Pacientele Dr. Mihalache CFR2 (cap.4)
Raspunsuri - Pagina 7
MURA spune:
Hello fetele.
Aysha, ai facut mult prea devreme testul. Eu zic sa mai astepti pentru ca din cate stiu eu embrionul coboara in uter cam intre zilele 7-10 dupa inseminare. Abia apoi se prinde acolo si poate iesi testul pozitiv.
Si pe mine ma manaca pielea sa fac testul mai devreme. Nu mai am rabdare pana luni dar asta e. Decat sa nu fie corect mai bine mai astept.
Matei este super amabila, poti sa o suni si sa vorbesti direct cu ea. Unde ai vazut CV-ul ei?
Anca, eu luni o sa aflu. Tu ce mai faci? Imi este dor de tine.
Mihaela, nu stiu ce sa zic cu Utrogestanul, cred ca o sa ii dau un telefon astazi sa o intreb si sa o intreb si de durerile de burta ca m-au zapacit luna asta. Nu mai stiu ce sa zic. Parca niciodata nu am avut asa dureri si atat de mult timp dupa IAS. De exemplu asta noapte m-am trezit din somn de durere. Ma durea ovarul stang rau de tot.
Va pup
pmihaela spune:
Feteleeeeeeeee!!!!!! Ce-ati disparut toate? Ati intrat in concediu? Eu nu, sunt la servici si ma gandeam la voi.
Mura, tu erai cea mai activa, ce mai zici? Eu azi fac 2 saptamani de la ziua cu pricina, incerc sa mai stau cateva zile (sper ca reusesc), deocamdata n-am nici o veste (musafiri), sper sa nici nu fie. Tu ce zici?
Fetelor, Stepha, Natasha, Aysha, Kla, haideti la vorba!
AYSHA 2 spune:
Mura, eu sunt comvinsa ca e esec pt. am si niste dureri pelvine, diferite de cele de dupa ISA, care in fiecare luna au confirmat, asa ca din pacate...oricum, mai fac un test joi, in z. 28 sa vedem, dar nu cred...oricum, nu stiu cum sa fac cu utrogestanul, ca am auzit ca intarzie CM si eu luni plec la mare...nu stiu cum sa fac sa fie mai bine. Voi ce stiti, utro chiar intarzie CM ?
MURA, EU STIU CA TU REUSESTI TURA ASTA !!!!
monicutza_bb spune:
Mura iti doresc din tot sufletul sa reusesti de data asta 
Monica
"A likely impossibility is always preferable to an unconvincing possibility" - Rhetoric by Aristotle
AYSHA 2 spune:
Mura, CV l-am gasit pe site-ul med-new-life, clinica de FIV, la echipa de medici, era trecuta o d-na dr. biolog Matei Mioara, nu stiu exact daca este vorba de aceeasi persoana
MURA spune:
Mihaela, fa si tu un Beta HCG nu ne mai tine pe jar,hai, nu fi sadica cu noi.
Daca ai 14 zile de la IAS iese sigur. Eu abia luni am 14 zile. Mai am de asteptat.
Aysha, durerile nu cred sa confirme ceva. La mine in fiecare luna durerile au fost sau nu au fost. Intensitatea lor nu a fost aceeasi in cele 4 luni de inseminari. De exemplu acum , fata de toate celelalte dati ma doare mult mai tare. Sanii sunt niste baloane pe care nici nu le pot atinge de durere, nici asta nu s-a intamplat lunile trecute.
Eu zic sa mai incerci peste cateva zile un test.Pana atunci continua cu Utrogestanul.
Utrogestanul intarzie ciclul dar de ex. la mine a intarziat o zi iar in ziua urmatoare a inceput sa se vada ca vrea sa vina, (pete mici maro). Atunci l-am intrerupt.
De atunci imi fac Beta HCG in ziua 14 si daca e negativ opresc pastilele ca sa poata veni CM in voie.
Pupicei
Ioana75 spune:
Fetelor, va astept cu vesti bune
.
Eu am fost si ieri la dr, erau si 2 fete pentru monitorizare, dar vad ca voi nu ati fost
. Sint bine, si eu si bb, ma mai duc peste 2 saptamini. Am intrat in saptamina 35, deci cred ca ar trebui sa va grabiti cu testele pozitive
. Va tin pumnii!!!
Ioana
pmihaela spune:
Mura, tu unde faci beta HCG? Stii, eu cam am lipsa de fier, si nu prea vreau sa fac, apoi sa-mi zica sa-l repet (asa a fost data trecuta).Dar promit ca nu mai stau mai mult de 2-3 zile. Despre simptome, ce sa zic, singura chestie e ca sunt f. f. balonata, in rest nu sani durerosi, nu nimic. Dar m-au durut asa cum zici tu, data trecuta, si tot degeaba, nu vreau sa te descurajez, oricum cred ca fiecare reactioneaza diferit. Daca la aceeasi persoana, aceeasi chestie are efecte diferite, ce sa mai zicem la persoane diferite? Dar noi rezistam, ca multe indura omul ... Hai te pup, pe tine si toate fetele de pe-aici, pa!
AYSHA 2 spune:
Abia astept sa aud vesti bune de la voi sa ma mai "refreshez"![]()
la mine in fiecare luna, fara exceptie, am avut sani mari si dureri pelvine aproape de invazie, e drept ca luna asta am avut sanii mai mari decat de obicei si TB peste 37 ( ceea ce nu mi s-a intamplat niciodata), dar cred ca e de la utrogestan...nu stiu, mai vedem...oricum, eu raman optimista, mai ales ca plec luni la mare
Ma gandesc serios sa abordez cuplul Mihalache/Matei, dar ssst, e secret![]()
MURA spune:
Aysha, te puteam ajuta si noi in legatura cu Dr Matei, Iti putem spune exact unde in CFR 2 o gasesti , avem si nr. de tel. Pe mine deja ma cunoaste ca pe un cal breaz. O sun numai si ii spun numele si stie cine sunt si ce probleme am. Nu era nevoie sa iti pierzi timpul sa deschizi alt subiect.
Oricum ca sa iti dovedesc ca stiu, iti voi explica exact unde este camera 17 in Policlinica CFR 2, ca sa nu umbli si tu cum am umblat eu pe la diverse camere 17 pe acolo.
Cum intri pe poarta spitalului in fata ta e o cladire mare cu 2 ganguri, tu intri pe cel din dreapta si dupa ce treci de el, mergi inainte si vezi o alta cladire pe care scrie policlinica. Intri pe usa din dreapta si urci pe scari 2 etaje. Cum ai ajuns si intri pe usa este in stanga al doilea cabinet, primul este de chirurgie si pe usa celuilalt nu scrie nimic. Acolo o gasesti pe Matei.
Mihaela de ce sa iti spuna sa il repeti?
Sa il repeti dupa cat timp? Poate sa il repeti in cazul in care este pozitiv sa vezi cum evolueaza pentru ca trebuie sa creasca valoarea. Eu il fac la Medsana pentru ca iti dau rezultatul repede. Este 550.000 la Medsana.
Asa este sunt simptome diferite de la inseminare la inseminare nu ne putem baza pe nimic. Oricum simptome de sarcina acum nici nu putem avea pentru ca e prea devreme. Toate nebuniile pe care le simtim noi, greata, oboseala, somnolenta si alte chestii sunt de la cap nu de la sarcina pentru ca ele apar ceva mai tarziu.
Multa bafta si sa ne dai o veste buna repede.
Multi pupici.