Mamici de martie-aprilie 2006
Raspunsuri - Pagina 15
Delia21 spune:
PUPIcesc si salutesc fetele si sambureii la inceput de saptamana.Si vin si eu cu o intrebare:ati fi de acord la capitolul urmator sa trecem si datele de nastere ale viitoarelor mamici?Daca tot suntem un grup,hai sa ne cunoastem un pic mai bine!
(in pahar e laptic,nu va ingrijorati)
Denisam spune:
Buna fetele, ma scuzati ca intervin,d ar voriam sa va spun cta eceva ca avd ca va confrunttai cu anumite stari.
teodoran in primul rand fii tare si optimista, ocupa-ti mintea cuceva si in final va fi bine, vei vedea, crede-ma ma trecut prin asa ceva si stiu cum e.
jane 04 si restulf etelor, e importanta sa nu va stresati, enervati si sa le luati pe toate usor si cu calm, si eram mai "nevrozata in trecut" dar din ianuarie anul asta am invatat ca nu e bine is nici nu se rezolva mai repede lucurirle.
Legat de gretzuri exista mai multe variante, adica ele pot incepe si mai tarziu, in jur de 7 sapt si pot ceda pina la 12 sapt sau mai tarziu, eu am luat niste pastilutze recomandate de doctor, f. bune, pe baza de vitamine, DICLECTIN si au mers, acuma nu mai am de vreo 6-7 zile, si nu cred c ae nuami de la ele, dar ajuat un pci si ele. SI minctai, chiar dc aveti varsaturi ,mincati ce simtiti mereu, ca e bine sa nu aveti peirderi de vitamine, chiar dc bebe ia el ce ii trebuie.
O sarcina
usoara la toata lumea si numai bine, intrebati dc aveti nelamuriri si nu credeti chair in toate site-urile!
Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Si la mine au inceput starile de greata, dar inca nu am vomitat. Ametelile nu ma mai lasa odata! Credeam ca am scapat de greturi si eram f. bucuroasa, dar...
Motanitza, pt varice am gasit ceva, este un gel din castan salbatic si spanz, produs de o fabrica din Timisoara, dar se gaseste cred la orice magazin cu produse naturiste. Mie medicul mi-a recomandat Lioton, ca e pe baza de heparina si nu afecteaza fatul in perioada asta. Dar Liotonul, nu face nika, am luat eu acum catva ani.
Sper ca ne vom simti toate mai bine, in perioada urmatoare.
Am si eu o pisica (motan), cum adica ce facem cu ea? E obligatoriu sa o dam undeva?
Pusi, fetelor, va spune Ingrid S
jane04 spune:
Delia21: Eu nu as avea nimic impotriva sa ne trecem datele de nastere. Nu stiu ce zic celelalte fete. A mea este 04.01.1980.
Ingrid:Nu te speria , daca te uiti in paginile anterioare a intrebat o data Motanitza ce sa faca cu pisicuta ei. Eram doar curioasa daca a facut ceva. Eu pe birmanezul meu l-am dat in grija socrilor pana o sa nasc ( si dupa probabil) dar nu este musai sa renunti la pisicuta.Eu sunt mai panicoasa din fire si poate exagerez, dar nu imi mai trebuia o grija in plus.
Referitor la greturi si la mine au inceput de dimineata mai intens, ca pana acum erau mai usoare.
Fetele eu m-am linistit cu rudele.Simplu, NU LE MAI PRIMESC !Nu sunt obligata sa ma enerveze nimeni acum, mai ales acasa unde tr. sa te odihnesti.Sotul este un pic botos dar o sa-i treaca cand o sa-i pun in brate bb-ul peste 8 luni
.
Loo, Zumy dormiti ? Ce fain ca eu sunt la scarbici ![]()
Fetele am intrat la Endometru, Ovulatie si am vazut ca Catalina este suparata si dupa o hemoragie , sta in pat. Sa ne rugam pt. ea !
pup fetele !
6+
Adriana mica spune:
Buna dimineata, gravudute
Nu stiu inca daca locul meu este printre voi, dar sa zicem ca sper sa fie asa. Am 3 teste de sarcina pozitive; acum astept rezultatul de la analiza de sange, si am programare la medicul meu exact peste o saptamana; sper sa gasesc atunci raspuns la toate intrebarile ce ma framanta.
