Mamici de martie-aprilie 2006
Raspunsuri - Pagina 3
Loo spune:
Greturi mici am doar atunci cand sunt obosita, daca stau pe scaun sau in pat nu ma mai doare nimic. Bag de seama ca samburelul meu este cam puturos. Cu cine o semana?
Cu taicasu cred
....dragalasii de ei.
Multa rabdare iti doresc si nu te stresa ca puiutul tau simte.
cornelia_laura spune:
ceela, 2 girlsmum, voi nu mai ziceti nimic?
------------------------------------------------------------------------
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"-Michael Levine
CORNELIA_LAURA mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
ceela spune:
Buna fetelor,
Eu sunt in concediu si am fost pe la mici cumparaturi.Acum am ajuns acasa si m-am apucat de o salata cu rosii. Nu am nici macar un simptom, inafara de un maaaaare somn, si astept sa merg sambata sa vad punctuletul la eco. Parca nici nu pot sa ma bucur pana nu o sa-mi spuna ca e bine asezat. Vi s-a intamplat si voua? Maine sunt 3 saptamani de la data conceperii(ovulatiei-am facut test de ovulatie ca nu prea nimeream). Credeti ca se vede ceva la eco TV?
ceela, 4+
cornelia_laura spune:
Fetelor am facut un test nou si: o dunga violet si o "urma" roz f spalacita.
S-ar spune slab pozitiv dar am citit multe cazuri cand dupa a venit totusi ciclul.La mine asta e a 5a sapt de amenoree. Adica sambata se implinesc 5 saptamani. La eco transvaginal cand sa ma duc totusi?Mi-e teama de durerile astea ca la ciclu. Sa nu cumva sa fie extrauterina.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"-Michael Levine
ceela spune:
Cornelia, tu ai UM la fel ca mine. Iti tin pumnii sa fie bine. Si eu sunt ingrijorata ca nu am simptoame, dar nu mai e mult pana sambata. eu fac atunci eco transvaginala.
Eu am un test slab pozitiv in presupusa zi de invazie si alte 2 la 3 si 4 zile, clar pozitive. Dupa ce am mancat, am inceput sa simpt o jena in dreapta jos, spre ovar. Sper sa nu ma ia durerile.
cornelia_laura spune:
Mi-am facut programare pt maine la eco transvaginala. Merg la Gynecoland (rond Cosbuc) la dr Ursuleanu la ora 16.00. Doar aici am gasit loc pana luni.
ceela spune:
Bine ca mergi tu inaintea mea, poate intri maine seara pe forum si-mi spui cum a fost , sa stiu si eu sambata dimineata la ce ma astept.
Loo spune:
Buna dimineata tuturor!
Ecografii cu succes si samburei la locul lor va doresc.
Eu l-am vazut pe al meu la 5 sapt dar acum nu pot sta linistita pana nu ii vad si inimioara batand.
Ieri in timp ce mancam m-a apucat o durere in partea dreapta jos(exact unde este fixat bebelul, ca acum stiu unde este pozitionat de ecografie) care a tinut cam 5 sec, pe urma a trecut dar au urmat alte de mai mica intensitate. Nu va pot spune ce spaima am tras. Ne dorim foarte mult acest copil.
Alta problema este ca iau utrogestan 2/zi (1 dim, 1 seara) intravaginal si am o scurgere foarte apoasa, la inceput iesea in timpul zilei utrogestanul pe tampon dar ca o solutie mai cremoasa, iar acum zici ca fac pe mine.
A mai patit vreo burtica?
va pup si va doresc o zi buna
Loo 5+
cornelia_laura spune:
Buna dimineata burtici!
Cum va simtiti astazi?
Eu o sa va scriu dupa ce ma intorc de la eco transvaginala.Macar sa stiu alba sau neagra.
anyela spune:
Buna!!!
Am aparut si eu cu 2 teste pozitive. UM 29 Mai. Citesc site-ul de vreo 6 luni. E super.