Superpacientele "in curand" gravidute ale dr.Moisa
Raspunsuri - Pagina 11
Amely spune:
Liliana, imi pare rau ca n-a fost sa fie acum...
. Si eu sunt amarata, rusii dau tarcoale, iar sanii sunt prea moi ca sa mai imi fac iluzii...
Speram ca pe 7 sept. sa-i pot face o bucurie sotului, implinim 3 ani de la casatorie... iar pe 11 e ziua lui. Asta e, mergem mai departe!
Cata, esti o dulce!
. Inca n-am incetat sa sper ca anul asta vom fi trei. Dar chiar daca nu, lupta continua, nu-i asa?
Teo, ce bine ca
a prins momentul, dea Domnu sa fie cu noroc!
Va pup pe toate
!
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
thea_m spune:
Liliana
, alte cuvinte sunt de prisos.
Amely imi pare bine ca esti optimista.
Am facut duminica inseminarea. Sotiorul a ajuns de la 12 mil/ml la ultima inseminare, la 52 mil/ml
fecundanti la inseminarea asta. Desi totul pare in regula, prea multe sperante nu imi pun. Ma tot intreb cum as putea eu reusi de la a 2-a inseminare, cand alte fete, fara problemele noastre, nu au reusit dupa n inseminari. Imi indrept privirea catre Cel de Sus si il rog sa faca asa cum crede de cuviinta.
Va pup fete dragi!
Teodora
Poze
MRL spune:
Teo, ai toate sansele sa reusesti acum la inseminarea 2, asa ca alunga de langa tine gandurile "negre". Eu ma voi ruga pentru tine sa reusesti. Trebuie sa reusesti pentru ca la tine am vazut ca se prinde, dar acum ca esti si in tratament homeopat ai foarte multe sanse. Tu trebuie sa fi calma si increzatoare. Te rog eu. Iti tin pumnii. Si un pupic mare si dulce pentru tine.
Amely, ai dreptate, lupta continua. Poate anul asta treci in tabara mamicilor.
Cata, un pupic dulce pentru papusica mica. Sa ma ti la curent cu evoluia prietenei tale. Eu nu o sa imi schimb dr. homeopata, pana acum am avut rezultate bune, dar cu problema bb poate ca mai am putin de aseptat. Eu merg in continuare cu ea si cu Moisa.
Rorosu, dr. Moisa - Doctor Anca Moisa - obstretica-ginecologie, andrologie - spitalul ostretica-ginecologie Panait Sarbu, Giulesti
Eu ma pregatesc iar de concediu de data asta peste hotare. Mai intai la nunta dupa care plimbare cat cuprinde. Cred ca inainte de plecare mai trag o inseminare. Nu pot sa nu mai incerc.
Va pup pe toate!
utocatalina spune:
Prietena mea ieri ziua 10 eco la T: endometru de 9,3 mm si folicul pe dreapta de 17 mm
...a chemat-o si maine...asa ca iar avem emotii impreuna: eu la eco morfologica si ea la eco intravaginala
....o sa fie bine
...va tin la curent...Amely, Teo, Liliana, Betica, Alina, Musete si toate fetele pupici
si vedeti ca toamna se numara bobocii!
Cafeluta draguta
Bianca
20+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Amely spune:
A, uitasem sa va zic: aseara au venit rusii si ma doare burtica de nu mai pooot!
Imi vine sa-i omor! (pe rusi
)
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lovely_dia001/my_photos
Amely spune:
Va pup, fetelor...
Liliana, bravo tie, inca un concediu nu strica, mai ales in afara. Poate ramai natural si nu mai e nevoie de inseminare, ar fi super! Un motiv in plus de optimism!
Teo, eu zic ca sanse sunt, sa se prinda acum, ma rog la Doamne-Doamne sa-ti ajute cu inseminarea asta!
Cata, succes maine la eco morfologica, sa ne zici si noua ce ai facut! si succes si prietenei tale!
Roxee, tu ce faci?
Indy, Musete?
Pupicei dulci tuturor moisicutelor!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lovely_dia001/my_photos
utocatalina spune:
Amely mercic...azi ma duc la eco..la 20:00..si prietena mea tot azi la eco la Tutunaru!Pupici si o luna fertila...apropo am vazut pozele si-mi plac...pune mai multe!![]()
Cafeluta draguta
Bianca
20+
Sa nu depunem armele si vom reusi!