Mamici de martie-aprilie 2006
Raspunsuri - Pagina 14
Loo spune:
Felicitari Catalina. Ai reusit sa vezi si inimiaoarele sau cele doua punctulete sau doar saculetii? Sa fiti sanatosi si sa te bucuri din plin dupa o asemenea asteptare.
Loo
6+
jane04 spune:
Catalina: Felicitari pt. bebici! Cred ca esti asa de bucuroasa !Sa-ti traiasca !
Fetelor eu m-am certat crunt cu sotul meu in week-end din cauza unor rude de-ale lui care vin abuziv la noi in fiecare an in...concediu.Dupa ce au venit in week-end m-au anuntat..
ca vin joi si stau...o luna 

. Va dati seama culmea tupeului ? M-am certat cu sotu , care nu ia atitudine si am plans 2 zile...
acum ma gandesc ca m-am stresat prea mult si...sa nu-l afectez pe bb
. Voi ce ziceti, astfel de strari pot dauna ?
De neamuri tot nu am scapat si nu stiu cum , aveti vreo idee?Eu m-am gandit sa iau pb. in mana si sa-i dau afara !Sunt sub orice critica...
Am vazut ca ati vorbit de sex ! Noi nu am facut de la concepere ![]()
Am avut dureri mari de burtica si mi-a fost frica...
Va pup!
6+
motanitza spune:
mamici de februarie martie ... la mine au inceput greturile 
deabia le-am stapanit dimineatza .. prin relaxare aproape o ora la orizontala ... si eu care credeam ca am scapat
voi cum va mai simtiti?
si pe mine ma doare burtica, uneori atat de tare incat trebuie sa ma las jos pe vine .. abia astept mercuri sa ajung la doctor.
ingrid eu nu folosesc crema pentru varice ..desi si eu am mostenit cateva daca ai idee de ceva anunta-ma, o sa sap si eu ..
sunt fericita si am gasit cursuri Lamaze ( pentru o nastere usoara) daca va intereseaza imi spune-ti si va dau detalii.
pupi la mamici
in saptamana 7+ de azi
motanitza spune:
ceela nu am gasit site-ul dr T .. daca ma poti ajuta, te rog.
jane oricat ai vrea ... certurile cu cei dragi sunt iminente mai ales ca avem si anumite stari hormonale pe perioada sarcinii.. si eu ma enervez repede dar am stabilit cu sotul meu
o regula 9 luni am prioritatea absoluta ce vreau aia fac ..pentru ca am bebe si el conteaza acum cel mai mult ... si mai ales in primele 4 luni cand se formeaza .. vorbeste si tu cu sotzul tau calm, explica faptul ca o vizita atat de lunga dauneaza tie si copilului vostru, gasesti si argumente in odiseea sarcinii in care se cere liniste si relaxare.
sa auzim numai de bine mamici cu viitoare burtici!
cornelia_laura spune:
Fetelor nu stiu daca ati citit intr-un alt subiect pe forum dar teodoran, colega cu voi la mamici de martie 2006, trece prin clipe grele
. Este suspectata de sarcina extrauterina(90 % spun dr). Haideti sa o incurajam toate indiferent care va fi situatia. Pacat de bucuria ei imensa de pana acum. Se pare ca beta HCg-ul nu creste cum ar trebui intr0o sarcina normala si la eco nu se vede nimic in uter.
Va rog frumos viitoare mamici, hai sa fim alaturi de ea in momentele astea.
------------------------------------------------------------------------
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"-Michael Levine
CORNELIA_LAURA mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
jane04 spune:
Motanitza:
Mersi mult de raspuns !Adevarul e ca certurile au degenerat cam mult la noi ( nici nu ne-am impacat inca, pt ca pb. cu neamurile cele "bine crescute" nu a trecut)...Iti dai seama ca le-am spus ca plec la mama daca vin la mine....si ele mi-au spus ca imi da cheia de la casa lor daca vreau sa ma duc...ca oricum e goala 
Dar o sa incerc sa nu ma mai enervez...
Cu burtica si eu mai am pb.Si eu ma asez pe vine de multe ori ca simt ca nu mai pot...dar eu zic sa nu-ti faci probleme...trece daca te intinzi. Am vazut fete pe forum ca iau NoSpa desi mie medicul nu mi-a recomandat asa ca mi-a fost teama sa iau.Poti sa intrebi dr.
Teodoran:![]()

Cuvinte nu prea am dar poate faptul ca ne gandim la tine....poate conteaza.
fetele gravidoasele !
6+
Loo spune:
Jane04 , de fapt ce te nemultumeste la neamuri, prezenta lor, faptul ca trebuie sa te ocupi de problemele gospodaresti pt mai multe persoane? Draga mea, inainte sa te enervezi gandeste-te la samburelul din burtica care nu-si cunoste neamurile neeductate si de ce sa sufere.
Stai cat cuprinde in pat, vaita-te de dureri, de greturi, de cap, lasa-i sa se descurce singuri iar tu vezi-ti interesul.Comportate ca si cum au venit sa te ajute ei pe tine in sarcina, nu tu sa stai plocon pt ei.
Iti doresc multa putere si intelepciune
Loo
6+
zumy spune:
jane,loo are perfecta dreptate!stai mai mult in pat si spune-le ca ti-e rau.poate se vor simti si vor pleca mai repede..
si la mine au inceput greturile!ametesc,nu mai am pofta de mancare,am o stare foarte proasta.noaptea visez doar ca sunt la echo.nu stiu ce sa mai fac!voi aveti senzatia ca transpirati?
si voi ametiti?sanii nu ma mai dor f.tare,doar uneori!
zumy
jane04 spune:
Zumy,Loo mersi mult.Dar adevarul e ca ma enerveaza prezenta lor ca sunt multi si galagiosi ...si 1 LUNA DE ZILEEEEE
.Oare mai sunt fete nervozoase ca mine ?
Zumy si eu transpir mult si chiar visez tot felul de bazaconii toata noaptea.Mi se pare ca starea proasta mi se accentueaza pe zi ce trece si de multe ori imi vine sa plang asa din nimic
.Dar am inteles ca starile astea or sa treca mai tarziu.Tre sa ne gandim ca in final iese un
.Cred ca noaptea visam de fapt temerile nostre din timpul zilei.
Motanitza te-ai hotarit ce sa faci cu pisicuta ?
ceela spune:
Motanitza, site-ul este reclama . Il citesc cam de 3 luni(raspunsurile la intrebari), si daca ai rabdare gasesti raspunsuri la toate problemele pe care le intampini. Eu am citit, si acum daca am cate o mica intepatura, gadilatura, scurgere, senzatie, teama, nu mai intru in panica. Am pus chiar si o intrebare care ma ingrijora rau(aproape obsesie) si am primit un raspuns care m-a linistit definitiv. Daca mai aveti astfel de site-uri puteti sa ne indrumati si pe restul.
Simptome inca n-au aparut. Sa le mai astept? Adevaru este ca stau acasa in concediu, nu ma agit, mananc cate putin si ce am pofta, nu am nici un stres, poate scap de ele si nu mai vin.
numai bine, ceela, 6+