PAR lung sau scurt?!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jazz spune:

@Ira

quote:
poate ca am eu o prejudecata

Yeap mi-e teama ca e mai mult de "poate"...

quote:
Voua nu vi se pare ca parul scurt maturizeaza rau ? E deja demodat, iar daca vezi de la spate o femeie tunsa scurt ii dai cel putin 40 ani.

Nope!
Moda e doar pentru snobi, oricum... si pentru cei care vor sa se piarda in multime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Katalina, mi se pare bun subiectul, sa stii ca uneori chiar e o dilema pentru noi toate...

Votez pentru "cum ii sta omului bine", nu din diplomatie, ci pentru ca am intalnit femei tunse scurt absolut superbe (de ex. mama), placute, feminine.

Personal (la mine) optez insa pentru par lung (sa nu depaseasca prea mult linia umerilor), tuns in scari si mult filat, este tineresc, nu imi place parul lung de tot si tuns drept, ca matura, nu are nici un haz...
Am mai optat si pt. o nuanta de blond inchis, ca asta mi-e tenul, sunt o blondutza cu oki albastri, dar vreau sa va spun ca l-am avut vopsit negru albastrui in liceu si arata senzational (desi am tenul alb!). Din pacate acum am destule fire albe (desi am 28 de ani) si sunt nevoita sa raman la nuante deschise...noroc ca imi sta bine.

Deci depinde foarte mult si de varsta, dar si de starea de spirit, de ceea ce vrei sa exprimi prin tunsoarea pe care o alegi...
Nu stiu de ce, mi-a venit in minte imaginea lui Demi Moore in "The Ghost"...tare mult mi-a placut cum ii statea.

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by adda

quote:
Originally posted by cipcipcip
Parul scurt la femei e considerat sexy la unele persoane, dar feminin niciodata
Cipcipcip si bebe in burta 37 sapt

Cipcipcip, nu sunt de acord!
Am dat si un exemplu intr-un mesaj anterior: Winona Ryder este feminina (chiar delicata uneori), desi are parul tuns scurt.
Sau Audrey Tatou ("Amelie").
Eu inclin sa cred ca fizionomia (si ... daca ma gandesc bine ... cred ca si atitudinea) conteaza mult mai mult decat lungimea parului.

Anastacia are parul lung, dar nu mi se pare feminina.
Sau ... Oana Zavoranu

Un soricel intr-o lume plina de ...

si eu zic ca si adda ..

eu tot nu inteleg cum poate sa fie feminin un par lung prins intr-o coada de cal

nici mie nu mi se pare prea feminin parul tuns de 2-3 cm dar nici ala de pana la fund prins si purtat de cele mai multe ori in coada de cal si atat.. sa fie feminin doar ca e lung??

oricum fiecare cu parerea lui

------------------------
Louisea si Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

eu avut si parul mai scurt iar acum il am pina la umeri si-l pot lega in coada.

voua cum vi se par femeile de 45-50 de ani cu parul lung lasat asa liber?
mie personal nu imi plac deloc.

http://community.webshots.com/user/svetlana_79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

quote:
Originally posted by osna

eu avut si parul mai scurt iar acum il am pina la umeri si-l pot lega in coada.

voua cum vi se par femeile de 45-50 de ani cu parul lung lasat asa liber?
mie personal nu imi plac deloc.
http://community.webshots.com/user/svetlana_79

Depinde daca-si arata varsta
In general, nici mie nu-mi plac; de exemplu, Maria Dragomiroiu care are tot timpul parul (foarte lung si frumos, de altfel) lasat pe umeri. Cred ca i-ar sta mai bine daca ar gasi un mod de a-l strange la spate (un coc interesant, nu neaparat sa-l tunda). S-ar potrivi mai bine cu varsta ei.

Un soricel intr-o lume plina de ... pisici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Cat am foat gravida si inainte am avut parul lung, brunet - cu nuante ciocolatii. Dupa ce am nascut mi-a fost mult prea greu sa-l mai ingrijesc, imi lua aproape o ora spalatul si aranjatul lui, asa ca l-am tuns pana in dreptul umerilor. Lucrez in televiziune si, inainte de a avea bebe prezentam emisiuni muzicale. Cand am revenit la serviciu vechiul meu post era ocupat si mi s-a oferit sa prezint stiri. Sefii au vrut insa o schimbare de look asa incat acum sunt blonda si tunsa scurt. Imi placea mult mai mult inainte si era si mai usor de intretinut, dar ...Oricum votez pentru lung si inchis la culoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Seablack spune:

Buna fetelor,

Felicitari pentru cea care a avut ideea acestui subiect!

