Pacientele Dr. Mihalache CFR2 (cap.4)
Raspunsuri - Pagina 5
MURA spune:
Musete, cum Dumnezeu sa faci "ruptura"de ovare????
Dr. Mihalache face inseminari si pe ciclu natural numai ca asa cum ti-a spus si Aysha sansele sunt mai mari cu stimulare. O femeie produce in fiecare luna , pe ciclu natural un singur folicul , daca faci stimulare si obtii 2-3-4 foliculi sansele sunt mult mai mari. E pacat sa te chinui sa faci inseminare, care nu e deloc placuta, si sa nu exploatezi la maxim sansele.
In cel mai rau caz dupa stimulare te poti alege cu ceva chisturi. Dar de "ruptura" nici nu poate fi vorba.
Oricum stimuarea nu ti-o prescrie colega de birou sau prietena de la coafor, ci un doctor care are foarte multa experienta si care te monitorizeaza in continuu pe toata perioada tratamentului de stimulare astfel incat sa nu existe nici cea mai mica sansa sa faci "ruptura de ovare".
Musete spune-mi te rog ce inseamna in imaginatia ta aceasta "ruptura de ovare" pentru ca eu nu am auzit de asa ceva, sincer nu stiu ce inseamna asta.
Si inca ceva, Mihalache nu face stimulari numai cu Menogon, exista multe alte medicamente cu care face numai ca prescrie pentru fiecare femeie in parte ceea ce crede ea de cuviinta ca e cel mai bun in cazul respectiv. Poate ca prescrie mai des Menogon pentru ca este un produs natural si nu are atat de multe reactii adverse. De la el nu faci de exemplu chisturi.
Pupici
musete spune:
MURA,AYSHA 2, multumesc pentru promptitudine!
Despre ,, ruptura asta de ovare, stiu ca am citit intr-unul din multele prospecte pe care le-am tot analizat de-a lungul perioadei mele de investigatii. Nu mai stiu exact la ce medicament, oricum va asigur ca nu-i scorneala mea !
Intreb si io, n-am dat cu paru'![]()
Voi, sunteti atat de bine informate...![]()
Am tot auzit la voi ca inseminarea nu este chiar atat de placuta. Adica, ce vreti sa spuneti, ca este dureroasa? Eu, am cinci la aktiv, si pot spune ca n-am avut dureri fizice,....... numai SUFLETESTI!
Pupici, Musete
Stepha spune:
Fetelor, sunt fericita fiindca pot si eu afirma: Luna asta am ovulat si in mod natural!!!Iuhu! Progesteronul meu este de 40.54 (valori normale 5.3-86).Acum imi mai trebuie un barbat...
de preferinta sotul meu ![]()
![]()
Al meu a plecat in ziua 13 de acasa. Bine, am
in dimineata aia, mai bine zis a prestat el ca eu am stat ca vaca fiindca eu dimineata nu ma gandesc decat cum sa ma misc mai repede ca sa ajung la serviciu.
MURA spune:
Stepha esti mortala. Nici mie nu imi place dimineata.
Ma bucur ca ovulazi natural. Spor la treaba.
Musete, ce poate fi placut in a ti se introduce acel departator nesuferit , apoi cu o pensa se prinde colul si se trage pentru a se deschide (numai pensa aceea prinsa de col si te cam ia cu transpiratii) apoi cateterul introdus si eliberarea spermei in uter asta nu e asa dureroasa depinde cat de tare o introduce. Apoi stai o jumatate de ora pe masa cu capul in jos si cu picioarele in sus de amortesti si dupa , cel putin la mine, si am vazut ca si Mihaela a patit la fel incep durerile de burta , un fel de crampe abdominale de iti vine sa te tot duci.
Nu stiu cam cum e la tine dar mie sincer iti spun ca nu imi face deloc placere sa fac inseminari, ba la ultimele chiar ma duceam asa cu un nod in stomac la gandul ca o sa trebuiasca sa indur iar totul.
Tu ai facut toate 5 inseminarile pe ciclu natural??
Multa bafta si pupik
deni spune:
Buna fetelor.
Sunt deni si as vrea sa stiu si eu cat de buna este dr.Mihalache la inseminari.
Ma mai intereaza pretul.
Si daca nu prinde din prima iar platesti?
Ma intereseaza ptr. cumnata mea.Multumesc fetelor.
Kariris spune:
Mura, ce mai faci fata frumoasa? Nu am mai intrat de mult si sunt cu informatiile tare in urma...eu mai am 2 zile de menogon, maine si poimaine voi face 6/zi (am inceput cu 4/zi dupa care am facut cate 5/zi) si duminica dimineata va fi puctia si marti ET-ul.Am facut bine ca mi-am luat 76 de fiole pentru ca uite ca voi face 70 de fiole, mai bine sa imi ramana cateva decat sa nu imi ajunga. Nu am raspuns atat de bine la tratament pe cat se astepta doctorita, dar sper ca va fi bine. Nu m-au durut deloc injectiile. Te pup si iti doresc numai bine si tie si fetelor tale de aici!
pmihaela spune:
'Neata fetele!
Mura, eu n-am probleme cu usturimi sau alte chestii, asta ar mai lipsii...dar e incomod, curge, mai ales ziua cum ziceai si tu. Apropo, noi in perioada asta nu facem prostioare? Eu oricum am facut, dar tu ce zici, o fi vreo problema, ca eu am zis ca o sa o intreb pe M. si am uitat.
Natashacred ca e foarte bine sa pleci in concediu, noi suntem foarte stresate cu chestia asta, iar stresul dauneaza din cate stiu eu. Asa ca eu zic ca e f. bine sa ne mai deconectam din cand in cand.
Stepha, e foarte bine ca ovulezi normal, felicitari, iar sotul tau sa mai stea si pe-acasa. Si la mine e problema asta cu delegatiile, dar cand e vorba de BB, e pe primul loc.
fetele!
musete spune:
'Neata !
Mura, cat de groaznic mi se pare prin ce ai trecut. Eu le-am facut pe toate la Moisa. Si pe bune, n-am simtit niciodata ceea ce descri tu.
Chestia asta cu ,, ciclu natural" , nu inteleg. Cum adica? Eu , da, am ciclu natural, luna de luna, dar.... Cum adica/
Scuze, daca par cam ,,BLONDUTA"![]()

Pupici, Musete
MURA spune:
Lachione, ma bucur sa aud vesti de la tine.
Iti tin pumnii sa reusesti. Bafta multa. Sa ma mai tii si pe mine la curent cu evenimentele si cel mai important sa imi dai repede o veste buna.
Eu sunt in asteptare pentru ca am facut din nou inseminare. O sa iti sciu si eu daca o sa am o veste buna.
Mihaela , prostioarele nu sunt interzise. Poate doar sa nu faci niscaiva acrobatii
.
Deni... cat de buna este dr. Mihalache la inseminari.... nu stiu ce sa iti spun. Eu stiu ca e buna si ca lucreaza cu o bioloaga foarte buna. La inseminare depinde foarte mult de cum raspunde organismul femeii si de Dumnezeu sa ajute ca minunea sa se produca.
Noi avem mare incredere in ea. A avut multe reusite la IAS.
Multi pupici
musete spune:
Mura
La trei din cele cinci inseminari pe care le-am facut nu mi-a prescris absolut nimik, nici Puregon, nici pregnyl, nada!
Numai la doua dintre ele, mi-a spus sa fac un Pregnyl de 5000, inainte cu o zi de marele eveniment.
Te-ai suparat, cumva pe mine?
Pupici, Musete![]()
![]()