Folositi vibrator?

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by iren

Ai ma Lou, c-o sa creada lumea ca astea care au vibrafriend is nimfomane de numa, cin ies in orash la vreun local se umfla de apa, ca sa aiba motiv sa mearga des la toaleta ... io una imi tzin vibrafriendu de posheta acasuca, nu-l iau in deplasare

------------------------
Louisea si Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Ma gandeam, sa faca promotie la detergenti sau la apla plata, cumperi un bax si primesti un vibrator gratis la iesirea din magazin!!!! Ce de detergent s-ar vinde, nu???

Iren, incapatoare poseta ai!!! Pudra, vibrator!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

ei, da asta afacere profitabila!!!

"Le mariage est un merveilleuse institution
mais qui diable voudrait vivre dans un institution...."
http://http://dreamaway1.myphotoalbum.com/albums.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Ma gandeam, sa faca promotie la detergenti sau la apla plata, cumperi un bax si primesti un vibrator gratis la iesirea din magazin!!!! Ce de detergent s-ar vinde, nu???Iren, incapatoare poseta ai!!! Pudra, vibrator!!! Iau in fiecare zi viata de la capatSinzi si DavidPrin Mamaia si tati cu naufragiatulLa marea Neagra
Pai sa stii ca n-ar fi idee rea, tot ar lua femeile macar de curiozitate, si cum noi suntem curioase din fire. Si nu cred ca barbatii ar fi suparati. Nu vedeti ca ei nici nu iau lesbienele in serios pe cit sunt luati homosexulaii? Ei zic in general asa ca "lasa-le ma ca se joaca si ele ca fetele, macar sa privim si noi acolo" La fel cred ca e si cu vibratoarele in ochii lor "niste jucarii" pentru fete mai mari.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by vikinga

quote:

Ma gandeam, sa faca promotie la detergenti sau la apla plata, cumperi un bax si primesti un vibrator gratis la iesirea din magazin!!!! Ce de detergent s-ar vinde, nu???

Iren, incapatoare poseta ai!!! Pudra, vibrator!!!

Sinzi si David

La marea Neagra

Pai sa stii ca n-ar fi idee rea, tot ar lua femeile macar de curiozitate, si cum noi suntem curioase din fire. Si nu cred ca barbatii ar fi suparati. Nu vedeti ca ei nici nu iau lesbienele in serios pe cit sunt luati homosexulaii? Ei zic in general asa ca "lasa-le ma ca se joaca si ele ca fetele, macar sa privim si noi acolo" La fel cred ca e si cu vibratoarele in ochii lor "niste jucarii" pentru fete mai mari.

Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Hahhahaha!!! Ai dreptate!!!!
Barbatii astia, sunt atat de intelegatori cand e vorba de sex!!!!!

Sinzi si David

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Doamnelor stiti cum se spune : "ce este bun este inoral, ilegal sau ingrasa." Ce-ar fi sa invatam cate putin si de la copii nostri care in momentul in care au o curiozitate nu se dau batuti pana nu si-o sadisfac. Din monent ce folosirea vibratorului nu va dauneaza nu cred ca ar trbui sa va faceti proble in privinta "gurii satului". E adevarat ca lumea e plina de barbati, dar nu toti sunt pe placul nostru

george si narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Nu am folosit un vibrator propriu-zis, dar am folosit ceva asemanator intr-un joc erotic impreuna cu sotul meu. A fost foarte excitant si pentru el si pentru mine. Mi-as dori sa primesc un vibrator, de ce nu. Chiar este o idee de cadou pt aniversarea noastra.

kiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Pentru lucruri rafinate....check this out

http://www.allglasssextoys.com/cart/glass-dildo-2.php

Aici mi-am facut cumparaturile cu nevasta dupa doua jointuri

ignorance is bliss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elodie spune:

Nici eu nu am incercat,dar as vrea de curiozitate,ca doar o viata avem

Rody si puiul Elodie!!

Mergi la inceput