Mamici de martie-aprilie 2006

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

salut si eu gravidutele si vin `si eu in randul vostru.Azi am facut testul de sange si....e pozitiv.Si sunt foarte fericita.Bine v-am gasit si sa dea Domnu sa ne vedem cu bebici in brate toate la anu in primavara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

Bine ati venit, fetelor! Azi am muncit 9 ore, mai mult in picioare, si abia am avut timp sa mananc cativa biscuiti. Sper sa nu mai am multe zile de astea ca nu e bine pentru bebe . Sanii nu mai sunt sensibili si nu am nici un simptom. Aveam de gand sa mai fac un al 4 lea test(celelalte pozitive) dar merg maine dimineata la eco. Voi ce mai simtiti?
ceela, 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

eu nu sunt gravi (desi e un vis secret..) dar mai urmaresc discutiile de pe aici si ma intreb cand o sa fiu si eu personaj intr-un topic de asta..
am scris sa o incurajez pe cornelia...ma gandesc ca daca sarcina e f mica, poate nu se vede inca nici un semn..apoi mai depinde de ecograf, de ecografist..uterul moale e un argument pro destul de puternic, plus simptomele...repeta testul de sarcina!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Delia 21 iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos!
Sunt cam amarata si sper sa nu fie extrauterina.Sper sa fie macar doar o dereglare.
intr-un fel imi era dor sa mai simt falfaitul acela unic in burtica dar cand ma uit la Eduard uit de asta.
Va doresc la toate burticile noapte buna!
megbeng, mersi frumos de incurajari si sa sa dea Domnul sa te vad cat de curand la Mamici de...............

------------------------------------------------------------------------
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"-Michael Levine

CORNELIA_LAURA mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

ma altur si eu viitoarelor mamici de martie 2006, UM 18 mai, ieri am aflat rezultatul, prin analiza de sange. Am ajuns la voi dupa ce am poposit vreme indelungata la "Asteptand un ingeras in viata noastra". Ne chinuiam de 5ani, am trecut prin foarte multe, ceea ce includea un FIV, si 3 inseminari, laparo si multe altele.
Si totusi minunea sa- intamplat natural.
Ieri mi-am facut testul beta-hcg si a iesit 8867, ceea ce insemana 5-6 saptamani (asa scria acolo). Am vorbit cu dna. dr. si ma asteapta miercuri la ecografie. Pana atunci mi-a spus sa iau 9 utrogestan/zi, 1acid folic, si sa fac 1 fiola de gravibinon la 5 zile. Cum vi se pare tratamentul asta?nu e cam mult...In rest, nu am nici o problema, nu am greturi, nu am sanii umflati, nimic, decat parca nu mai pot dormi, asta poate si de emotii.sper sa vin in curand cu mai multe informatii. Sper ca noi toate sa avem o sarcian cat mai usoara.

Mergi la inceput

teodoran, iti doresc si tie o sarcina usoara si un bebica sanatos !!!
Ma bucur nespus pentru tine. Acum trebuie sa ai grija mareeee de tine si sa faci din samburel un copilut super!!!!!!!!!!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"-Michael Levine

Mergi la inceput

Eu am inceput de ieri sa iau utrogestan si culmea e ca nu ma mai doare burta. Dupa cum a spus dr care nu a vazut nimic la eco astept ciclul.
Temp e tot peste 37.A mai avut careva asa? De la ce ? E asa de aproape 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

Buna fetelor. Azi am fost la eco si am vazut punctuletul. Are 7 mm .
Sa mergeti si voi sa va vedeti sambureii, ca e tare placut. Va doresc numai bine si bebei sanatosi.
ceela, 5 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corrinutza spune:

Felicitari fetelor si sa aveti o sarcina usoara cu bebei sanatosi. Sa incercati sa va bucurati de fiecare moment ptr ca perioada asta e unica si nu va veti mai intalni cu ea. Sa va rasfatati si sa va simtiti bine ptr ca sunteti SPECIALE.

Va pupa cu dragoste si bebe Daniel de aproape 3 luni.
Bebe m-a facut fericita.Sunt convinsa ca asa o sa fie si cu voi, de aceea bucurati-va inca de acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Va pup si io dragelor desi mult m-am codit sa intru si eu aici. Am asteptat asa de mult momentul acesta incat acum, ca se pare ca a venit, parca nu ma dezmeticesc. De 6 ani incercam prin diverse tratamente sa facem un bebe si nimic. Acum am facut inseminare. UM este 1 iunie si inseminarea am facut-o pe 13 iunie (ce data!).
In ziua 28 a CM (adica la 15 zile dupa inseminare) am facut un test la spital unde ma dusesem pentru ca ma durea burta si a iesit pozitiv (cu doua linii super strong si imediat iesite, in cateva secunde). Betahcg mi-a iesit tot in aceeasi zi 467,77. Pe la voi cum e valoarea acestuia? Trebuie sa il repet ?
Nu am simptome si asta ma cam ingrijora dar acum vad ca s-a mai vazut.
Voi v-ati facut ceva analize? Ce v-ati facut?
EU merg abia vineri (cand ar fi cam ziua 25 de la inseminare) la echo si sper sa fie intrauterina.
Va pup,

Catalina

Mergi la inceput