Folositi vibrator?
Raspunsuri - Pagina 5

liris spune:
mey nu te poti lasa asa ... ca nu mai cumperi baterii, ha!ha!... daca ajunge sa-ti placa contruiesti tu un generator, sau il conectezi la o moara de vint ptr timpurile mai viscolite ... sau stai si invirti la vreo manivela ... mie mi se pare muy muy peligroso.
in privinta preturilor... mey pe siteul ala poti gasi si la preturi mai mici. alea cu preturi mari sunt mai mult de chi-chi cred, ca la urma urmei nu mai vezi, cind il folosesti, daca e realist (are niscaiva vase de singe desenate sau nu) sau nu. corect?
iar marimile...mai mult ptr "profesioniste" ...
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
?

sinzi_ana spune:
Oare au o garantie mai mare decat un barbat???
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul
La marea Neagra

liris spune:
nu stiu daca ati remarcat, dar www.edenfantasys.com/G-SPOT-DILDOS/sex-toy-761" target="_blank"> astea-s cele mai scumpe. poate, ptr ca pretind ca .... ce noi nu reusim sa gasim...??!!
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
?

iren spune:
Mey, ala la 1099$ e sticla, daca face naibii vid??
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by anka-maria
M-am apucat sa transform inch in cm si m-a luat cu friguri. Frate, alea sunt unelte de tortura
, pun pariu ca sunt bune si la intins foile de placinta
Oare or avea si varianta S ca alea XL sunt cat bratul meu?

Eu n-am avut curiozitatea sa transform, cat de lungi ieseau?
The Answer to the Great Question of Life, the Universe and Everything Is Forty-two.

iren spune:
quote:
Originally posted by Kehleyrquote:
Originally posted by anka-maria
M-am apucat sa transform inch in cm si m-a luat cu friguri. Frate, alea sunt unelte de tortura
, pun pariu ca sunt bune si la intins foile de placinta
Oare or avea si varianta S ca alea XL sunt cat bratul meu?![]()
Eu n-am avut curiozitatea sa transform, cat de lungi ieseau?
The Answer to the Great Question of Life, the Universe and Everything Is Forty-two.
Hihi, alea-s bune pentru-mbalsamare, ca scot tot!

Iren dubla mamica

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

enderbaby spune:
Mie-mi plac astea de sticla...le-as pune ca bibelouri prin casa ca is desenate frumos ......da eu ma intreb acuma...daca is de sticla nu-s reci..brrrr....eu am nevoie de ceva cald chiar fierbinte
...voi ce ziceti? Parca mai bun e unu de silicon sau cauciuc...
Ai grija ce-ti doresti...

diana_n spune:
si eu cand le-am vazut in shop am crezut ca-s bibelouri, ca erau foarte maiastru executate si ma miram ce-s asa de scumpe
dupa ce mi-am dat seama am avut aceeasi reactie: brrr....

deliak spune:
Le-am vazut si eu pe alea scumpe,da` raman tot la Black Thunder-ul ala,ca-i mai realist
Da` ma intreb si eu,oare chiar asa de negre sunt si-n realitate?