Folositi vibrator?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Mie mi-a placut reclama: "Vibrators to play alone or with someone who knows how to please a woman"...Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu apreciez vibratorul ca are o maaaaaaaaare calitate " safe sex!!!!", ...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by deliak

Cool!!!
Da oare ala la 224$ ce-ti face de e asa de scump?

Mah, ala, avind in vedere cum arata, cre ca are counter, sa vaza citzi kilometri de calarie ai parcurs, shi cite calorii ai consumat

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris68 spune:

Eu am. Well, mai exact am avut... ca l-am lasat in tara cind am plecat (frumos mi-ar fi stat la vama, cu copilul dupa mine si cu jucaria in bagaje...)
Mi l-am facut cadou cind m-am hotarit sa divortez... asa, cadou de viitoare femeie singura, deh. Spre surpriza mea, pentru ca inca imparteam casa cu ex-ul, la un moment dat l-am folosit "impreuna" cu el... Si a fost... altfel (a se intelege super!)
De altfel in momentele de suparare imi amenint actualul ca il inlocuiesc.
Na! Acu' aruncati cu rosii daca vreti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Asa ma gandeam si eu ca as folosi, in doi...ca na....sa mai incerce omu ceva nou ! Dar daca l-ar gasi vreodata soacra sau mai stiu eu cine cred ca as intra in pamant 6 metri de rushine ..

Ai grija ce-ti doresti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

WWWOOWW yyaaaa!
se pare ca lumea s-a mai aerisit la creierus pe forum! Asta e super! Pai camd am deschis io subiecte cu patratel rosu mi-am luat la rosii in cap cat cuprinde!
Mie imi place idea....eu sunt sagetatoare si citisem undeva ca e zodi care-ar incerca orice ( de ex. toate pozitiile din Kamasutra :) )...ei nici chiar asa! Dar un vibrator m-ar incanta, desi probabil ca iubitul meu ar fi dezamagit.
O vizita la un sex shop m-ar incanta...dar sa fie ceva super discret.
Eu zic ca orice noutate in cuplu e buna...pentru ca rutina distruge farmecul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

intrebarea este insa: daca imi va place asa de mult, ca nu va mai exista barbat care sa "bata" jucaria??!! ce fac eu atunci??

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Liris, nu mai inlocuieshti bateriile!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Calinescu Lucia spune:

quote:
Originally posted by liris

www.edenfantasys.com/REALISTIC-DILDO-COCKS/sex-toy-757" target="_blank"> aici!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

?

eh, asa mai merge, putem sa alegem si noi in functie de marime si mai ales de marimea portmoneului

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

M-am apucat sa transform inch in cm si m-a luat cu friguri . Frate, alea sunt unelte de tortura , pun pariu ca sunt bune si la intins foile de placinta
Oare or avea si varianta S ca alea XL sunt cat bratul meu?

just me

Mergi la inceput