Folositi vibrator?

Hello !
Am si eu si sotul o curiozitate : folositi vibrator ?
Ma refer si la persoanele singure, si la cei casatoriti care vad in asta un mod de a mari intimitatea si increderea reciproca.
Aici am intrat intr-un sex shop si unul din vanzatori a venit la mine si mi-a zis ca orice produs poate fi incercat si mi-a aratat unde sunt cabinele de proba. In RO n-am incercat sa vizitez vreun shop, recunosc.
Raspunsuri

josefine spune:
sa revenim la cele lumesti:) adica se probeaza orice? papusile sau mai stiu eu ce jucarii?
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"

josefine spune:
interventia mea s-a dovedit putin cam acida, dar e o diferenta de la cer la pamant sa afirmi ca sporeste intimitatea in cuplu. a alege un vibrator in detrimentul partenerului mi se pare de neconceput. am tras concluzii pripite, poate topicul de fata nu e la misto, dar mie asa mi s-a parut.
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"

Ramonika spune:
nu folosesc...
cand sunt atatia barbati pe lume, la ce sa folosesc inlocuitor???
Ramonika

Cei trei muschetari

Omul traieste pentru bunastarea pisicii...

saddie spune:
Eu si cu prietenul meu mentinem relatia la distanta de cand am venit in Bucuresti (adica de vreo 3 ani)si sincer am fost tentata in cateva randuri sa achizitionez unul dar sincer nu mi-am gasit inca curajul sa ma duc sa cumpar.
Nu de alta dar ma si vad alegand diferite forme si marimi in timp ce vanzatorul se uita la mine!!

Mishulina spune:
Eu am o prietena al carei prieten lucreaza in Marina Comerciala si e plecat pe vas cam 9 luni pe an (adica cea mai scurta calatorie e de minim 6 luni).Ultima data i-a promis prietenei mele ca vor merge impreuna sa-si aleaga ea un vibrator care sa-i "tina de urat" cat e el plecat (probabil spera ca in felul asta se asigura ca-i va fi fidela) si ca,atunci cand vine in tara vrea sa o vada cum il foloseste!!!....Concluziile le trageti singuri...
Ina

Ramonika spune:
da, am mai auzit si eu cazuri din astea. daca barbatul e plecat mult timp zice ca decat sa o faca cu altii mai bine sa foloseasca vibratorul...
Ramonika

Cei trei muschetari

Omul traieste pentru bunastarea pisicii...

deliak spune:
Mda...
Nu zic ca m-as da in laturi sa folosesc unul,dar pana acum nu a fost cazul...da` curiozitatea-i mare

louisea spune:
quote:
Originally posted by saddie
Eu si cu prietenul meu mentinem relatia la distanta de cand am venit in Bucuresti (adica de vreo 3 ani)si sincer am fost tentata in cateva randuri sa achizitionez unul dar sincer nu mi-am gasit inca curajul sa ma duc sa cumpar.
Nu de alta dar ma si vad alegand diferite forme si marimi in timp ce vanzatorul se uita la mine!!
hehe io l-as si intreba care-i diferenta intre ele sau care-i mai bun - asta daca stai sa alegi intre 2-3

n-are de ce sa-ti fie rusine.. crezi ca esti singura sau prima care i-a trecut pragul... oare cum se simte el sa vinda intr-un astfel de magazin?

------------------------
Louisea si Bandit

bruxinha spune:
quote:
Originally posted by louisea
n-are de ce sa-ti fie rusine.. crezi ca esti singura sau prima care i-a trecut pragul... oare cum se simte el sa vinda intr-un astfel de magazin?[/font=Comic Sans MS]
bey gagici, ca sa-i protejam sensibilitatile vanzatorului

"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin