PAR lung sau scurt?!

PAR lung sau scurt?! | Autor: katalina

Link direct la acest mesaj

Am multe prietene sau cunostinte care dupa ce s-au maritat si-au taiat destul de repede podoaba capilara,s-au tuns scurt.Voi ati facut-o si de ce?
Sotul meu nu concepe sa ma vada cu parul scurt,sau alt fel decit cu parul negru si lung(ca acum), dar ma apropii de 30 de ani...mai merge la o HB asa ceva? Si eu ador parul lung la o femeie, e feminina si ..,voi cum sunteti,sau cum ati dori sa fiti?Va plac schimbarile de culoare ,de lungime sau sunteti conservatoare.

Timpit subiect,nu-i asa?In fine,parul e cel care schimba o femeie in bine sau rau(estetic vorbind).

Hai la vorba...Va astept doamnelor...

Catalina, ROBERT si CATALIN

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Lung si brunet il am si eu si nici nu o sa ma tund scurt niciodata.
In adolescenta,am avut doua iesiri asa maisi m-am tuns nr.1,nu-i statea rau deloc dar,pierise orice urma de feminitate...de alte vremuri,copil teribil...
Deci sunt prima si votez si eu pentru:LUNG SI BRUNET.
...bine acum depinde si de persoana,pe mine o freza scurta ma maturizeaza,iar eu vreau inca sa par pustoaica...

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Dupa ce multi ani am avut parul lung, m-am tuns sapt trecuta scurt.Nu scurt de tot ci cu breton greu care-mi cade pana deasupra ochilor si la spate pana la baza urechii.Eu sunt mai multumita si deocamdata ma simt mai bine asa, plus ca nu-mi mai adun parul de prin toata casa, caci eram deja disperata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Si ca sa va spun ca mi-am gasit coafeza care-mi vine acasa o data pe luna, , m-am hotarat ca data viitoare o las sa-l scurteze si mai si.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jazz spune:

Ma tund intotdeauna foarte scurt (si la un frizer foarte bun care stie ce face) pentru ca:
-arat cu cel putin 10 ani mai tanara
-am un aer rebel
-e usor de intretinut
-barbatul de langa mine ma iubeste pentru ceea ce sunt eu
-merg impotriva curentului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_popa spune:

Fetele,
Eu sunt pentru par lung atat timp cat ai timp si resurse sa il ingrijezi(asta ca sa raspund la subiect).
Am nevoie de un sfat insa, tot cu privire la par.Eu il am lung pana la jumatatea spatelui,e foarte bogat si are un pic de natural in el.Insa ma bate gandul sa-i pun permanent la capete sau pe cateva suvite.Tipul care ma tunde aici mi-a spus ca face foarte fain permanentul,ca ii iese bine,ca arsul parului la permanent e un mit,si asa mai departe.Voi ce ziceti?Sa-mi pun sau nu?M-am cam saturat sa stea drept,dar mi-e si frica sa nu trebuiasca sa-l tund dupa aia.
Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

Eu sant total impotriva tratamentelor capilare (vopsele, permanent etc), cat despre lungime... cum ii sta fiecareia bine, sa para tanara (dar cu simtul ridicolului, adica mai sant femei f f f f in varsta cu plete in vant care... zau asa). Personal sant f multumita de parul meu, e putin mai jos de umeri, nevopsit si are o culoare si o stralucire... de invidiat. Nu-i scapa nimanui!
Asa ca in privinta lungimii parului eu zic ca se ridica problema dupa varste mai inaintate. Iar cu vopselele, dupa cum mi-a spus acum cativa ani un tip de la o agentie de manechine: nimeni nu armonizeaza culorile mai bine decat natura!

dianas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

eu sunt bruneta,cu parul drept.L-am avut in general lung...in vara cand treceam intr-a doispea m-am ras in cap..cum a zis andreea banica..alte vremuri,copii rebeli
Cel mai frumos par am avut in timpul sarcinii..imi ajunsese pana aproape de talie si m-a pus naiba sa-l fac permanent..eu voiam putin ondulat dar coafeza a aparut cu niste bigudiuri din alea care fac parul ca la oaie,eu am spus din nou ca vreau sa fie putin ondulat,mai mult pentru volum,ea a zis ca da..m-am gandit ca stie ce face si..m-a nenorocit!
De la talie a ajuns la umeri,atat de cret si de umflat era,Marc avea vreo 5 luni atunci si a inceput sa urle cand m-a vazut,m-am chinuit cu el numai prins cateva luni si apoi lam taiat scurt.Era groaznic la baie,consumam cate o juma' de tub de balsam sa reusesc sa-l pieptan..groaznic.
De atunci au trecut 2 ani si tot scurt il am,spre supararea consortului care ma roaga sa-l las iar lung si negru.
despre culori..le-am avut pe toate,de la blond platinat la negru albastru,acum sunt un fel de roscat spalacit de la apa marii dar saptamana viitoare ma fac..naturala,adica vopsea neagra..poate cu ceva nuante roscate.

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

eu il am cum il am pt ca asa imi sta super

cum as prefera??
poate lung dar lung deja mi se pare banal cand e prins in coada de cal sau nearanjat deloc.. plictisitor

scurt.. sunt multe vedete care au parul scurt si sunt dragute, sexi si nu si-au pierdut deloc din feminitate

eu zic ceva de genul.. parul se poarta ca si o rochie - nu e tot una daca ai o rochie din cap pana in picioare neagra si banala si alta e sa ai o rochie rosie, pana pe la genunchi cu un pic de decolteu la care asortezi niste pantofiori draguti si niste bijuterii

va doresc frizura asortata si aranjata

------------------------
Louisea si Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Eu am parul lung de cand ma stiu . L-am avut si lung-lung (avea aproape un metru lungime), acum e ceva mai "scurt": depaseste talia cu putin.
Parul lung accentueaza feminitatea, intr-adevar. Dar sunt si fete/femei foarte feminine care au parul tuns scurt (de exemplu, Winona Ryder ). Deci depinde si de fizionomie.

Nu m-am vopsit niciodata pentru ca ... nu am curaj. Mi-e teama sa nu se deterioreze. Am destul de multe fire albe, dar ... deocamdata o sa zic "pas" vopsitului. Au si firele albe farmecul lor

Sotului meu ii place asa, lung si mi-a spus ca el nu-mi interzice sa ma tund daca vreau, insa ar prefera sa ramana asa. Am o prietena careia sotul i-a pus conditie inainte de nunta sa nu care cumva sa se tunda si sa-si faca permanent "sarmalute" dupa ce se casatoreste cu ea

katalina, nu vad de ce nu ar merge parul lung la 30 de ani (in nici un caz nu esti HB la varsta asta ) Poate pe la 40 de ani ar fi cazul sa-ti pui problema asta, dar pana atunci ...

Un soricel mic intr-o lume plina de ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Parul lung forever!!

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput