PAR lung sau scurt?!
Raspunsuri - Pagina 5
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by louiseaquote:
Originally posted by addaquote:
Originally posted by cipcipcip
Parul scurt la femei e considerat sexy la unele persoane, dar feminin niciodata
Cipcipcip si bebe in burta 37 sapt
Cipcipcip, nu sunt de acord!
Am dat si un exemplu intr-un mesaj anterior: Winona Ryder este feminina (chiar delicata uneori), desi are parul tuns scurt.
Sau Audrey Tatou ("Amelie").
Eu inclin sa cred ca fizionomia (si ... daca ma gandesc bine ... cred ca si atitudinea) conteaza mult mai mult decat lungimea parului.
Anastacia are parul lung, dar nu mi se pare feminina.
Sau ... Oana Zavoranu
Un soricel intr-o lume plina de ...![]()
si eu zic ca si adda..
eu tot nu inteleg cum poate sa fie feminin un par lung prins intr-o coada de cal![]()
nici mie nu mi se pare prea feminin parul tuns de 2-3 cm dar nici ala de pana la fund prins si purtat de cele mai multe ori in coada de cal si atat.. sa fie feminin doar ca e lung??
oricum fiecare cu parerea lui
------------------------
Louisea si Bandit
Nici un par nu e feminin doar pentru ca e lung, trebuie sa fie si frumos, clara. Nu discutam de par spicuit, tuns ca naiba, matura sau pina la fund.
Dar eu tot sustin ca o femeie frumoasa va deveni si mai feminina cu un par lung si unduitor, decit cu unul scurt (poate doar daca e scurtut si buclat sau ceva in genul). Poate mai sint si exceptii, femeile care au trasaturile fetei super feminine si atunci nu prea mai conteaza parul, dar regula ramine. hej, s-au facut si sondaje de opinie pe chestia asta (intrebati au fost barbatii, e adevarat), n-am scos io regula
Cipcipcip si bebe in burta 37 sapt
Ira spune:
quote:
Originally posted by osna
voua cum vi se par femeile de 45-50 de ani cu parul lung lasat asa liber?
mie personal nu imi plac deloc.
Pai tocmai asta e, am vazut femei super (de ex. actritele americance) care au 50 si arata ca la 20 .....si femeile romance care se tund scurt si isi pun si basma eventual pe la 40 si arata ca niste babute.
Free pictures... funny pictures.
Ira spune:
quote:
Originally posted by Jazz
Moda e doar pentru snobi, oricum... si pentru cei care vor sa se piarda in multime.
Haida de'
.Moda dupa mine e o arta.
slakje spune:
quote:
Originally posted by Iraquote:
Originally posted by osna
voua cum vi se par femeile de 45-50 de ani cu parul lung lasat asa liber?
mie personal nu imi plac deloc.
Pai tocmai asta e, am vazut femei super (de ex. actritele americance) care au 50 si arata ca la 20 .....si femeile romance care se tund scurt si isi pun si basma eventual pe la 40 si arata ca niste babute.
Pai femeile romance nu au banii actritelor americance sa-si face nspe milioane de operatii estetice si injectari cu botox...asta-i.In plus viata grea, incrancenarea de zi cu zi, etc.
Ira spune:
Revin cu specificari, Maria Dragomiroiu habar nu are sa-si aranjeze parul, in plus e si prea lung, daca si-ar taia cativa cm la un stilist si ar invata-o sa foloseasca ceara de par, spuma, etc, ar fi ok, zic eu.
Parul lung e frumos, cu conditia sa fie ingrijit, mereu spalat, stralucitor, coafat. Parul lung este simbolul tineretii pen ca' spre maturitate el incepe oricum sa se strice, sa isi piarda din calitati, si atunci evident ca trebe scurtat, daca nu gasim alte metode artificiale de a-l imbunatati.
E ca si cu afirmatia ca o femeie de 100 kile e frumoasa, e ok, o fi frumoasa, dar daca ar avea 70 ar fi super
.
Jazz spune:
@Ira
quote:
Haida de', poate sa ne tragem si niste crinoline din sec. 18 (sunt fumoase, dar nu mai sunt la moda) ...asta ca sa nu fim snoabe.
De ce nu?
Ira spune:
quote:
Originally posted by Jazz
@Iraquote:
Haida de', poate sa ne tragem si niste crinoline din sec. 18 (sunt fumoase, dar nu mai sunt la moda) ...asta ca sa nu fim snoabe.
De ce nu?
"Because woman’s work is never done and is underpaid or unpaid or boring or repetitious and we’re the first to get fired and what we look like is more important than what we do and if we get raped it's our fault and if we get beaten we must have provoked it […]for lots and lots of other reasons we are part of the women's liberation movement."-Ms.
'Da mustata am voie sa-mi las ? Asta ca sa ma evidentiez, sa ies din multime
!Free pictures... funny pictures.
Ira spune:
Ai inteles, Claudelu', nu ?
Lasa mustata, parul la axile si tunde-te, ca daca e sa ai feminismul in tine... vei arata ca o printesa si asa
.
adda spune:
feminism si feminitate sunt doua notiuni complet diferite, Ira!
Un soricel intr-o lume plina de ... pisici