PAR lung sau scurt?!
Raspunsuri - Pagina 2
mamini spune:
eu am avut parul lung( nicioadata mai mult de jumatea spatelui) si scurt( nu mai scurt de 2.5-3 cm) si toate culorile si frezurile( permanent nu l-am facut nicioadata fiindca e ondulat de la natura) si am aratat bine si rau indiferent de parul pe care l-am avut, fiindca vine dinauntru. o femeie cu par ingrijit(lung, scurt, rosu, negru...whatever!) care e multumita arata brici. una care nu e multumita poate avea super par- degeaba. si parul trebuie sa fie ingrijit si sanatos ca sa arate bine, nu musai lung sau scurt. ma rog, parerea mea.
M
P.S.acum am parul lungutz ,nevopsit, saten inchis si nu am deocamdata fire albe
Claudelu spune:
OOOOOOO Katalina, subiectul nu e deloc stupid
Chiar ma bate gandu sa ma tund scurt scurt, pentru ca m-am saturat sa culeg par de pe mainile si picioarele noastre si in principal ale lui Raul
dar (cum intotdeauna exista si un dar) m-am chinuit atata timp sa-l las sa creasca si acum sa-l tund
Habar n-am ce si cum sa fac...ce ziceti voi cum imi sta mai bine?? Scurt sau lung
EU da sunt adepta shimbarilor...nu rezist mult timp cu o culoare in cap...ma mir ca acum sunt blonda de ceva vreme si inca nu m-am plictisit
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
cipcipcip spune:
La unele le sta bine cu parul scurt, la altele cu parul lung, dar in general lung e mai feminin. Dar eu nu suport sa vad tipe cu parul pina la fund, mi se pare oribil, mai ales la tipe scunde, mi se par niste proportii total aiurea. Parul trebuie sa fie maxim pina la jumatatea spatelui, altfel parca nu mai vezi altceva decit par. Sau par lung si spicuit sau neingrijit sau plin de fire cazute pe spate brrrr. Atunci mai bine scurt de o mie de ori.
Cipcipcip si bebe in burta 37 sapt
Jazz spune:
Fetelor,
Am si eu o curiozitate pentru ca va tot vad ca scrieti asta: spuneti-mi si mie de ce lung e "mai feminin"? In ce consta feminitatea noastra in parul lung? Si in mai ce? Cine decide ce e "feminin" si ce nu e?
emma27 spune:
silvia,nu te amagi cu permanentul.nu scapi de el,decat cu foarfeca.asculta de o femeie in suferinta.te saturi de el peste cateva luni.
Ema
Zilele Bistritei
Calatorie
Laura10 spune:
eu cred ca fiecare dintre noi trebuie sa-si poarte parul asa cum se simte ea mai bine, nu sa tina cont de clisee: ma maturizeaza, ma intinereste, e mai usor de intretinut... aici intervine problema dupa parerea mea. fetele maritate cu copii au din ce in ce mai putin timp pentru ele insele, nu se mai duc la coafor cand le vine lor ca nu au cu cine sa lase copilu sau mai stiu eu ce... Se stie ca parul lung trebuie intretinut, trebuie aranjat ca sa arate frumos, asa ca, din lipsa de timp, eu cred ca se tund ca sa le fie mai usor de intretinut. Nu este o regula dar poate fi o explicatie.
Voi ce parere aveti?
Eu cred ca parul lung (nu musai pana la genunchi) este mult mai feminin... asa zic si barbatii ![]()

Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Jazz
@Claudelu
Eu votez pentru scurt si culoare inchisa! Categoric!!
"Because woman’s work is never done and is underpaid or unpaid or boring or repetitious and we’re the first to get fired and what we look like is more important than what we do and if we get raped it's our fault and if we get beaten we must have provoked it […]for lots and lots of other reasons we are part of the women's liberation movement."-Ms.
Mersi mult de raspuns...asa ma gandeam si eu
Probabil voi incerca un brunet ca n-am avut niciodata si daca tot e scurt si nu-mi va veni bine pot usor sa scap de el, nu??Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Jazz spune:
@Claudelu
N-am observat din fotografie daca tenul tau e alb sau masliniu sau... daca tenul tau e alb, brunetul inchis ar fi ultima obtiune (prietenii stiu de ce!) si am observat ca imperfectiunile tunsorii sunt mai usor de observat (din nou, prietenii stiu de ce!), cu mare drag iti recomand un saten mai bland sau... habar nu am ce culori sunt pe piata!
Ok, ca sa inchei, cauta o stilista buna, spune-i ce vrei si vezi ce iti recomanda. De asemenea vezi ca sunt mai multe forme de tunsori scurte in functie de textura parului, forma capului si timpul de care dispui, tot o stilista buna ar trebui sa iti faca recomandarea...
Pupici!
Claudelu spune:
Uite asta e culoarea care mie mi-a placut cel mai mult, e o culoare pusa de un stilist, dar din pacate, desi mi-a placut tare mult nu a tinut mai mult de 2 saptamani
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004