Mamici de martie-aprilie 2006

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

Felicitari Catalina, si bine ai venit. Eu m-am multumit doar cu testele de urina facute acasa, mi-am sunat medicul(pentru prima oara, atunci ne-am cunoscut), m-a programat destul de repede(peste 2 zile), am facut eco vaginala . Mi-a dat o lista cu analize, si o invitatie peste 2 saptamani sa vedem activitatea cardiaca. Nu am facut betahcg, deci nu stiu ce sa te sfatuiesc. Simptome nu am , si asta ma ingrijoreaza putin. Trebuie sa gandim pozitiv si totul va fi bine.
Ceela, 5sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loo spune:

Cornelia imi pare rau ca treci prin aemenea momente. Ce medic cretin ti-a zis ca-ti da utrogestan pentru declansarea ciclului?
Citeste si tu pe internet, si-ai sa te convingi ca utrogestanul se da pt sustinerea sarcinii. Sau n-ai inteles tu bine? administreaza-l in continuare, el contine doar progesteron, nu-ti face nici un rau si eu iau 2/zi pt. fixarea sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

Buna fetelor!Nu mai stiu ce sa mai fac ,mie rau intruna nu pot sa mananc nimic fara sa vomit,ma doare si stomacul,mie greata intruna,nici nu pot sa muncesc,nu pot sa fac nimic!Voi ati mai pomenit sa va fie foame si greata in acelasi timp?
pupici CRIS 5+
SARCINA USOARA SI BEBEI SANATOSI

T.CRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Fetelor mie vad ca mi-a venit ciclul cu toate ca temp e peste 37 asa ca nu cred ca mai este vorba de sarcina ci de o dereglare.Deci se poate si test de sarcina fals slab pozitiv.
Oricum va doresc la toate celesa aveti o nastere super usoara si bebei sanatosi .
Am sa va citesc mereu sa vad cum evoluati !

------------------------------------------------------------------------
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"-Michael Levine

CORNELIA_LAURA mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Imi pare rau Cornelia ca pana la urma s-a dovedit a fii doar o alarma falsa!poate data viitoare o sa fie cu noroc!
pupici CRIS 5+

T.CRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Eu fac progesteron njectabil....si mai am 4-5 saptamani dupa spusele doctorului.Asta este,bebe mic sa vina!

Mergi la inceput

buna,nu cumva stiti niste pastile contra gretei care se pot lua in timpul sarcinii?
pupici cris 5+

T.CRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loo spune:

Cel mai bine intrebi un doctor(ginecolog sau de familie). Din cunostintele mele stiu de NoSpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

T.Cris, hai ca tot eu iti raspund. De existat exista sigur numai ca doar dr poate sa ti le prescrie asa ca intraba-l. O prietena de-a mea stiu ca a luat metoclopramid cand nu a mai putut. De obicei astea se dau la gravide in stari nasoale. In orice caz nu lua nimic din proprie initiativa mai ales emetiral.Mie la prima sarcina dr mi-a zis sa manac putin de tot si des si apa sa o iau cu lingura(fara gluma) dar nu apa minerala ci plata. Si mai ales fructe.
Te pup si iti doresc sa scapi cat mai repede de perioada asta. La mine a trecut dupa 2 luni.
Bafta si stau cu ochii pe voi!

------------------------------------------------------------------------
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"-Michael Levine

CORNELIA_LAURA mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Mie eu am de 2 ori pana acum si asta din cauza ca am luat No-spa impreuna cu acidul folic si cu Materna. La mine a avut reactie adversa in combinatia aceasta insa cand l-am luat singur (pt. dureri de spate/burta) a fost OK.

Am citit intr-o revista de Elevit, un complex de vitamine care are si rolul de a combate greata in sarcina. Oricum intreaba medicul sa nu fie doar o reclama.

La cat mai putine greturi!

15 fix

Mergi la inceput