Mamici de martie-aprilie 2006

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanitza spune:

vai ce fericita m-ai facut zumicand am vazut lista cu mamici
felicitari si sarcina usoara si noilor mamici de pe aici
catalina de doua ori felicitari ... ce incantata trebuie sa fi!
am vrut sa scriu si aseara dar m-am luat sa citesc pe forum despre spitale si doctori si am uitat si mancarea pe foc ..( care evident sa ars) ..m-am ingrozit poate acum nu mai e chiar asa cu doctorii astia
despre simptome si eu am aflat de la prietene ca se vor instala de la 8 saptamani .. sa speram ca noi scapam si daca nu ... bebe sa fie sanatos ca noi ne descurcam ..
voi v-ati cantarit? cat ati luat in greutate? ..sanii nu se pun ...astia oricum se maresc
motanitza 6+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumy spune:

motantza,inca nu m-am cantarit,dar sper sa intalnesc cat de curand un cantar.o sa-ti spun cate kg am.fetelor,voi ati fost deranjate la stomac?are efect asupra lui bb?eu am cautat pa net dar nu am gasit informatii.motanitza ma bucur ca ti-a placut lista cu mamici.am vazut si eu la alte si am zis sa avem si noi.va pupic si noapte buna!
zumy

Mergi la inceput

zumi cred ca toate mamicile sunt un pic deranjate la stomac .. si de atata informatie ..glumeam ..dar acum incercam sa mancam mult mai variat ..eu una am trecut pe fructe multe si verdeturi si iaurturi si alea alea ..si eu :P
apropo, voi ati fost vreuna la doctorul de familie?
+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

motanitza, eu am fost la medica de familie. O parte din analizele date de ginecolog erau gratuite si m-am dus dupa trimitere. Mi-a dat o carticica, mi-a completat o fisa, mi-a luat tensiunea(aveam 8 cu 6) si trimiterea pentru analizele gratuite(ceea ce vroiam). Asta a fost tot.M-a rugat sa-i duc si rezultatele de la analize sa le scrie in fisa.
Voi ce alte activitati mai aveti(inafara de cititu pe net, banuiesc)?

Ceela, 6 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

NICI EU NU M-AM CANTARIT INCA,CHIAR SUNT CURIOASA DACA AM LUAT CEVA KG SAU NU?!DAR NU PREA CRED PTR. CA MEREU!
IAR LA DCT. DE FAMILIE INCA NU AM AJUNS,SI STIU CA TREBUIE ANUNTATA SARCINA ,DAR MI-A FOST LENE,CRED CA SAPTAMANA ASTA O SA MA DUC!
CRIS6+

T.CRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pupicesc si eu fetele pe ziua de azi.Eu nu am pus nimic in plus inca si....chiar daca o sa pun,sper sa nu exagerez.Am citit intr-o revista ca defapt o graviduta are nevoi doar de 3-400 de calorii in plus fata de cele ce le ia pentru propria persoana.Si cele ce suntem la prima sarcina avem sanse f mari sa nu punem prea mult.La a 2-a sarcina si la urmatoarele am auzit ca se pot ajunge la greutati record.

Fetele,cu riscu de a va spune ceva ce probabil stiati deja vreau sa fiu sigura ca stiti toate:aveti mare grija la consumul de vitaminaA,caci e foarte daunatoare daca se ia in cantitati peste limita zilnica admisa.Si intre alimentele de evitat pentru ca contine aceasta vitamina in cantitati industriale este ficatul.Eu sunt intre persoanele topite dupa ficat de pui prajit dar,....voi incerca sa ma gandesc ca o sa pap anul viitor,dupa ce apare bebe.
Weekend placut fetele!

Mergi la inceput

ceelaprintre activitatile de zi cu zi de inumara si facutul curateniei ... in toata casa .. am dat cu aspiratorul si am sters parchetul si zambeam gandindu-ma cum va fi peste 6 luni cand o sa am burtica ... in rest in cursul saptamanii la servici ( care nu e prea stresant) si mai putin "sex" nu stiu ce am eu ..dar nu mai am chef ... apropo imi poti spune la ce doctor te duci si la ce spital pentru ca si eu ma hotarasc tot pentru Bucuresti ( sunt din Ploiesti si la noi maternitatea e ...)
delia21 multumim pentru sfat si eu citisem ca ficaciori fac acum rau, dar am auzit de unele cazuri, in care au fost obligate sa ii pape in perioada sarcinii
crisimi pare rau ca te simt rau si nu poti papa ..
pupicuti la gravidute!
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Multe felicitari Catalina si mersi de mesaj!
In legatura cu greutatea, am exagerat putin, ca mi-este frica sa nu pun mai multe kg decat necesarul. Asta e, nu pap fructe (decat putine), dar imi plac fripturile si supele...mai ales supele de pasare.
Durerile de cap m-au mai lasat, dar de burta nu. Cat mai tin crampele astea, poate cineva sa spuna?
Si mai am o intrebare pt voi: ce creme sa folosesc pt varice (adica sa previn, ca mi se umfla venele) si pt capilarele care mi s-au cam spart?
E ok daca ma dau cu creme cand sunt in primul trimestru?
Am citit de problema sexului, mie mi-a spus dr. ca pot face cat vreau, si mai ales, sa ma comport NORMAL in aceasta perioada.
Si asta desi mi-a spus ca am sarcina cu risc de avort si iau tratament cu Utrogestan. Asa ca...daca nu e pericol mare, puteti face sex.

Va pup pe toate si sarcina usoara sa aveti!
Ingrid S

Mergi la inceput

motanitza, eu merg la dr. T. Am luat nr. de telefon de pe site-ul sau, mi-am facut curaj si l-am sunat. Eu nu aveam un medic ginecolog, si am ales (dintre cei laudati) de pe aici de pe DC pe cel care m-a atras cel mai mult. I-am spus ca am doua liniute, m-a felicitat si m-a chemat peste 2 zile la spital(era de garda). Nu prea sunt umblata pe la doctori (cu atat mai mult ginecolog), dar totul a fost Ok. Mi-a facut eco, am vazut saculetu, mi-a dat lista cu analizele, parea dispus sa-mi raspunda la intrebari dar eu am tacut. Nu m-a tinut mai mult decat as fi vrut sa stau, dar nici nu m-a dat afara. M-a chemat peste 2 saptamani , cand ies analizele. Mi-a spus ca daca am o problema sa-l sun pe mobil. pentru cele mai vorbarete, e dispus sa asculte si sa lamureasca. Eu intrebarea pe care am vrut sa i-o pun i-am scris-o pe site si mi-a raspuns inainte sa ajung la el , asa ca nu am mai i-am mai spus-o.

Mergi la inceput

P.S.

dr. T= Tutunaru(Elias) da google si citeste
Ceela , 6

Mergi la inceput