Superpacientele "in curand" gravidute ale dr.Moisa

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Sunteti niste dragute fetelor...
Roxee, si poate e cu okisori! tin pumnii!

Teo, sa te auda Dumnezeu, toata lumea ne zice ca va fi blondut cu ochii albastri. Ma rog si pentru tine sa ramai luna asta!

Indy, sa ai vreme buna si ai grija de tine si de samburel!

Cata, ce repede trece timpul, abia astept sa ne pui poze cu bebe Biencuta la baita!

Adria, stiu ca se fac o gramada de analize la cabinetul ei, de PAP nu stiu sigur, dar mai bine intrebi acolo. Si eu merg marti dupa-masa la ea, poate ne intalnim... Bafta multa!

La multi ani tuturor Mariilor si multa fericire!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lovely_dia001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Prietena mea ieri ziua 12, endometru de 10 mm si folicul de 20 mm...maine merge sa vada daca a facut poc!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta20+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria spune:

Thea_m am ceva analize voi lua tot istoricul cu mine. M-am mirat foarte tare ca m-a programat asa repede. De obicei, la alt cabinet, programarea se facea cu 1 luna inainte si daca tot nu am obtinut nimic m-am decis sa fac o schimbare!
Amely eu am programare la 12.00. Tu la ce ora?

Va doresc la toate ... si mie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

La multi ani Mariilor! Sa le traiasca bb-ii ( Ana Maria si Maria), iar celelalte sa aiba cat mai repede macar unul!
Adria sper sa ai rezultate cat mai curand! Nu ne spui cate ceva despre tine si lupta ta pentru bb? Te asteptam cu vesti!

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Hello pentru toate aspirantele si mamicile care ne citesc.
Eu nu am mai scris pentru ca nu am vesti noi ,tin tratamentul homeopat in continuare iar de luna viitoare merg la monitorizari la dr.T.Astazi mi-au venit si rusii dupa o mare intarziere ca imi vine sa-i omor.M-am hotarat si nu voi mai merge deloc la MOISA pentru ca eu consider ca anumite chesti pe care le am sunt datorita ei .
CATA pupici pentru BIENCUTA e o scumpa si bafta prietenei tale sa se lase cu ochisori
LA MULTI ANI pentru toate MARIILE SI SA AUZIM NUMAI DE CU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Hello dragelor. Cred ca o sa incerc sa ma alutar si eu aici la acest forum ptr ca ash vrea sa ajung si eu la dr. Moisa. Am auzit numai lucruri bune despre ea dar inca nu m-am decis total daca sa ma duc sau nu, asa ca vreau de la voi niste referinte. Eu raman cat de cat repede insarcinata spre norocul meu dar ghinionul e ca am avut 3 sarcini oprite in evolutie (ultima acum o luna ). Ideea e ca nu stiu nici eu in ce parte sa o iau ptr ca sunt foarte confuza. Analizele virusologice mi-au iesit bune iar altele inca nu am apucat sa fac ptr ca asta presupune deplasari la Bucuresti. Asa ca va rog sa ma indrumati si pe mine ptr ca vad ca am destule de invatat de la voi.
Pupici pe burtici.

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Gia - referinte...citeste si tu si te vei convinge singurica...unele suntem multumite, altele au avut alte pareri privind colaborarea cu ea...Primordial este sa fi tu convinsa ca poti depune tot efortul sa faci deplasari la Bucuresti. Eu de ex. sunt din Ploiesti...care-i mult mai aproape si crede-ma...am batut drumul si-l voi bate in continuare.
Va pe toate-toate!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Servus, fetele!
Alina, ce pacat ca au venit afurisitii de rusi, las’ ca data viitoare gasim noi ac pentru cojocul lor, ca sa nu mai apara... vreo 9 luni asa...

Gia, bine ai venit! Imi pare rau ca a trebuit sa treci de 3 ori prin cosmarul unei sarcini pierdute… eu am trecut o singura data prin asta si mi s-a parut ingrozitor... Iti doresc sa treci cat mai curand in tabara mamicilor!

Adria, am la 18.30... poate ne intersectam data viitoare! Multa bafta la eco!

Va pup dulce pe toate si week-end placut!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lovely_dia001/my_photos

Mergi la inceput

Fetelor, pe unde sunteti? ca nu mai gaseam subiectul!

Ce mai faceti? Unde v-a fugit entuziasmul? ca doar avem cea mai "tare" titulatura de la aspirante!

Haideti fetelor, ca Indy se plictiseste la mamici, cine merge sa-i tina de urat?

Eu ma duc azi la Moisa la monitorizare, ziua 9-a. Maine va zic ce am facut, dar pana una alta vreau sa aud ce ati mai facut voi, si ce "planuri de bataie" aveti!?

Teo, Bettyca, Roxee, Liliana, Veronici, Aileene, Carmen, Musete si toate moisicile, va astept cu vesti despre voi!

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Amely bafta azi la eco..noi ne pregatim sa intram simbata in luna a6-a! Ura!Am trecut de 10 kg luate dar nu conteaza!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput