Folositi vibrator?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

liris,pai la preturile care se vehiculeaza........

Ema

Picnic-ul mult asteptat

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by Natasa
E mai misto un vibrator. Parerea mea :)

Intr-adevar, asa cum se vede din nenumaratele postari pe care nu am putut sa le citez (mii de scuze pt acest neajuns), acest obiect falic are numeroase admiratoare....

iar unele persoane s-au si indragostit de el, chiar daca nu declara oficial (stiti, se impoziteaza cu 16 % ).....

Oricum, neputand sa suporte despartirea, i-au facut poza si au pus-o pe birou..... spre aducere aminte si spre a face "pofta" colegelor de birou !!!

Cu zambetul pe buze ,
Cu deosebita stima, si respect non-stop,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

of, abia astept sa se angajeze sotul, sa avem si noi bani de vibrator...sa ne distram amandoi in felul asta...cum zicea cineva mai sus...e ca si cum am fi 3, doar ca fara riscuri de BTS-uri( boli cu transmitere sexuala) si eventual despartiri dupa ;)

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Si cine face cumparaturile?

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

quote:
Originally posted by marius

Si cine face cumparaturile?

Ce intrebare dom'le, binenteles ca amandoi , ca doar nu o sa mearga el(partenerul) saracu care probabil in sufletul lui e si gelos si invidios pe ditamai "obiectul"! Probabil ca un sotz ar cmpara cel mai pricajit vibrator ca sa nu-i placa femeii mai mult decat "naturalul" .

Ai grija ce-ti doresti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pai de ce sa-i placa mai mult decat naturalul? Nu era vorba de 3(trei)? Una'i una, alta'i alta, nu? Pai si orcum daca ii place ei cu vibratorul ce are cu sotul? Ca doar nu se exclud una pe alta, sau gresesc?

Marius Pernes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:

...... Ca doar nu se exclud una pe alta, sau gresesc?

Marius Pernes

Tare ma tem ca la intrebarea asta nu vom afla un raspuns...

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

quote:

Pai de ce sa-i placa mai mult decat naturalul? Nu era vorba de 3(trei)? Una'i una, alta'i alta, nu? Pai si orcum daca ii place ei cu vibratorul ce are cu sotul? Ca doar nu se exclud una pe alta, sau gresesc?

Pai nu e ea problema ci el , chiar daca ea ar prefera in orice moment "naturalul", barbatul intotdeuna va avea un pitic pe creier care ii va da de gandit "Ca daca se intampla sa .... "! Practic e vorba de orgoliul masculin care ar fi lezat daca femeii sa zicem ca i-ar place "jucaria" mai mult decat alte trebi si de ce mai bine sa nu prevenim situatia decat sa ne confruntam cu ea...

Sa luam ca exemplu cazul Irenei care zice ca sotzul i-ar arunca pe geam jucarele dar le-ar gasi ...d-apai sa-i mai si cumpere !

Ai grija ce-ti doresti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Acu, tre sa-i intelegem...Ca si io creca as turba de furie sa aflu ca sotzul foloseste - si de fatza cu mine- un simulacru/inlocuitor/imitatie de ...cum sa-i zic...ma-ntelegeti

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Sincer..nu am crezut ca subiectul asta v-a avea atata catare....ca sa zic asa!!!
Nu vreau sa par lipsita de imaginatie....insa.....asa cum ma intoarce sotul pe toate partile..nu cred ca ar putea vibratoru'....Sincer...nu-s curioasa...nici macar atata!!!!

E prea bine cu sotul meu....care stie exact cum imi place..cat..si ce fel...
Eu una as face un scandal imens....daca as afla ca el cutare cutare cu o femeie surogat!

Mergi la inceput