PAR lung sau scurt?!
Raspunsuri - Pagina 6
Ira spune:
quote:
Originally posted by Jazz![]()
Ok, Ira... Cum zici tu....
A-haaaaaaaa, sa-nteleg ca parul tau s-a decis sa-ti fluture pe umeri, au ba
Free pictures... funny pictures...
Weird pics ;-)...
Irina Maria spune:
Buna!
Eu nu m-am tuns dupa ce m-am maritat!Nu m-am tuns cand am ramas gravida!Nu m-am tuns dupa ce am nascut!
Dar m-am tuns cand a inceput sa-mi cada parul ca la balamuc.Din cauze necunoscute!!Nu m-am tuns scurt de tot!Schimbarea ar fi fost mult prea mare pt mine!!Am avut mereu parul lung!
M-am tuns cat sa ma simt bine!Disperam cand vedeam parul meu insirat in toata casa.Mai ales in patutul Ericai(fetita mea de 9 luni)!Aici am tras linia, am decis sa-l scurtez.Pana la umar.
Nu mi-a placut!
!Dupa ce m-am tuns,(a fost eveniment special m-au insotit si sotul si fiica la coafor)nu mi-a placut deloc.Eu am 26 de ani si arat de 18.Asa sunt eu!Iar tunsoarea aia, ma facea sa arat de 16,daca intelegeti ce vreau sa spun!!Disperata am luat cea mai proasta decizie posibila!Sa-mi scurtez singura bretonul!!Sotul era la fotbal, sa mai dea jos din burtica
.Cand a venit si m-a vazut, radia!!"Ce bine-ti sta.Arati ca atunci cand te-am cunoscut in liceu."
SUPER!
! Si cum eu asta si doream (nuuuu!)am renuntat sa ma mai gandesc la plete.
Sunt insa de acord cu parerea celor care spun ca este o prostie sa ai parul lung si prins tot timpul la spate intr-o coada de cal!!
Caci cu parul lung poti face o gramada de chestii, daca ai timp si bani sa te duci mereu la coafor, sau rabdarea sa te coafezi singura.
Important este sa gasesti tunsoarea care ti se potriveste, care te face sa te simti bine!!
Nu sunteti de acord ca la un moment dat in viata, pletele incomodeaza?![]()
pentru moment!
Ira spune:
quote:
Originally posted by Jazz
@Ira
Niciodata!
Am cel mai sexy stilist din cati exista... Tu ce parere ai?
Apai te-nteleg, creca' si eu de-as avea un stilit asa sexy ca al tau mi-as cioparti podoaba capilara numa' de dragul lui
!Free pictures... funny pictures...
Weird pics ;-)...
saddie spune:
Si eu votez cu parul lung. Asa imi sta mie cel mai bine
. Am avut si par scurt pana un pic mai jos de urechi (daca ma gandesc bine tot intr-a 12-a m-a apucat sa-l tund
)dar eu am fatza rotunda si imi facea niste falcutze tunsoarea aia...
. Acum sunt bruneta dar am fost si roscata si ma bate gandul daca sa trec la o nuanta ceva mai ciocolatie. Totusi mi-e teama sa nu-l stric trecand la o nuanta mai deschisa pt ca atunci cand eram roscata mi se spicuia destul de repede.
Si-a mai deschis cineva nuanta doar din vopsire fara sa-l tundeti?
adda spune:
Wow, Claudelu! ![]()
Nu sunt prea clare pozele ca sa-mi pot face o parere (mai sunt si intunecate pe deasupra). Un lucru e cert: te-ai tuns scurt-scurt si esti roscata
Mie mi-a placut cum iti statea roscata (culoarea facuta de stilist), deci inclin sa cred ca-ti sta bine.
Cred ca maine imi tund si eu parul (acum e ceva mai jos de talie si vreau sa fie cam cu vreo 15 cm mai jos de umeri). Nu se mai poate: e prea cald si ma incomodeaza rau de tot!
Un soricel intr-o lume plina de ... pisici
tomecica spune:
buna CATA.Cu aceiasi problkema ma confrunt si eu.Sotul meu nu e deacord sa ma tund.Am parul lung si negru.dar acum il vreau lung si spre blond.Nu reusesc sa-mi conving sotul sa ma lase si blonduta.Nu am fost niciodata si spune ca nu mi-ar sta bine.Nu stiu de unde stie el,dar cred ca o sa incerc si varianta cu blond ca m-am cam saturat de negru.Dar de tuns ,nu-l mai tund.
conteaza si parerea lor[citeodata].
luminita mamica ALEXIA[ 9 luni] si ADRI [6ani si 9 luni]
fotografii

.