Folositi vibrator?

Folositi vibrator? | Autor: diana_n

Link direct la acest mesaj

Hello !

Am si eu si sotul o curiozitate : folositi vibrator ?
Ma refer si la persoanele singure, si la cei casatoriti care vad in asta un mod de a mari intimitatea si increderea reciproca.
Aici am intrat intr-un sex shop si unul din vanzatori a venit la mine si mi-a zis ca orice produs poate fi incercat si mi-a aratat unde sunt cabinele de proba. In RO n-am incercat sa vizitez vreun shop, recunosc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Josefine, m-am timpit eu sau tu faci misto ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

sa revenim la cele lumesti:) adica se probeaza orice? papusile sau mai stiu eu ce jucarii?

_
"I'll make him an offer he cannot refuse"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

interventia mea s-a dovedit putin cam acida, dar e o diferenta de la cer la pamant sa afirmi ca sporeste intimitatea in cuplu. a alege un vibrator in detrimentul partenerului mi se pare de neconceput. am tras concluzii pripite, poate topicul de fata nu e la misto, dar mie asa mi s-a parut.

_
"I'll make him an offer he cannot refuse"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

nu folosesc...
cand sunt atatia barbati pe lume, la ce sa folosesc inlocuitor???

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Eu si cu prietenul meu mentinem relatia la distanta de cand am venit in Bucuresti (adica de vreo 3 ani)si sincer am fost tentata in cateva randuri sa achizitionez unul dar sincer nu mi-am gasit inca curajul sa ma duc sa cumpar.

Nu de alta dar ma si vad alegand diferite forme si marimi in timp ce vanzatorul se uita la mine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Eu am o prietena al carei prieten lucreaza in Marina Comerciala si e plecat pe vas cam 9 luni pe an (adica cea mai scurta calatorie e de minim 6 luni).Ultima data i-a promis prietenei mele ca vor merge impreuna sa-si aleaga ea un vibrator care sa-i "tina de urat" cat e el plecat (probabil spera ca in felul asta se asigura ca-i va fi fidela) si ca,atunci cand vine in tara vrea sa o vada cum il foloseste!!!....Concluziile le trageti singuri...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

da, am mai auzit si eu cazuri din astea. daca barbatul e plecat mult timp zice ca decat sa o faca cu altii mai bine sa foloseasca vibratorul...

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliak spune:

Mda...
Nu zic ca m-as da in laturi sa folosesc unul,dar pana acum nu a fost cazul...da` curiozitatea-i mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by saddie

Eu si cu prietenul meu mentinem relatia la distanta de cand am venit in Bucuresti (adica de vreo 3 ani)si sincer am fost tentata in cateva randuri sa achizitionez unul dar sincer nu mi-am gasit inca curajul sa ma duc sa cumpar.

Nu de alta dar ma si vad alegand diferite forme si marimi in timp ce vanzatorul se uita la mine!!

hehe io l-as si intreba care-i diferenta intre ele sau care-i mai bun - asta daca stai sa alegi intre 2-3

n-are de ce sa-ti fie rusine.. crezi ca esti singura sau prima care i-a trecut pragul... oare cum se simte el sa vinda intr-un astfel de magazin?

------------------------
Louisea si Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

quote:
Originally posted by louisea

n-are de ce sa-ti fie rusine.. crezi ca esti singura sau prima care i-a trecut pragul... oare cum se simte el sa vinda intr-un astfel de magazin? [/font=Comic Sans MS]

bey gagici, ca sa-i protejam sensibilitatile vanzatorului, segzista magazine on-line, gugăliti si voi

"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin

Mergi la inceput