PAR lung sau scurt?!
Raspunsuri - Pagina 7
katalina spune:
...Clau', iti sta super,dar nu-mi dau seama,ai schimbat si culoarea?
Tomecica, ai parul negru si-l vrei blond?Greu de realizat,dar nu imposibil.Am facut si eu o incercare de acest fel,spre maro deschis, cu suvite,apoi m-am vopsit treptat, ca la un moment dat eram jumate neagra,jumate maro,cu ceva suvite,o aiureala ce mai,...sotul mi-a spus sincer ca era mai bine inainte,si m-am vopsit la loc.Eu,daca as mai vrea o schimbare ,m-as duce la salon si as spune:ma vedeti cum sunt,vreau sa ma faceti blonda,deci deodata nu treptat, astept acele decolorante care sa nu distruga parul( a aparut pe la Loreal ceva).
Adda, sa nu tai mult din par...
Catalina,
ROBERT si CATALIN
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
katalina spune:
Ei, care-i mai frumoasa, www.missvenezuela.com/2004/secciones.asp?pag=01_7" target="_blank">BLONDA sau www.missvenezuela.com/2004/secciones.asp?pag=01_7" target="_blank">BRUNETA???
Catalina,
ROBERT si CATALIN
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
adda spune:
M-am razgandit! ![]()

Deocamdata nu ma mai tund pentru ca acum nu sunt sigura ca vreau asta (aseara muream de caldura si am decis ca ar fi cazul sa-l scurtez, dar noaptea e un sfetnic bun
...)
katalina, eu n-am vazut nici o blonda sau bruneta la cele doua linkuri date de tine; doar un articol in limba spaniola (referitor la miss venezuela, parca).
Un soricel intr-o lume plina de ... pisici
katalina spune:
quote:
Originally posted by adda
M-am razgandit!
katalina, eu n-am vazut nici o blonda sau bruneta la cele doua linkuri date de tine; doar un articol in limba spaniola (referitor la miss venezuela, parca).
Un soricel intr-o lume plina de ... pisici![]()
Din pacate ma arunca la pagina principala.La candidate(in stinga sus) :concurenta 2(bruneta) si 13(blonda).
Catalina,
ROBERT si CATALINSabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
loreema24 spune:
Eu am avut parul lung pana pe la 20 de ani cand m-am enervat si m-am tuns frantuzeste fara breton. Acum il las iar sa creasca si mi-am facut cateva suvite blonde . Asa il voi tine mult timp pt ca imi place si vreau sa il las sa creasca iar pana mai jos cu vreo 20-30 cm de talie.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona &
Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by adda
Wow, Claudelu!
Nu sunt prea clare pozele ca sa-mi pot face o parere (mai sunt si intunecate pe deasupra). Un lucru e cert: te-ai tuns scurt-scurt si esti roscataMie mi-a placut cum iti statea roscata (culoarea facuta de stilist), deci inclin sa cred ca-ti sta bine.
Cred ca maine imi tund si eu parul (acum e ceva mai jos de talie si vreau sa fie cam cu vreo 15 cm mai jos de umeri). Nu se mai poate: e prea cald si ma incomodeaza rau de tot!
Un soricel intr-o lume plina de ... pisici![]()
Da, din pacate pozele nu sunt fff clare, sunt facute cu webcam si mai era si seara
Nu sunt roscata, sun naturala cu varfurile blonde...a mai ramas ceva culoare
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Jazz spune:
Claudelu![]()
Eu nu folosesc gel de par sau spuma folosesc un fel de ceara de par (daca nu ma insel asa se numeste in romana), pun un pic pe varful degetelor, il imprastii pe palme si apoi pe par. Tre' sa fie cat mai dezorganizat... ![]()
Claudelu spune:
Si eu tot ceara de par folosesc de obicei, dar cum eram proaspat tunsa n-aveam in casa asa ca in 10 cand i-au banii
fug la cumparaturi![]()
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
ducky spune:
eu am parul mediu acum dar vreau sa-l las lung...mie cel mai bine imi sta scurt sau mediu, dar acum il voi tunde in trepte, asa ca n-o sa ajung cu el pana la calcaie, fiti sigure!!!
Diana Maria,mami de GLAD