Eu cred ca trebuie sa adopti o coafura care sa-ti stea bine si sa-ti si placa! Si eu am avut parul scurt, dar il prefer pe cel lung.
Daca este mai feminin sau nu?! Nu stiu...
Pana la urma, cred ca este vorba despre felul cum stii sa porti un par, o haina...Este vorba despre stil de viata, etse vorba despre ATITUDINE!

O femeie trebuie sa-si poarte parul asa cum simte! O femeie care are parul frumos si lung si ii sta si bine ....toata admiratia (chiar daca are 50 de ani!).

Am o intrebare:cine spune ca o femeie trecuta de 40 de ani nu mai are dreptul sa poarte parul lung? Cine face aceste reguli??????? V-ati pus aceasta intrebare? Eu nu am decat un singur raspuns: PERSOANELE COMPLEXATE!Cele care nu stiu sa se elibereze de prejudecati, cele care nu stiu sa traiasca pentru ele insale si nu pentru GURA LUMII! Cele care nu stiu sa fie libere!

De fapt, cred ca stiu de catre cine sunt facute aceste reguli!De catre acele persoane care nu stiu sa spuna "Ce bine ii sta!" unei femei cu parul lung chiar daca are 50 de ani!

Stiu ca aici subiectul este par lung sau scurt, dar in general de ce trebuie sa blamam o femeie trecuta de 40 de ani daca poarta parul lung, daca are si o fusta deasupra genunchilor, daca poarta o vestimentatie mai sic, in pas cu moda,daca poarta pantaloni stramti,daca poarta culori mai vii si este placuta la vedere?????

De ce trebuie tot timpul sa judecam si de foarte putine ori avem curajul sa spunem 'Ce frumos ii sta!'

Acum doua saptamani vazusem o femeie, cred ca avea aproape 60 de ani, imbracata in blugi si tricou...si culmea avea prul lung ,frumos si bogat, desfacut! Mi-a placut foarte mult! ... cred ca am avea multe de invatat de la aceasta femeie!...Dar este doar parerea mea!...

Scuze daca am jignit pe cineva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

quote:
Originally posted by ANDREEABANICA

Lung si brunet il am si eu si nici nu o sa ma tund scurt niciodata.
Deci sunt prima si votez si eu pentru:LUNG SI BRUNET.
...bine acum depinde si de persoana,pe mine o freza scurta ma maturizeaza,iar eu vreau inca sa par pustoaica...

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

......si io care credeam ca esti blonda(dupa nume), si dansezi...

Ma bucur ca va intereseaza subiectul....si daca am pune si poze cum a facut Clau,ne-am da si cu parerea,ce spuneti???Sa caut si eu o poza prin arhiva....sa va arat ce sunt.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

OOOOOOO Katalina, subiectul nu e deloc stupid Chiar ma bate gandu sa ma tund scurt scurt, pentru ca m-am saturat sa culeg par de pe mainile si picioarele noastre si in principal ale lui Raul dar (cum intotdeauna exista si un dar) m-am chinuit atata timp sa-l las sa creasca si acum sa-l tund Habar n-am ce si cum sa fac...ce ziceti voi cum imi sta mai bine?? Scurt sau lung
EU da sunt adepta shimbarilor...nu rezist mult timp cu o culoare in cap...ma mir ca acum sunt blonda de ceva vreme si inca nu m-am plictisit

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Clau,Mi-am permis sa-ti scot o poza din album, mie ASTA imi place f. mult,mai ales bretonul(ti-am mai spus si atunci...).Iti sta tare bine cu breton,...si blonda,evident

Catalina, ROBERT si CATALIN

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Katalina si mie imi place, dar imi pare rau ca n-am o poza pe calculator de pe vremea cand eram roscata...dupa mine roscata imi sta cel mai bine, imi scoate cel mai bine ochii in evidenta Mai sa fie dar ce ma mai laud eu...sa vede ca mi-au murit laudatorii

Hai vino si tu cu poze sa facem o analiza pe tine sau doar bruneta cu paru lung ai fost??

Eu am avut toate marimile de par, de la scurt (dupa cum ati vazut) pana la un par lung mult sub fund Ingrozitor...daca voi avea vreodata fetitza nici in ruptu capului n-am sa-i sugerez sa-si lase paru atat de lung...o mare porcarie

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput