Folositi vibrator?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

cocoasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

quote:
Originally posted by DARAEL

Interesante toate parerile voastre fetelor , dar cred ca niciodata un vibrator nu o sa poata sa inlocuiasca un barbat, pentru banalul fapt ca un vibrator, indiferent de pret, marime, culoare sau "facilitati suplimentare" nu poate fi in veci jumatatea voastra – sufletul pereche care va spuna simplu, cand va asteptati mai putin: “TE IUBESC !”

Cu stima ,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Bre Darael, cu toata stima, aici se discuta despre sex, nu despre iubire, suflet-pereche & comp., si zau ca-s bulversata, de cand un barbat nu mai separa clar chestiile astea doua? ca stiam ca sunteti campioni, no offence.
Da, da, da, stiu, generalizez..

"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by liris

quote:
Originally posted by Lauraa

Uite cum ne strica baietii astia tot keful,mai mai...

s-a innebunit lumea..., barbatii vorbesc de romantism , femeile de 8 inches....

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

?

Hihihii....o fi luna plina!!!!!!!!!!!!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana
Hihihii....o fi luna plina!!!!!!!!!!!!!!!

Pai sa stii ca este luna plina azi
http://users.ameritech.net/paulcarlisle/MoonCalendar.html

The Answer to the Great Question of Life, the Universe and Everything Is Forty-two.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Mami, cocoasha=deget? Ca io d-ala am - unu, ca alalalt e de posheta shi-i din cauciuc roz, in forma de iepurash

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

quote:
Originally posted by iren

Mami, cocoasha=deget? Ca io d-ala am - unu, ca alalalt e de posheta shi-i din cauciuc roz, in forma de iepurash

iren, maaaare grija sa nu ti se rastoarne poseta din greseala si sa mai fii eventual la o sedinta cu parintii

"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin

Mergi la inceput

Nope, ca nu-l iau cu mine, ca-mi umbla fi'miu mereu in geanta dupa guma de mestecat

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliak spune:

Mey, Iren,da` stiu ca esti dotata,nu gluma...

Mergi la inceput

Päi shtii cum e, stringi bani albi pentru zile negre, asha shi io, string vibratoare roz pentru zile albe, adeka blank

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

F bine faci Iren...de exemplu eu acuma ma rugam de iubitul meu sa vina acasa sa ca mi-era dor de el, si n-o vrut ...dar daca aveam un din ala mic ...nu mai aveam nevoie de el

Ai grija ce-ti doresti...

Mergi la inceput