Mamici de martie-aprilie 2006
Buna!
Nu cred ca sunt singura din aceasta perioada cu test pozitiv...nu-i asa? UM 25 MAI. Senzatia de foame continua fara greata, sani insuportabili, dureri abdominale mai mici decat la cilu.
Voi?
Loo 4+
Raspunsuri
cornelia_laura spune:
Felicitari Loo, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Eu nu stiu inca cum stau. Um pe 28 mai, ciclul trebuia sa vina vineri si nu a venit dar dureri ca la ciclu am avut. Sani mariti, temp. 37,3.
testul a fost insa negativ. Eu mai astept.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"-Michael Levine
CORNELIA_LAURA mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
georgescu oana spune:
Loo bine ai venit de la o mamica de martie aprilie- 2004,sarcina usoara si bebelus sanatos.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
irinabungau spune:
Loo, felicitari pentru sarcina, ma bucur mult ca s-a deschis acest subiect!!! Multa sanatate si sarcina usoara!!!
Pupici,
Irina si bebe 33 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
cornelia_laura spune:
Am fost astazi la doctor. La consult mi-a spus ca uterul e marit si mai moale decat normal, deci poate fi sarcina, dar sa revin peste 10 zile. Temp tot peste 37.
Voi ce spuneti?
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"-Michael Levine
CORNELIA_LAURA mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
Denisam spune:
Cornelia, dar testele cum sunt? Eu am facut in ziau care trebuia sa vian sau cu o zi intarziere si a iesit a 2- a linie dar mai slabutza, dar era acolo..Bafta multa si sa aveti grija de voi si sa vva inmultiti la acest capitol!
Denisa
9+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
ceela spune:
Felicitari Loo.
Eu am doua teste pozitive si 5 zile de intarziere. UM 28 mai, si astept sa merg la un consult sa ma pot bucura pe deplin.
Ceela, 4+
Loo spune:
Buna dimineata si multumesc tuturor fetelor pentru urari.Ieri am fost la doctor, am facut ecografie si mi-am vazut samburelul care este de 9 mm cu sac amniotic. Mi se pare cam mare dar doctora a zis ca este bine.Urmez in continuare cu 2 cp/zi utrogestan intravaginal, acid folic, fier, minerale, energizante etc. M-am linistit dupa ce l-am vazut ca nu este extrauterina dar in secunda 2 mi-a intrat alta idee idioata in cap - nu i-am vazut inimioara batand si ar fi trebuit din cate am citit.
Azi noapte de la ora 3 am am stat cu ochii pe pereti, au inceput insomniile si mi-e groaza.
Cornelia i-ati in continuare temperatura, atata timp cat este crescuta inseamna ca si nivelul de progesteron din organism este crescut ceea ce nu poate declansa un ciclu.O solutie ar fi daca nu mai ai rabdare si te inteleg sa mergi sa-ti faci o analiza hcg din singe .Se face la orice laborator.Rabdare si putere....
Loo 5+ (azi intram in a sasea saptamana)
salisa spune:
Hi!
Felicitari va spune o viitoare mamica de noiembrie decembrie 2005.
Sa aveti parte de o sarcina usoara si bebelusi sanatosi.
Numai bine,
Salisa 15+
Giova spune:
FELICITARI!!!!
Cornelia sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun!!!
Gio,Clau & bebe
gio si bb 11+
Denisam spune:
Loo felicitari pt simburelul de 9 mm si Cornelia deci e pozitiv, da, mergi si cere nsite progesteron ca s astai mai calma.
Numai bine la toate noile gravidutze!
Denisa
9+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!