Mamici de martie-aprilie 2006
Raspunsuri - Pagina 7
tcelen spune:
MULTUMESC FETELOR PTR. RASPUNS,DE EMITERAL STIAM SI EU CA E NASPA,SI DE ELEVIT AM CITIT,CRED CA TREBIUE SA ASTEPT PANA MA VEDE DOCTORUL,ADICA PE 20 IULIE.....!FRUCTE MANANC,AM DE TOATE IN CASA CU MANCAREA STAU MAI GREU CA NU PREA POT SA MANANC!!!
PUPICI CRIS[
5+
T.CRIS
Loo spune:
Buna dimineata!
Am fost la ecografie si in saculet nu se vede embrionul. Am implinit exact 6 saptamani. Eu ma dusesem sa-i vad inimioara.
Simt ca-mi plesneste capul.
Nu am nici un dubiu in ceea ce priveste doctorul. Mi-a zis sa revin peste 7-14 zile. Voi la cat ati vazut embrionul?
ceela spune:
Buna, cam slaba miscarea pe aici, nu-i asa? Cred ca toate suntem in asteptare. Eu azi am fost la analize si astept rezultatele.Voi ce mai faceti? eu inafara de sani putini sensibili, nu simpt nimic . O fi totul in regula? N-am mancat mancaruri grele, dar totusi nici o greata? Poate ma mai linisteste si pe mine cineva care a fost in aceeasi situatie. Saptamana viitoare merg la a doua eco sa vad bataile inimii;sunt tare nerabdatoare.
ceela, 5+
ceela spune:
tcelen, tu nu calculezi saptamanile de la ultima menstruatie? ca mie asa mi-a calculat (5+ de la UM). Cum e corect?
ceela, 5+
Diana1968 spune:
Buna fetele,
Mi-e si frica sa scriu , ca sa nu se risipeasca visul. eu ma chinui de 9 ani sa raman si se pare ca acum am reusit. Pe 6 mai am facut o laparascopie cu prof. Marinescu, mi-a dat 4 luni sa raman, in prima rateu, in a II nu am prestat de suparare si acum.... am 2 linii aproape, la mm eale ca intensitate si rosime. Aparute instantaneu, in conditiile in care la mine UM este pe 10 iunie. Maine trebuie sa imi vina.
Dar nu am simptome, nu ma dor sanii, doar burta a crescut, ca mi-a zis o colea ce nu stia de prpoblema mea ca arat de parca am ramas.
Cum vi se pare?
Cand sa mer la dr?
Eu iau de 2 sapt. multivitamine. Mi-e frica sa nu am sindromul fosfolipidic.si sa pierd sarcina.
tcelen spune:
MULT NOROC DIANA SI SPER DIN TOATA INIMA SA FII GRAVIDUTA!SA NE TII LA CURENT!!!!
FETELOR MAI AM O INTREBARE ,VOI CE PRENATALE LUATI?ASTA DACA LUATI CEVA!?
PUPICI CRIS
5+
T.CRIS
papadie spune:
Loo nu te stresa ca nu face bine. Este posibil sa fi avut o ovulatie tarzie caz in care sarcina este mai mica ca atare nu prea ai ce sa vezi la eco. Iti tinem pumnii sa fie bine! (PS: la mine la 6 sapt nu se vedea decat o pata iar la 7 zile dupa s-a vazut si inimioara).
zumy spune:
bine ai venit diana printre noi gravidutele de prim semestru.
nu-ti mai face probleme ca maine nu o sa-ti mai vina.din moment ce linia a doua se vede inseamna ce esti!deci:felicitari!!!
.
asa am facut si eu.am luat testul in ziua in care trebuia sa-mi vina si a iesit pozitiv,dar a doua linie se vedea foarte putin.UM28mai.asa ca am luat $teste si au iesit toate la fel.nu-ti recomand sa te duci la echo ptr.ca nu se vede inca nimic.eu am fost luni si m-a chemat peste o saptamana.am luat numai acid folic.ia si tu!!e F bun.
mai scrie-ne!te pupic,
zumy
5+
zumy spune:
MA ADRESEZ TUTUROR FETELOR CU UM28 MAI SAU APROAPE DE28:
CUM ati calculat voi varsta de 5 si 6 saptamani?deci mie mi-a venit UM pe 28MAI.pe 29mai,30mai,31mai,chiar1iunie ea am avut ciclu.stim cu toate ca 10 zile dupa ciclu nu avem cum sa ramanem pt ca nu se produce inca ovulatia.asadar.am ramas gravide in intervalul 8-14 iunie.Ei bine,si de atunci pana azi 6iulie nu sunt 5 saptamani!!dupa mine noi cu UM28MAI AVEM4+ iarUM 25 au cam cinci saptamani.
nu asa se calculeaza corect?deci de aceea nu vedem inca nimic la echo!!!
pupici de la zumy
zumy spune:
revin cu un lucru care am uitat sa-l mentionez.eu am scris in mesaje 5+ pt ca m-am luat dupa voi cele cu UM28.DESI EU NU SUNT CONVINSA CA AM 5+