea asteapta sa se joace cu mama lui.

... si ... pentru toat fetele vesele si nu prea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Indy, eu sunt binisor. Doar ca luna trecuta mi-a venit ciclu de 3 ori. Iar luna asta, la 2 saptamani decand mi-a trecut, vad m-a pocnit iar durerea de burta. Deci, vine iar.
Am niste intepaturi ciudate in col, in uter (undeva pe acolo) de ma cocoseaza, uneori.
Trebuie sa ajung la dr.
Cam atat.
Ma bucur ca tu si bebe sunteti bine. Norocoasa de tine..
Liliana, ma gandesc la tine!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna fetele. Multumesc de raspunsuri, nu sunt deloc speriata, vroiam doar sa verific ipoteza cu progesteronul. Stiu ca acesta este in regula pentru ca CM este de 27 zile cu ovulatie in ziua 12-13. Inainte de a lua trat. homeopat era undeva intre 23-28 zile, de 3 luni aproape de cand le iau este de 27 zile, si tot de atunci au inceput si simptomele astea dupa ovulatie. Deci sigur e ovulatie si cred ca stau bine si hormonal, cel putin d.p.d.v. ginecologic, cei pentru tiroida ii voi repeta in octombrie.
Lilianaun gand bun pentru tine.
Indy tare-mi place cand ne scrii ce mai faceti, tu si bb!
Bety iti trimit PM.
Anca fugi la dr.
Alina bafta azi la montorizare.
Si pupici pentru toate fetele!

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Indy - am 2 laparo pana acum (2001 si 2004) si 2 HSG-uri (2000 si 2004).
A 3a laparo nici nu se mai pune problema.
De ce crezi ca ma dau eu de ceasul mortii...asta-i drama!

Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, va pup pe toate!
Eu am intrat in asteptare, am mai bifat o inseminare, sper sa fie norocoasa. Multumesc pentru gandurile voastre bune.
Teo, vad ca trat. homeopat isi face treaba. Cred ca in octombrie cand vei repeta analizele pt torioda o sa fie totul OK.
Ancuta, ia mergi tu la dr. sa faci o reziliere de contract cu rushii ca vad ca sunt cam nesuferiti si te viziteaza cam des. Sa ne ti la curent cu vestile. Nu mai sta, fuguta la dr.
Bety, uite un mare pupic pentru tine
alina, multa bafta maine, sa fie ceva bun si sa treci la treaba cat mai repede
Indy, cum a iesit rezultatul? Un pupic pentru somnorila mic.
Pentru toate-toate fetele un we cat mai placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Fetelor sunt foarte suparata ,nu ma asteptam sa fie chiar atat de nasol.Luna asta nu am ovulatie este o luna pierduta ....si simt ca m-am saturat din ziua a9a pana azi ziua a16a am fost in continuu numai pe drumuri si speram sa rezolv si eu ceva si culmea aici se opreste totul luna asta .T.mi-a recomandat o dr.homeopat ptr.chistul meu si pentru reglarea ciclului ca e clar de ce vine asa tarziu .Eu vazusem ceva din temperaturi pentru ca de ceva tinp nu mai cresteau.
Eu va multumesc mult pentru urari .
MRLSUCCES SI SPER CA LUNA ASTA SA TRECI LA [gravi
THE_ALA CE DR .HOMEOPAT AI MERS?
CATE UN PENTRU FIECARE

Mergi la inceput