Cum le povesteam si fetelor de la aspirante, imi este destul de greu sa ma bucur fara sa imi pun o multime de intrebari. In primul rand, nu imi vine inca sa cred ca toate acestea mi se intampla mie. Apoi, imi fac griji din cauza mirosurilor intepatoare de la noi de acasa din ultima sapatama (renovam, si s-a dat cu vopsea, am aerisit foarte des, dar totusi....); sper sa nu fie probleme. Iar cand am sunat sa vad daca este gata analiza, m-au amanat si mi-au spus ca ma vor suna direct de la laborator, dar asistenta mi s-a parut agitata.
Stiu ca nu este bine sa imi fac prea multe griji; totusi, daca ma puteti ajuta cu o vorba buna, mi-ar fi de un real folos
Daca considerati ca nu este prea devreme sa ma inscrieti pe lista, UM 12 iunie, data nasterii mele = 30 octombrie 1975.
Va pup
Adriana
http://photos.yahoo.com/apreutu
motanitza spune:
dragele mele gravidutze nici eu nu am nimic impotriva sa ne cunoastem mai bine 20 nov 1976 
ganduri bune alaturi de colega noastra todorancare sufera acum in aceste momente, ai grija de tine.
despre pisicuta mea numai de bine m-am convins ca o pot pastra pentru ca analizele au iesit bine si am pana cum 4 prietene care au nascut si au crescut si pisicuta langa copilas (o sa ii limitez accesul in camera bebelusului)
despre greturi, astazi m-au sarit si am observat ca lenevind mai mult in pat dupa ce ma trezesc nu imi mai este rau .. ( nu stiu incercati si voi poate tine)
mai am o zi si imi vad la eco strugurelul ..abia astept sa ajung la medic ...
7+
dananita spune:
Hi!
Adriana mica, aici erai? Ce coincidenta ![]()
Hop si eu!
Am trei teste pozitive; UM 12iunie; data nasterii:07.07.1977.
La sfarsitul saptamanii ma duc la eco si va dau atunci mai multe detalii! Sper sa fie totul bine.
Am si eu dureri de burtica, ameteli, somn si lipsa poftei de mancare + agitatie, irascibilitate.
2+
DANUTA BANANUTA
motanitza spune:
bine ati venit printre noi! adriana poti sa ne dai mai multe amanunte gen UM ( ultima menstruatie) si stai lunistita cu mirosurile ..si eu ma apuc de zugravit. vreau sa fie curat la bebic cand o sa vina si vreau sa ii fac frumoasa si camera lui .. eu intotdeuna ma gandesc prin ce au trecut mamicile noastre si ce sanatoase suntem noi asa ca ... nimic nu conteaza decat 
dananita bine ai venit si tu ... 2+ nu cred ca e bine stabilit care e data ultimei menstruatii?
despre dureri de burtica .. linisite .. trec prin odihna si prin stat jos sau intinse depinde de posibilitati.
va pupacesc!
7+
jane04 spune:
Adriana Mica: Salut! Ma bucur ca ai venit aici!Vezi ca ti-am purtat noroc? Referitor la temeri: stai linistita. Toate am trecut prin asa ceva.Se pare ca, in ciuda faptului ca vrem sa controlam tot, in sarcina va trebui sa ne obisnuim cu incertitudinea.O sa vezi peste 1 saptamana ca daca nu accepti neprevazutul o sa o iei razna.Nu te lua dupa reactia asistentei.Este posibil sa fi fost ocupata cu altceva sau sa fi fost prinsa in alta conversatie. Sunt si ei oameni.
fata si bebicul SANATOS OF COURSE !
Dananita: Bine ai venit si felicitari !Sanatate la bebic si sa ne simtim bine impreuna pana vom naste TOATE !
Ar fii bine fetelor cele noi sa cititi un pic ce sa scris inainte la acest capitol ca sa nu va speriati de anumite reactii sau simptome.Poate experientele noastre va vor ajuta !
6+
utocatalina spune:
Dananita felicitari...vezi ca ai 5+ ca se socoteste de la ultimul cm..![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica