Mamici de martie-aprilie 2006
Raspunsuri - Pagina 11
Catalina spune:
Jane mama, nu te mai scuza atata. Crezi ca io nu stiu la ce iti e capul acuma? Si in mod normal.
Nu, nu am fost inca la echo, morcovu' creste din zi in zi, maine dimineata e ziua Z. Sunt varza, iti dai seama, degeaba incerc sa ma calmez ca nu merge mereu. Stau si ma intreb fiecare chestie pe care o simt ce o fi, o fi simptom? Sau o mai fi trebuit sa repet Bhcg-ul ? Stiu ca maine voi gasi raspunsuri dar ...
Azi merge sotul meu la cardiolog ca are probleme cu tensiunea si sunt super stresata pentru el si maine eu. Sincer, mai am nitzel si pocnesc.
Cum ajung la scarbiciu maine sunt calare pe forum ca am crizat pe atata lume pe aici ca cred ca mananc o bataita daca nu va zic ce si cum.
Hai pupici si sa auzim de burtici!
Catalina
utocatalina spune:
Fetelor eu ameteli si greturi nu am avut...usoara greata uneori, dar foarte rar, asa ca nu este musai sa ametiti si sa dati afara tot!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica
motanitza spune:
ceela si eu am um 30 mai si nu am inca nici un simptom decat lipsa menstruatiei... e normal si cunosc cazuri in care mamicile nu au avut nimic toata sarcina.
si la mine tot prima sarcina si imi doresc un
super sanatos, ca orice mamica.
jane04multumesc pentru sfaturi si felicitari si tie. si eu am dureri suportabile de burtica ca cm ..
e bine sa vorbim despre tot ce ni se intampla asa mai piere si teama accea ca nu stii nimic
pentru viitoare mamici!
jane04 spune:
Catalina eu iti tin pumnii sa fie bine maine!Din pacate eu nu intru sa va citesc pana luni cand ma intorc la serviciu ( acasa nu am net) dar ma rog pt. tine. Stiu ce este in sufletelul tau ca eu am trecut prin 2 ecografii si rau m-am mai stresat.Orice ar fii sa te gandesti ca este inca destul de devreme sa se vada bine ceva , ok? Ca eu am innebunit joia trecuta cand am fost la eco si mi-a spus ca nu se vede absolut nimic in uter
!Dar luni s-a vazut ceva ce semana cu un sac gestationar de 5mm
.Oricum nu voi sti sigur decat peste o luna...
Asa ca nu te criza , te rog.Simptome nu e rau ca nu ai.Gandeste-te ca eu din cauza durerilor de burtica m-am dus la eco asa de repede si m-am crizat atata....Ca daca stiam ca si alte fete au simtit la fel...stateam pe fundu meu..ca mult am mai plans
. Succes si pup fata 

maraki si utocatalina:Sunteti niste dulci ca ne incurajati si pe noi
. Haidem ca venim si noi din urma ![]()
Ceela: Sacul meu era si mai mic decat al tau..5mm
Vad ca avem cam aceleasi coordonate:UM 27 mai , prima sarcina dupa 3-4 luni de incercari....Pup fata stresata, ca si io sunt un pic...
Va pup si ne vedem luni.Sa fiti cuminti !![]()
5+
zumy spune:
ceela,si eu am UM 28 mai.nu prea am simptome si asta ma nelinisteste.eu beau f mult suc de fructe(mere,caise,piersici...)pe care il fac cu storcatorul de fructe.
cand luati voi acid folic,inainte sau dupa masa?!are importanta?eu l-am luat numai dupa masa.
zumy
5+
Denisam spune:
Felicitari tuturor
, si nu va ami stresati, stiu ca nu e usor, da rluati-le pe rand, mincati ce simtiti, d cputeti sa aveitatzi dulciurile bine, dc sunteti obosite dormitzi mai mult, cu ametzeala nu stiu ce sa va spun ca nu am avut si cu urinatul e la inceput, apoi se mai rareste, asa ca incetisor, aveti nedumeriri intrebati intai MEDICUL si apoi aici pe forum.
Aveti grija siincetisor si cu ecgrafiile ca e mai bine mai incolo decat acuma, incercati sa faceti eco abdominale, nu vaginale(pot provoca singerari) si numai bine!
Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
zumy spune:
LISTA MAMICILOR MARTIE/APRILIE 2006
1.T C E L E N DC=25 M A I
2.T E O D O R A N UM=18 M A I
3.L O O UM=25 M A I
4.2 G I R L S M U M UM=25 M A I
5.J A N E 0 4 UM=27 M A I
6.C E E L A UM=28 M A I
7.Z U M Y UM=28 M A I
8.A N Y E L A UM=29 M A I
9.M O T A N I T Z A UM=30 M A I
10.C A T A L I N A UM=1 I U N I E
11.D I A N A 1 9 6 8 UM=10 I U N I E
12.D E L I A 2 1 UM=?
tcelen spune:
ZUMY , NU PREA CONTEAZA CAND IEI ACIDUL FOLIC,IMPORTANT ESTE SA-L IEI,DAR CRED CA CEL MAI BINE ESTE DIMINEATA DUPA PRIMA MASA!
FETELOR AM MAI INTREBAT O DATA DAR NU A AVUT NIMENI TIMP DE INTREBAREA MEA,PTR. CA AU FOST ALTE PRB. MAI IMPORTANTE,ASA CA VA MAI INTREB INCA O DATA,LUATI PRENATALE?DACA DA, CE LUATI?
PUPICI CRIS
6 FIX
T.CRIS
Bee spune:
Fetele, nu va mai facetzi probleme cu lipsa simptomelor. Or sa apara intr-o saptamana, maxim doua si apoi o sa va intrebatzi de ce nu mai scapati de ele! Fiecare sarcina cu specificul ei. Ameteli? Poate nu mancati suficient. Eu una am mancat si mananc foarte prost din cauza greturilor, dar de ametzit am lesinat acum 2 saptamani
(eee s-au acumulat si la mine lipsurile).
Avetzi grija de voi si odihniti-va cat putetzi de mult!
Bee
14+
si BEBE