PAR lung sau scurt?!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Cand eram copil mama nu rata nici o ocazie sa ma tunda...<<ca asa se aranjeaza mai bine si e mai igienic>>. Dar ,de cand am reusit sa spun prima data un NU hotarat, ( pe la 14 ani),parul meu a fost tot timpul...destul de lung ( adica depaseste nivelul umerilor). Am mai avut episoade cand am taiat pana la 15 cm in lungime sa scap de unele fitze de moment:permanent, culori stranii- dar niciodata nu l-am mai avut scurt!
Cand eram un picut mai juna si nu aveam bb la activ imi crestea pana la mijloc. Acum...nu mai vrea decat pana la umeri. Da` si eu sunt ca il vopsesc destul de des.De cazut , nu cade, asa ca o sa il las pana cand voi fi o ...baba cu plete! ( nu il strang decat extrem de rar, cand stau prin casa si ...sunt gospodina!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jazz spune:

@Claudelu
Vezi? Despre asta vorbesc? O culoare blanda care te avantajeaza extrem de bine... Probabil ca nu continea prea mult amoniac, d-asta nu a durat mult.
Avantaje si dezavantaje....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

quote:
Originally posted by Jazz

Fetelor,
Am si eu o curiozitate pentru ca va tot vad ca scrieti asta: spuneti-mi si mie de ce lung e "mai feminin"? In ce consta feminitatea noastra in parul lung? Si in mai ce? Cine decide ce e "feminin" si ce nu e?

"Because woman’s work is never done and is underpaid or unpaid or boring or repetitious and we’re the first to get fired and what we look like is more important than what we do and if we get raped it's our fault and if we get beaten we must have provoked it […]for lots and lots of other reasons we are part of the women's liberation movement."-Ms.

Cliseele timpurilor in care traim decid ce e feminin si ce e masculin. Rar sau poate niciodata ai sa vezi un model sexi intr-o reclama ptr parfum sau mai stiu eu ce, cu parul scurt. De obicei sint pe jumatate dezbracate, cu parul lung, lucios si unduitor.
Parul scurt la femei e considerat sexy la unele persoane, dar feminin niciodata
Asa cum o femeie guraliva, agresiva sau care merge cu pasul hotarit nu va fi considerata feminina, cel putin nu in secolul asta

Cipcipcip si bebe in burta 37 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

OOOOOOO Katalina, subiectul nu e deloc stupid Chiar ma bate gandu sa ma tund scurt scurt, pentru ca m-am saturat sa culeg par de pe mainile si picioarele noastre si in principal ale lui Raul dar (cum intotdeauna exista si un dar) m-am chinuit atata timp sa-l las sa creasca si acum sa-l tund Habar n-am ce si cum sa fac...ce ziceti voi cum imi sta mai bine?? Scurt sau lung
EU da sunt adepta shimbarilor...nu rezist mult timp cu o culoare in cap...ma mir ca acum sunt blonda de ceva vreme si inca nu m-am plictisit

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Claudelu, sincer iti spun ca tu esti mult mai frumoasa cu parul scurt.Tu esti facuta pt par scurt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

Uite asta e culoarea care mie mi-a placut cel mai mult, e o culoare pusa de un stilist, dar din pacate, desi mi-a placut tare mult nu a tinut mai mult de 2 saptamani

Martie Aprilie 2004

Intr-adevar, asa iti sta cel mai bine!
Dar esti draguta si blonda (esti simpatica in pozele in care ai doua codite )

Un soricel mic intr-o lume plina de ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

quote:
Originally posted by cipcipcip
Parul scurt la femei e considerat sexy la unele persoane, dar feminin niciodata
Cipcipcip si bebe in burta 37 sapt

Cipcipcip, nu sunt de acord!
Am dat si un exemplu intr-un mesaj anterior: Winona Ryder este feminina (chiar delicata uneori), desi are parul tuns scurt.
Sau Audrey Tatou ("Amelie").
Eu inclin sa cred ca fizionomia (si ... daca ma gandesc bine ... cred ca si atitudinea) conteaza mult mai mult decat lungimea parului.

Anastacia are parul lung, dar nu mi se pare feminina.
Sau ... Oana Zavoranu

Un soricel intr-o lume plina de ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Claudelu, dupa parerea mea, iti sta mai bine cu parul lungut...macar un pic. Esti mai dulce asa.

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Mai fetelor ce magulita ma simt Multumesc frumos pentru complimente, ma simt ca o vedeta
Tot am stat si m-am gandit si n-am ajuns la nici o concluzie
Va anunt cand fac vreo schimbare, da??

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Mie imi place parul de lungime medie, nu asa de scurt ca in poze, nici foarte lung, poate ca am eu o prejudecata, insa parul lungut, ingrijit si stralucitor este un plus de feminitate, parul scurt merita abordat numai cand parul e de calitate proasta si arata rau, uscat, inspicat, etc. Claudelu', mie imi place cand esti blonda cu parul lung, parca esti si mai slaba si mai copilaroasa. Este normal sa-ti cada ~ 80 de fire de par/zi, asa stiam eu.

Voua nu vi se pare ca parul scurt maturizeaza rau ? E deja demodat, iar daca vezi de la spate o femeie tunsa scurt ii dai cel putin 40 ani.

Poze,dar gratis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by adda
Anastacia are parul lung, dar nu mi se pare feminina.
Sau ... Oana Zavoranu

Un soricel intr-o lume plina de ...

Da'daca mai aveau si parul scurt....puteau sa intre la men's toilet lejer.

Poze,dar gratis

Mergi la inceput