Mamici de martie-aprilie 2006

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

Buna fetelor si felicitari ptr. toate viitorele mamici!La mine data conceptiei este pe 25 MAI stiu sigur ptr ca este singura zi in care nu ne-am protejat,nu a fost nimic planificat!si ne bucuram foarte tare,ptr ca acum 7 luni am pierdut o sarcina,speram ca acum sa nu se mai repete!Eu mi-am facut 3 teste diferite in zile diferite ca sa fiu sigura si toate au iesit pozitive!!!si in schimb mai am si toate simtomele ,imi este foarte greata incotinuu,nu pot sa mananc nimic,mi se face somn la cele mai neasteptate ore etc.si nici la doctor nu am ajuns ca e in concediu deabea pe 18 iulie vine,i-am dat telefon si i-am sugerat ca ma-s duce la alt doctor dar nu prea i-a convenit,pana atunci iau acid folic si nu stiu ce sa fac,daca sa ma duc la alt doctor macar sa-mi spuna ca totul este bine???!!??
pupici la toate ,sarcina usora si bebe sanatos
cris 4+

T.CRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

tcelen, nu a fost planificat, dar a fost la ovulatie, right? felicitari si sa mearga bine lucrurile!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Multumesc ptr felicitari si sper si eu ca o sa fie bine!!si da a fost la ovulatie desii dupa calculele mele (proaste pana la urma)ar fii trebuit sa -mi vina....M.

T.CRIS4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

felicitari tuturor gravidutelor, si eu sunt o mamica de martie, iar anul trecut pe vremea asta ma incercau aceleasi sentimente ca si pe voi acum,
pt cele care sunteti gravidute prima data,- traiti aceste momente cu intensitate, le veti simti lipsa, dar o mare minune va intra in viata voastra, si va va umple zilele de fericire. Pregatiti-va sufleteste pentru a descoperi lumea din nou, de data aceasta prin ochi de parinte

va urez sarcina si nastere usora, bebei frumosi si sanatosi
o floare pt fiecare

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

T.CRIS felicitari, sa ai o sarcina super usoara(daca se poate) si un bebe sanatos. Sa fie intr-un ceas bun!
Cand ti-a iesit testul pozitiv?

------------------------------------------------------------------------
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"-Michael Levine

CORNELIA_LAURA mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Multumesc Cornelia,sa dea DUMNEZEU sa fie asa cum ai spus tu,deocamdata nu e prea usoara din cauza greturilor care nu trec nicioadata,dar asta sa fie cel mai rau la sarcina asta,sa am greturi incotinuu,dar sa nasc un bebe sanatos fiindca e dorit de mult!!!pai conceptia a fost pe 25 MAI iar pe 13 iunie mi-am facut testul,primul care a iesit pozitiv,ca pana atunci mai facusem doua care iesisera negative,se pare ca ziua de 13 mi-a purtat noroc,deci la 19 zile de la conceptie,mi-a iesit testul pozitiv!!!
pupici cris4+

T.CRIS

Mergi la inceput

Si eu as avea astazi 19 zile de la ovulatie dar test ieri ffff slab pozitiv( sotul zice ca e negativ).Doar temp peste 37, sani mariti si la control ginecologic: uter moale.
Sa vad azi la eco ce aflu, daca se va vedea ceva.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"-Michael Levine

Mergi la inceput

si mie mi-a iesit pe primul test a doua linie mai slab vizibila,de aceea in aceeasi saptamana mi-am mai facut inca doua teste ca sa fiu mai sigura,eu la doctor inca nu am ajuns!dar la tine Cornelia eu zic ca dupa simtome ,esti graviduta!mai fa-ti un test,alta marca!
CRIS4+

T.CRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Felicitari fetelor si sa aveti o sarcina foarte usoara si bebei sanatosi. Eu sunt o viitoare mamica de decembrie.Mie testul mi-a iesit pozitiv la 4 zile de intarziere, si nu cu urina de dimineata.La aproape 10 zile de la data cand trebuia sa vina ciclul, la o ecografie normala, s-a vazut ffff slab punctuletul.

Nu va ingrijorati de lipsa simptomelor! Ale mele au aparut dupa 6 saptamani si nici acum la 14 sapt nu m-au lasat greturile! O sa aveti suficient timp sa le suportati. Durerile sunt normale, cat timp nu apare sangerarea. Daca devin totusi puternice, fugutza la doctor.

Aveti mare grija de voi sanatate multa.

Bee

Mergi la inceput

Am fost la eco si am venit foarte
La eco nu a vazut nimic, uter si ovare perfecte.Doar la consult din nou uter moale.
Nu-si explica nici durerile nici temp, nici intarzierea de ciclu.
Mi-a dat utrogestan pt declansarea ciclului si a zis sa mai fac un test peste 7 zile sa nu cumva sa fie extrauterina. Va dati seama ce m-a linistit?!

Mergi la inceput