Pacientele Dr. Mihalache CFR2 (cap.4)
Raspunsuri - Pagina 6
MURA spune:
Musete, nu m-am suparat pe tine, de ce sa ma supar.
A venit mesajul tau in timp ce eu scriam.
Intrebam daca tu ai facut inseminarile pe ciclu natural, adica fara tratament de stimulare. Cred ca am gresit intrebarea, trebuia sa intreb daca ai facut pe ovulatie naturala. Sorry.
Oricum mi-ai raspuns.
Si totusi cum decurge inseminarea la dr. Moisa?
Nu ai dureri dupa inseminare?
Pupici
musete spune:
Mura, iti spun sincer, eu ma duceam ca o floricica la inseminarile lui Moisa. N-am avut niciodata nici o durere, nici in momentul procedurii propriu-zise, nici dupa. Evident, un mic disconfort, exista, dar in nici un caz ceea ce ai decris tu. Si, acest lucru ti-l pot confirma veterane, precum Indy, Thea, AncaWish, Marina, etc.
Pupici, Musete
MURA spune:
Hello fetele, ce e pustietatea asta pe aici.
M-ati lasat singurica pe aici? Numai Musete imi mai tine de urat, celelalte????
Musete nu stiu ce sa zic. La mine ti-am povestit, a fost mai nasol.
Oricum bine ca macar la tine a fost mai simplu si fara dureri.
Multa bafta.
Mihaela, am o noua strategie cu Utrogestanul, dimineata le beau
si seara le pun intravaginal. Asa poate nu or sa ma mai apuce usturimile si scap si de balaceala de peste zi.
M-am smecherit, vezi?
.
Pupicei
Care dintre voi da vestea cea mare prima? Eu mai am de asteptat. Abia de azi intr-o saptamana fac Beta HCG.
Hai, astept vesti mari, doar am spus ca acest capitol 4 o sa contina multe vesti bune.
pmihaela spune:

Mura, crezi ca e bine cu utrogestanul ala? Eu de regula sunt foarte consecventa, daca mi-a zis sa fac asa, asa fac. Dar cu usturimile alea nu stiu daca e bine, n-ar fi mai bine sa o intrebi pe
? Stiu ca pe prospect zice sa consulti medicul daca e ceva in neregula, vezi mai bine ce zice, ca mai ai o saptamana, poate chiar mai mult, nu? ![]()
Eu pana marti mai am de asteptat, dar nu stiu daca o sa fac beta HCG, ca nu mai stii ce sa crezi, iar cu testele nici atat, asa ca probabil o sa astept mai mult (daca o sa pot!!!!!!!!). Oricum, data trecuta mi s-au umflat sanii rau de tot, acum nu, in schimb sunt f. balonata, si mi s-a umflat burtica. Tu?
Fetelor, restul, ce-ati patit? Ca eu si Mura asteptam, dar tot suntem pe-aici, dar voi?
Stepha, Natasha, Aysha si celelalte mai haideti la o sueta!
Anca Wish spune:
Va salut fetele!
Gabi, cand stii rezultatul? ma gandesc la tine si tzin pumnii stransi, stransi!
anca...SIGUR intr-o zi

AYSHA 2 spune:
Eu azi nu sunt prea buna de sueta. mi-a scazut TB de la 37,2 si 37,1 azi la 37,o
De ce ???? ca sa ma calce pe mine pe nervi, mai ales ca nu simt nimica nimicutza, ca si cum nu eu as fi facut inseminarea si nu eu ar trebui sa fiu gravi Tu, Mura, ai ceva semne?...nu mai am dureri de la inseminare, ceea ce e un lucru totusi bun. Eu nu pot face decat test, nu si analiza beta hcg deoarece la mine in oras imi da rez.in 7 zile
maine dimineata am 9 zile de la inseminare, oare poate aparea ceva acum ? voi ce stiti ( sa nu-mi ziceti de clear blue ca nici din ala nu am )
Va pup, va iubesc,va doresc toate cele bune. Daca ma hotaras sa fac maine testul, va spun rezultatul
Stepha spune:
Nici eu nu prea am chef de sueta, din pacate. Mi-am laut ieri porumb si am mancat seara 3 iar noaptea mi-a fost rau, m-am trezit pe la vreo 4-5,mi-a venit sa vomit si acum sunt cam bleaga.
aysha, eu stiu ca testul trebuie facut la doua saptamani dupa inseminarea, adica atunci cand ar trebui sa apara cm-ul.
AYSHA 2 spune:
Sal'tare, fetelor !
Azi, z. 23 mi-am facut test de sarcina, clar negativ,TB 37,2(e de la utrogestan asa, sigur) aste e , continuam alergarea. Mai fac inseminare prin octombrie.
Pana atunci analize la sot, in special spermocultura, ca i-au iesit leucocite peste limita normala la ultima spermograma.Poate de-aia nu prinde BB... A luat el eritromicina, dar se pare ca pana nu face si antibiograma, nu scapa de infectie. Incerc sa ajung la dr. Matei ... Voi ce stiti, e amabila daca o abordez direct, ca nu am pe nimeni care sa o cunoasca sau cum sa procedez sa fie mai bine ? Va rog, ajutati-ma, i-am vazut CV-ul pe un site si este impresionant !
Mura, tu sigur ne salvezi luna asta !
Va pupicesc pe toate si va doresc un we cat mai placut, e o vreme de plecare.....
Ioana75 spune:
Aysha, e de-abia ziua 23! Nu iese la testul de urina nimic, din ce stiu eu ... Inca mai sint sanse!
Repeta testul la 3-4 zile de intirziere a CM. Bafta
.
Ioana
musete spune:
Aysha, sun-o cu incredere pe dr. Matei.
Este deosebit de amabila, ai sa vezi.
Succes!
Pupici, Musete