Mamici de martie-aprilie 2006
Raspunsuri - Pagina 10
motanitza spune:
zumi ..scumpica burtica am UM 30 mai si astazi o sa ma duc dupa acidul folic la farmacie .. vad ca ma incearca bebe cu mici gretzisoare.
lee ... prima mea eco a fost la 30 de zile dupa um si nu sa vazut nimic decat saculetul.
burticilor ce facem cu animalutele de casa .. eu am o pisicuta pe care o cresc de 5 ani si mi tare draga voi ce stiti ? analizele au iest bine dar totusi
la mamici!
jane04 spune:
Burticutelor nu v-ati trezit ? Slaba miscare pe aici...
Numai meu sunt la serviiiici ?![]()
Maine stau si eu acasa cu burticuta la soare si dorm...![]()
5+
jane04 spune:
Motanitza:Eu am un pisoi birmanez fff iubit de familion, dar l-am dat in grija socrilor ( care stau aproape
).Am mai avut un hamster pe care l-am dat ieri cuiva
.Nu mi-am facut inca testele bacteriologice dar sunt un pic stresata...
Sper sa fie bine...Tu faci cum crezi dar eu zic ca pisicutza cu parul ei nu face bine nici cand o sa fie bb-ul.
Te pup !
5+
Catalina spune:
fetele, poate imi zice cineva si mie cum se manifesta ametzelile si gretzurile astea de sarcina ca io acuma orice ametzeala mi se pare un semn - am luat-o razna.
Adica aveti asa tari, tari de tot sau mai incetisor? Cand va apuca si cat va tin? Mancati?
Catalina
Loo spune:

De unde ai atata optimism si voie buna.Ziceai ca ai mancat mult.Ce? Imi cumpar si eu de toti banii...
Te pup si tine-o tot asa
6+
jane04 spune:
Loo am mancat de tote:gogosi, mancare, gogosi, dulciuri
, cereale, salata de rosii....si nu mai tin minte
Dar am de gand sa ma mai ponderez ca va trebui sa schimb usa la casa
.
Asa ar trebui sa fim toate (nu mancacioase ci vesele ) ca sa avem
veseli.
Catalina: S-ar putea sa ai ameteli de la sarcina...dar nu stiu...Si mie mi s-a parut ca as avea...dar era ceva fff usor.
Scuza-ma daca nu am fost atenta , ai fost la eco ?
jane04 spune:
Scuzati greselile de ortografie, dar scriu repede ca intre timp mai fac si altceva...![]()
5+
ceela spune:
buna fetelor, am intrat si eu sa va salut si sa mai imi treaca din griji.Ieri am fost la analize(sper sa iasa bine), si acum astept rezultatele sa pot merge la sfarsitul saptamanii viitoare la eco sa vad activitatea cardiaca(pana atunci ma stresez rau). Credeti ca e normal sa nu am nici un simptom(parca nici n-as fi gravi?) Poate apar in saptamana 6 ? Oi avea vre-o lipsa de hormoni? La mine e prima sarcina, din a treia luna de incercare, fara control sau analize facute inainte. Si voi sunteti la fel de preocupate, e normal, nu? Eu stau asa: UM 28 mai, eco transvaginala 2 iulie, sac de 7 mm intrauterin. Iau acid folic si mananc sanatos, + 3-4 fructe pe zi. Sunt in concediu, si singurul stres e ca BB sa fie bine.
Va pupic pe toate si sa fim optimiste.
Ceela, 5+
Loo spune:
Apropo de greturi si mancare.
De cand sunt insarcinata nu am poftit la dulciuri, ...doar la mancare sarata. Sambata am gatit 4 feluri de mancare...noroc ca m-a oprit otul ca faceam si peste pane.
De la dulciuri am observat, ca dupa ce le manac mi se face rau(greata)...asa ca am renuntat.
Loo
maraki spune:
Felicitari gravidutzelor, sarcini usoare cu bebelini sanatosi, frumosi si mancaciosi

Fetelor sant normale ametelile, de la sarcina le aveti, aveti grija cu constipatia, incercati seara sa puneti o lingura cu stafide intr-un paharel cu jumatate apa, dimineata beti zeama si mancati stafidele. Puteti manca si kiwi ca ajuta.
va doresc sarcini cat mai usoare cu greturi cat mai putine!!!
11+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36