Folositi vibrator?
Raspunsuri - Pagina 6
liris spune:
quote:
Originally posted by deliak
Da` ma intreb si eu,oare chiar asa de negre sunt si-n realitate?
cam da...
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
?
DARAEL spune:
Interesante toate parerile voastre fetelor
, dar cred ca niciodata un vibrator nu o sa poata sa inlocuiasca un barbat, pentru banalul fapt ca un vibrator, indiferent de pret, marime, culoare sau "facilitati suplimentare" nu poate fi in veci jumatatea voastra
sufletul pereche care va spuna simplu, cand va asteptati mai putin: TE IUBESC
!
Cu stima
,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile. DEMOCRIT
Bic spune:
gabi_j
quote:
De la titlul subiectului mi-am adus aminte de o faza din 'Sex and the city', tare haioasa, cand lui Samantha i se strica 'aparatul' dupa doar cateva folosiri, nervoasa, merge la vanzatoare si fata de alte cateva doamne mai invarsta incepe sa se planga de calitatea vibratorului (o bucata maaare, alba). Vanzatoarea o asculta cu rabdare, cu zambetul pe buze, si cand Samantha termina cu crizele, o informeaza politicos, ca aparatul in cauza nu este vibrator ci aparat pentru masaj. Chiar si Samantha s-a rosit!
Vinzatoarea era un vinzator si Samantha nu s-a inrosit, ci a ramas doar indignata ca ala nu se lasa convins ca e de fapt vribator si nu aparat de masaj. Dupa care a inceput sa ofere clientelor din magazin recomandari pe gratis.
Una peste alta, fara sa stiu de episodul cu Samantha, am cumparat mai demult un banal, ieftin si nesofiosticat aparat de masaj cu intentia clara de a-l folosi ca sa-mi mai destind un muschi de la ceafa care-mi da batai de cap. Numa' ca nu stiu cum s-a intimplat de mi-a devenit in scurt timp un prieten mult mai intim. De unde si vorba, "viata bate filmul."

DPN 31.10.05
b_bea spune:
Fetelor sunteti teribile
. Nu imi dau cu parerea despre aparatul electrocasnic cu pricina, dar va zic ca sunteti mortale in postari. M-am destins total.
sinzi_ana spune:
Darel eu cand fac dragoste cu sotul meu, vreau senzatii tari si sex nu "te iubesc" (ca stiu oricum ca ma iubeste)...hihi...
Ca daca nu ar fi bun in pat dar mi-ar spune toata ziua ca ma iubeste ar fi chiar naspa!!!![]()
![]()
![]()
io le vreau pe amandoua (pe langa altele)...
chiar mi-a venit o idee...sa fie un vibrator care sa spuna "te iubesc" in toate limbile pamantului!!!!!!!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi
si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul
La marea Neagra
marius spune:
Buna remarca, sexul este... necesar asa cum este el...adica...sex care incepe cu S si se termina cu ICS ca sa nu fie atat de scurt pana a numara pana la 3.![]()
Dar Darael are si el partea lui de adevar ca dincolo de un obiect exista si latura sufleteasca. Fervoarea sexului cred ca se consuma si sufleteste si sexual. Este acel "Il/O doresc". Altfel discutam de cum scria cineva mai sus "una mica". Buna si aia uneori cand timpul e scurt, nu?
Darael, ce naiba cautam noi aici?![]()
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
liris spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
chiar mi-a venit o idee...sa fie un vibrator care sa spuna "te iubesc" in toate limbile pamantului!!!!!!!!!!
deocamdata www.edenfantasys.com/EJACULATING-COCKS/sex-toy-759" target="_blank">doar, probabil ca vor si vorbi in curind!!!

dar mai conteaza ca te iubeste sau nu daca te simti asa de bine??!!
?
liris spune:
quote:
Originally posted by Lauraa
Uite cum ne strica baietii astia tot keful,mai mai...
s-a innebunit lumea...
, barbatii vorbesc de romantism , femeile de 8 inches....***********************
?
mamica dulce spune:
'ai ma fetelor..da' ce voiati sa spuna un barbat?folositi gagici cu incredere! sau ce?
ati auzit vreo femeie sa sfatuiasca barbatul sa isi ia una gonflabila??![]()
eu am..well..am avut,ca a murit de vreun an si de-atunci ii port dorul![]()
a fost o pata pe care am avut-o in facultate,eram o gasca de 3 nebune si de fiecare data ne promiteam de ziua fiecareia cate o jucarie din asta dar niciodata n-am avut bani.Asa ca acum,fiecare in tara in care e (germania,spania si anglia)si-a facut damblaua si parerea generala e ca MERITA!!!
(chit ca nu zice te iubesc
si nu inseamna ca partenerii se simt lezati la orgoliu..
si din experienta,pentru fetele care au un gand nebun,musai sa fie cu cocoasa,ala "clasic" sunt bani aruncati pe fereastra.
am zis-o
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Lara Celine