Superpacientele "in curand" gravidute ale dr.Moisa

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

O sa pun si altele Cata... cred ca am facut cel putin vreo 700 de poze... deocamdata nu am avut cum sa le pun pe un CD, ca sa le descarc la servici unde am calculator mai rapid... astea care sunt deja le-am primit pe mail de la prietenii din excursie, ca ne-am mai facut si reciproc poze...

Sa pui eco la poze!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lovely_dia001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria spune:

Va rog imi puteti spune daca Dna Dr Anca Moisa are cabinetul pe Brinduselor, in Vitan? As vrea sa fac o programare.
Sinteti superdragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Da Adria ...pe Brinduselor este cabinetul!

Cafeluta draguta
Bianca20+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Buna fetele!
Amely, multam de intrebare, ce sa fac, astept rusii. Azi ar trebui sa se arate fara nici un dubiu.
Intre timp, m-am uitat la pozele tale. Esti tare frumusica si faceti un cuplu fain, tu si sotul tau.
Va pup fetelor, pe toate!
Ma intorc la treaba acum, ca am o gramada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Buna fetelor!
Sunt aici, va urmaresc, va sustin, incerc din rasputeri sa va trag dupa mine... "hei..rup!, hei..rup!", dar va lasati greu (fara voia voastra...stiu); iar eu sunt tot mai grea, creste bebe vazand cu ochii.
O sa ziceti: Indy asta, a luat-o razna. N-am luat-o inca, dar nu stiu ce sa va mai zic sa va ridic moralul.
Vineri plec la mare, asa ca voi lipsi un pic... 10 zile. Nu m-as supara sa gasesc o graviduta cand ma intorc. Chiar imi doresc.

Va pup pe toate (Bety, Roxee, MRL, Amely, Catalina, Thea_M, Aileene, Anca...) si v-as darui si flori daca as putea sa le listez... dar nu stiu de ce nu merge.

Mergi la inceput

Indy chiar ma intrebam ce faci...vad ca bine...sa ai vreme frumoasa la mare!

Cafeluta draguta
Bianca20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria spune:

Multumesc, utocatalina!
M-am programat pt marti. M-am mirat foarte mult ca m-a programat asa curind...Mai spuneti-mi cite ceva despre dinsa va rog...sa fiu pregatita! Se pot face si analize la cabinetul dinsei? Ma refer la Pap, etc.

Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna seara!
Cata cum a fost la eco?
Indy iti doresc sa ai parte de timp frumos la mare si sa nu il bronzezi prea tare pe bb!
Amely frumosi sunteti! Poate luna viitoare apare si un bb blondut!
Adria la cabinet face eco vaginal, recolteaza si analizele hormonale, secretie vaginala, PAP, colposcopie. Analizele, atat cele hormonale cat si secretia si PAP sunt lucrate la Giulesti. Rezultatul la analizele hormonale il ai cam in 2-3 saptamani, la secretie o suni a doua zi. E bine sa mergi cu analizele facute anterior, daca ai, si cu toate problemele puse pe hartie si sa nu te intimidezi pentru ca este o persoana energica si hotarata.In general programarile se obtin asa. Succes si sa ne tii la curent.
Pupici moisicilor!

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Fetelor am fost la Iosup la eco morfologica si Bianca este perfect sanatoasa...are 422 gr...20 de sapt. si 6 zile, 149 de batai/minut, cord si organe interne ok, placenta ok, IR ok...ce sa mai zic decit ca DPO(data pentru nastere) este 19 ianuarie... am si 2 vesti mai putin bune, dar care ma privesc pe mine: colul s-a scurtat la 33 mm ceea ce inseamna ca nu am voie efort, nu am voie sa ridic greutati,am oarece contractii pentru care trebuie sa iau No-Spa, sa nu ma stresez...si trebuie sa fac dozarile de anticorpi pentru ca eu am A2 si sotul B3...daca o sa fie cazul, nu-i bai ca va trebui sa fac un vaccin undeva prin sapt. 27 am inteles...oricum sunt foarte fericita ca Bia este bine si am pus in album la ecografii poza ei + labiile, daca vreti sa i le vedeti!

Cafeluta draguta
Bianca20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Fetele dragele - va salut cu drag.
Nu am mai scris ca nu am ce...astept sa treaca zilele si sa vad ce voi face in continuare.
Sambata ma duc la cabinet cu lista de intrebari.
In alta ordine de idei...la Fiv mi-a rapuns cineva care a facut 5 operatii...deci eu cu 3, voi fi "mic copil"
Va pe toate-toate, mai vechi prietene, -ute dulci, dar si mai noi paciente, ca vad ca mai apare cate una!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput