Mamici de martie-aprilie 2006

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 2girlsmum spune:

Buna fetelor,

Si eu am intrat azi in a 6-a saptamana, cu UM 25 Mai, la fel ca si Loo.Testul s-a pozitivat imediat, din prima zi de intarziere.Nu a fost ceva planificat, dimpotriva am incercat(fara succes!) sa evitam perioada fertila, eu imi masuram temperatura bazala dimineata doar ca sa vad exact cand este ovulatia..si dupa 19 zile de faza luteica cu temperatura ridicata, spre stupoarea mea testul a iesit pozitiv! mai am 2 fetite gemene de 18 luni si desi ma gandeam des ca la un vis frumos la faptul de a mai avea un bb, UNUL SINGUR, totusi nu aveam curajul sa ma avant..Dar iata ca bb a vrut sa vina si speram ca de data asta va fi un baietel...
Si mie imi este foame mereu si am am senzatia aceea de uscaciune in gura, merg la baie des iar noapte am niste vise tare ciudate si intense, la fel ca la prima sarcina.Nu mi-e greata inca (data trecuta a inceput pe la mijlocul sapt.a 6-a)
Mi-as dori si eu foarte mult sa pot merge la un ecograf, caci si eu sunt obsedata de ideea de extrauterina, dar din pacate, aici la noi, in "tarile superdezvoltate", la ecograf ajungi doar in jur de 12 saptamani.
sanatate la toate si sper sa mai tinem legatura,

Patricia5 si fetitele Miriam si Ruth (6.12.03)

Fotografiile noastre aici si aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

2girlsmum-Felicitari, ce bine de tine ca ai reusit sa mai faci un bebe, f. frumos, si eu am vrut gemeni,d ar asta e, ii facem pe rand ca vrem 2.
O sarcina usoara si numai bine, sa vina baietzelul dorit si ai grija si de fetite dar si de tine

Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Am uitat sa te intreb cate luni au fetitele, si dc au venit natural amindoua, adica dc sarcina a fost obtinuta natural?

Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Dragele mele am fost si am facut o ecografie dar nu cu un aparat prea performant( la o policlinica de stat) si doctorita de acolo a zis ca ea nu vede nimic.UM 28 mai- cand se vede la ecograf?
ce relevanta are uterul"moale"? Temp astazi 37,3-37,4.Ciclu ioc. Din cand in cand apare imi ca o tensiune in uter.
Ce ziceti? ca eu sunt confuza rau si m-a obosit tare si Eduard care a facut azi vaccinul de 1 an si ii ies si 2 masele.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"-Michael Levine

CORNELIA_LAURA mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loo spune:

Cornelia, uterul si colul moi indica sarcina, temperatura ridicata deasemenea. In legatura cu ecograful, mergi in alta parte. La mine am putut sa vad sacul(nu embrionul) de 9mm in ultima zi din saptamana 5 adica la 35 de zile de la UM. Vreau peste o saptamana doua sa merg din nou la ecograf sa-i vad inimioara ca sa stau linistita. Daca nu-ti iese testul pozitiv inseamna ca nivelul de hcg este scazut.
Nu vreau sa te sperii dar eu in locul tau m-as duce la cineva de specialitate pt o ecografie sa-mi confirme ca sarcina este INTRAUTERINA.Nivelul foarte mic de hcg se gaseste in sarcinile extrauterine. Dar acest nivel nu-l poti stabili tu doar printr-un simplu test de sarcina - se face prin analiza sangelui.
Tensiune in partea de jos a abdomenului am si eu. Alte simpome?

Loo 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Cornelia la 40 de zile de la ultimul cm se vede simburelul...tu la cite zile te-ai dus?

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput

Ieri aveam 33 zile de la ultimul ciclu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"-Michael Levine

Mergi la inceput

Fetelor nu mai sunteti prin zona?
Sincer eu nu mai am rabdare.Pana la analiza de sange mi-e cam greu sa ajung azi ca nu am cu cine sa-l las pe bebe.
astazi 34 zile de la UM, temp.37,3, fac pisu' des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loo spune:

Sa sti ca si eu merg des la baie. Sper sa nsi dea seama colegii ca inca nu i-am anuntat.
Vad ca esti foarte stresata din cauza nesigurantei si te inteleg ca si eu sunt genul care imi place sa controlez totul. Nu ai alte solutii decat analiza, ecografie sau un alt test.Eu de exemplu am facut barza cu urina de dimineata.
Am si eu o intrebare... Voi ati anuntat fericitul eveniment la servici? Cum? Nu stiu cum sa procedez

Loo 5+

Mergi la inceput

Eu la servici am anuntat(la prima sarcina) cand aveam aproape 3 luni. am vrut sa fiu sigura ca sarcina merge bine. De spus oricum trebuie sa spui dar eu zic ca ai timp destul sa te gandesti cum.
Eu am profitat ca a fost ziua unei colege si cand au vrut sa-mi puna cola in pahar am spus ca nu beau(pana atunci beam cola la greu) pt ca astept un bebe.
Loo, sa ai o zi cat mai buna!Ai ceva greturi?

------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput