Folositi vibrator?
Raspunsuri - Pagina 7
bruxinha spune:
quote:
Originally posted by DARAEL
Interesante toate parerile voastre fetelor, dar cred ca niciodata un vibrator nu o sa poata sa inlocuiasca un barbat, pentru banalul fapt ca un vibrator, indiferent de pret, marime, culoare sau "facilitati suplimentare" nu poate fi in veci jumatatea voastra
– sufletul pereche care va spuna simplu, cand va asteptati mai putin: “TE IUBESC
!”
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Bre Darael, cu toata stima, aici se discuta despre sex, nu despre iubire, suflet-pereche & comp.
Da, da, da, stiu, generalizez..
"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by lirisquote:
Originally posted by Lauraa
Uite cum ne strica baietii astia tot keful,mai mai...
s-a innebunit lumea..., barbatii vorbesc de romantism , femeile de 8 inches....
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
?

Hihihii....o fi luna plina!!!!!!!!!!!!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi
si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul
La marea Neagra
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Hihihii....o fi luna plina!!!!!!!!!!!!!!!
Pai sa stii ca este luna plina azi
http://users.ameritech.net/paulcarlisle/MoonCalendar.html
The Answer to the Great Question of Life, the Universe and Everything Is Forty-two.
iren spune:
Mami, cocoasha=deget? Ca io d-ala am - unu, ca alalalt e de posheta shi-i din cauciuc roz, in forma de iepurash ![]()
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
bruxinha spune:
quote:
Originally posted by iren
Mami, cocoasha=deget? Ca io d-ala am - unu, ca alalalt e de posheta shi-i din cauciuc roz, in forma de iepurash

iren, maaaare grija sa nu ti se rastoarne poseta din greseala 
"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin
iren spune:
Nope, ca nu-l iau cu mine, ca-mi umbla fi'miu mereu in geanta dupa guma de mestecat ![]()
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
iren spune:
Päi shtii cum e, stringi bani albi pentru zile negre, asha shi io, string vibratoare roz pentru zile albe, adeka blank ![]()
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
enderbaby spune:
F bine faci Iren...de exemplu eu acuma ma rugam de iubitul meu sa vina acasa sa
ca mi-era dor de el, si n-o vrut
...dar daca aveam un din ala mic
...nu mai aveam nevoie de el 

Ai grija ce-ti doresti...

, dar cred ca niciodata un vibrator nu o sa poata sa inlocuiasca un barbat, pentru banalul fapt ca un vibrator, indiferent de pret, marime, culoare sau "facilitati suplimentare" nu poate fi in veci jumatatea voastra
– sufletul pereche care va spuna simplu, cand va asteptati mai putin: “TE IUBESC
!”
,
, barbatii vorbesc de romantism , femeile de 8 inches....