Folositi vibrator?

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mai, noi mergem la sexshop impreuna...cel mai misto a fost dupa cununia civila, cand primisem si niste banuti de la ai nostri..prima investitie in casnicia noastra a fost pe cateva produse erotice,asadar...nu e gelos, nici vorba...nu am cumparat vibrator pentru ca unul bun (erau pe incercatelea ) era cam 7 milioane,ceea ce pentru 2 studenti e IMPOSIBIL!!!!dar, astept cu interes sa se angajeze

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

N-am putut sa ma abtin, asa ca va dau si eu un model, si anume www.4love.ro/V2/index.php?&module=prod&id=43" target="_blank">asta

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by ankalaura

N-am putut sa ma abtin, asa ca va dau si eu un model, si anume www.4love.ro/V2/index.php?&module=prod&id=43" target="_blank">asta

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Dragutzel, da n-are fingärash

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Acum voi chiar credeti ca femeile cand se duc la toaleta se duc sa se rujeze????

Oricum folosirea unui "stimulator" atat pt barbati cat si pt femei in plus fata de sexul mai mult sau mai putin conjugal mai mult sau mai putin zilnic, te face sa gandesti mai limpede si mai relaxat si sa ai o viata pe deplin fericita si lipsita de griji (daca intelegi ce vreau sa spun!!!!)

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Acum voi chiar credeti ca femeile cand se duc la toaleta se duc sa se rujeze????

Sinzi si David

La marea Neagra

SANZI_ANA, ESTI MORTALA!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

quote:

Sinzi si David
La marea Neagra

Nope, io ma'c sa-mi pudrez nasul!

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by iren

quote:

Nope, io ma'c sa-mi pudrez nasul!

nu prea mult ca se vede dupa.. sa nu mergi cracana.. pardon.. cu nasu rosu

------------------------
Louisea si Bandit

Mergi la inceput

Ai ma Lou, c-o sa creada lumea ca astea care au vibrafriend is nimfomane de numa, cin ies in orash la vreun local se umfla de apa, ca sa aiba motiv sa mearga des la toaleta ... io una imi tzin vibrafriendu de posheta acasuca, nu-l iau in deplasare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by barbye
... apare cu un magic flesh strapon c-am asa scria pe cutie n-o sa uit...Era un vibrator s-au c-am asa ceva prins de un chilot special.

Problema e cine-l "strapon"ea?Sau il folosea ea pe el?

Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ma gandeam, sa faca promotie la detergenti sau la apla plata, cumperi un bax si primesti un vibrator gratis la iesirea din magazin!!!! Ce de detergent s-ar vinde, nu???

Iren, incapatoare poseta ai!!! Pudra, vibrator!!!

Sinzi si David

La marea Neagra

Mergi la inceput