Mamici de martie-aprilie 2006

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Buna fetelor!
Sunt si eu o viitoare mamica de martie. La mine a fost mai simplu.
Data conceperii a fost 1 iunie. Are 5 sapt. si cateva zile. La eco vaginala, dr. mi-a spus ca asa si arata. Un cerculet negru si ceva in mijloc, parca.
Am dureri de burtica si iau Utrogestan 2/zi. In rest nu iau nika.
Am ameteli des si dureri de cap. Sanii sunt de groaza, ma dor zilnic dimineata, in timpul zilei trece.
Pofta de mancare e fff. mare. Oare ce putem face sa nu ajungem niste baloane umblatoare? Senzatia de foame se mai atenueaza, ce credeti?
Va pup pe toate si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Fetili,pe mine ma puteti trece cu mensta la 6 mai ultima data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

BINE AI VENIT PRINTRE NOI,VIITOARELE MAMICI,INGRID,ITI DORESC O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS!!!
BRAVO TIE CA POTI SA MANANCI,EU DE EXEMPLU,SI AM VAZUT CA NU SUNT SINGURA,NU POT SA MANANC MAI NIMIC PTR. CA MIE GREATA INTRUNA!
CA SA NU TEFACI CAT UN BALON,INCEARCA SA MANANCI MAI MULTE FRUCTE SI LEGUME,FARA PAINE ALBA SI PRAJELI,ASTA DACA POTI!!!!!???
PUPICI CRIS6

T.CRIS
P.S FETELOR MAI AM O INREBARE ,MAI FACETI SEX?MAI AVETI CHEF?DAR DOCTORII VOSTRII CE SPUN?MIE DE EXEMPLU ACUM 7 LUNI LA SARCINA TRECUTA(PE CARE AM PIERDUT-O,DE FAPT A FOST O SARCINA CARE NU A MAI EVOLUAT S-A OPRIT LA 3 LUNI),DOCTORUL MEU MI-A INTERZIS SA MAI FAC SEX TOATE CELE 9 LUNI!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Fetele am venit si eu de la echo. Cu vesti bune.
Am doua minuni: una de 12 mm si una de 9 mm. Sunt in al noualea cer, va dati seama, dupa sase ani de incercari, Dumnezeu mi-a pus mana in cap!
Sunt cam emotionata, ametita, speriata, aiurita, nici eu nu mai stiu.
Puteti sa imi vedeti minunile la primul link.
De ieri am nitzele gretzuri si ametzeli dar usoare.
Ingrid si eu am tot 1 iunie Um - suntem surori de UM :-)

Va doresc tuturor multa sanatate!

Catalina si bebicii din burtica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalinapieptea/album?.dir=/930f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalinapieptea/album?.dir=54ca&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

FELICITARI CATALINADUMNEZEU SI-A ADUS AMINTE DE TINE IN SFARSIT!SI DOI BEBEI......!!!!!SARCINA USORA SI BEBEI SANATOSI SI FRUMOSI!CRED CA ESTI IN CULMEA FERICIRII!
PUPICI CRIS6

T.CRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumy spune:

CATA FELICITARI PENTRU CEI DOI SAMBUREI!!!
TCELEN,cum s-a oprit sarcina din evolutie la trei luni?ce simtome ai avut?spne-ne si noua!!ai fumat?ce ai facut.se poate intampla asa oricum?!
zumy

Mergi la inceput

NU FUMEZ,NU BEAU,CEL PUTIN DE CAND AM AFLAT CA SUNT INSARCINATA NICI BERE NU PREA MAI BEAU ,NICI ACUM NICI ATUNCI!DECI TOATE AU MERS FOARTE BINE LA ECOGRAF I-A VAZUT SI INIMIOARA,AM LUAT PRENATALE,ACID FOLIC,MAGNEZIU CU B6 TOT CE MI-A PRESCRIS DOCTORUL,AVEAM GRETURI,AMETELI ACEALEASI SIMTOME CA SI ACUM,DEODATA MI-AU DISPARUT GRETURILE SI TOATE CELELATE SIMTOME,NU AM DAT NICI O INPORTANTA ,PTR. CA EU MAI AM UN BAIETEL DE 6 ANI SI LA FEL MI S-A INTAMPLAT SI ATUNCI DAR DUPA 4 LUNI CAND A MISCAT PRIMA DATA SI AM ZIS CA ACUM AU DIS PARUT GRETURILE ASTEA MAI DEVREME,CHIAR M-AM BUCURAT.LA O SAPTAMANA DUPA ASTA AM INCEPUT SA AM NISTE SCURGERI MARONII,DAR NICI O DURERE NIMIC,ATUNCI AM INTRAT IN PANICA SI M-AM DUS IMEDIAT LA DOCTOR,CARE M-A PUS IMEDIAT LA ECOGRAF,SI ATUNCI SOC .......NU MAI VEDEA INIMIOARA,S-A CHINUIT OMUL CRED O ORA POATE TOTUSI STA INTR-O POZITIE IN CARE NU SE VEDE,DAR NIMIC,ASTA ERA VINERI,M-A TRIMIS ACASA SI MI-A DAT NISTE INJECTII PTR. SUSTINEREA SARCINII,A ZIS CA POATE........,DAR SAMBATA DIMINEATA A INCEPUT SA-MI FIE RAU SI SA PIERD SANGE ...SEARA DEJA NUMAI ERA SARCINA!AM PLANS CRED O LUNA INTRUNA,PTR. CA A FOST UN COPIL FOARTE DORIT!!!SI NU MAI AM IN FAMILIE ASTFEL DE CAZURI,IAR DOCTORUL A ZIS CA ASA CEVA SE INTAMPLA FARA VREO EXPLICATIE LOGICA!DAR ACUM ASTEPT DIN NOU UN COPIL,DE DATA ASTA NU A MAI FOST PROGRAMAT SI PUR SI SIMPLU S-A INTAMPLAT ASA CA SPER CA DUMNEZEU SA MI-L LASE ACUM!
PUPICI CRIS6 I

T.CRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

CATALINA, felicitari! Ne bucuram mult (dublu) pentru tine.
Tcelen eu una nu iau prenatale, am o cutie de prenatale cumparata de sotul meu, dar fara sfatul medicului nu iau nimic.
Zumi noi avem acelasi UM. tu ce simptome ai , ca eu inca nu am .
Oare cat mai este pana le vedem inimioarele? Mai aveti rabdare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumy spune:

ceela,nici eu nu prea am simptome.nu stiu de ce!crede-ma ca nu mai am nici eu rabdare pana la echo.acum de examplu ma doare capul dar nu stiu daca de la sarcina sau de la ce am citit despre tcelen.imi fac si eu griji.de ce nu am nici un simptom?
ceela mai tine-ma la curent cu simptomele tale!!noi avem aceeasi evolutie si aceeasi UM.
tcelen iti multumesc pentru raspuns.imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat atunci!
sa dea dumnezeu sa ne fie bine cucare ii pertam acum.
pupici de la zumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

CATALINA,multe felicitari si ganduri bune pentru tine si bebicii tai.O sa fi o mami foarte fericita si fooooarte ocupata

EU tocmai am venit de la doctor.....si mi-am vazut si eu progenitura si sunt foarte incantata,desi prea multe n-am vazut,dar saptamana viitoare voi marii ochii

Mergi la inceput