Folositi vibrator?
Raspunsuri - Pagina 12
ralucasimarius spune:
Mi-ati facut o pofta....Mie mi-ar placea sa-l folosesc cu sotul meu.Ca si cum am fi 3
.
Asta-i fantezia mea.
ankalaura spune:
Eu vreau sa stiu care e domle diferenta intre vibrator si dildo, ca m-am uitat si eu pe niste situri si erau doua rubrici diferite. Araytau cam la fel, dar recunosc ca n-am stat sa citesc si instructiunile! Nu de alta, da' sunt la servici ![]()
Si inca o chestie nu inteleg: alea de metal cum poa' sa fie asa producatoare de senzatii nene? Chiar asa... de "tabla"??? Ori se incalzesc?
Si ma amuza o idee: sa se termine bateriile cand... :))
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005
emma27 spune:
m-am distrat copios ,fetelor.problema e ca v-am citit impreuna cu sotul si am dat apa la moara,caci el ma bate la cap ,de ceva vreme sa ne luam unul.vi se pare normal??caci,sincer e nu ma plang de
.tot ma "ameninta" ca la urmatorul salariu o sa ia unul.
Ema
Picnic-ul mult asteptat
Calatorie
rilbuc1 spune:
Sa nu le trimiteti prin posta ca s-ar putea sa puneti pe jar trupele antitero. Vedeti aici: http://www.libertatea.ro/index.jsp?page=magazine&detail=article&aid=119126
liris spune:
quote:
Originally posted by emma27
m-am distrat copios ,fetelor.problema e ca v-am citit impreuna cu sotul si am dat apa la moara,caci el ma bate la cap ,de ceva vreme sa ne luam unul.vi se pare normal??caci,sincer e nu ma plang de.tot ma "ameninta" ca la urmatorul salariu o sa ia unul.
Ema
pai nu vezi ca-i normal?! noi ce suntem aici ?!... dovezi vii ...

si n-ai si tu fantezia aia in "trei"... si daca trei e o masina, barbatu scapa de gelozie. in plus nr 3 merge pe baterii . si daca n-o asculti pe iren si bagi baterii regulat ... pai o tii intr-o distractie...
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
?
andrruzza spune:
quote:
Originally posted by anka-maria
M-am apucat sa transform inch in cm si m-a luat cu friguri. Frate, alea sunt unelte de tortura
, pun pariu ca sunt bune si la intins foile de placinta
Oare or avea si varianta S ca alea XL sunt cat bratul meu?
just me

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
saddie spune:
quote:
Originally posted by dianasquote:
Originally posted by saddie
....pe mine m-ar mai tenta ceva pe langa vibrator (asta daca o sa-mi fac vreodata curaj sa trec pragul unui sex-shop), am vazut mai demult o reclama in miez de noapte pe un post nemtesc o ditamai limboaca artificiala! Aia cum o fi?
Chiar nu pot sa-mi imaginez o limboaca artificiala
dianas
Pai arataaa, cum sa-ti spun eu tie ca un palos moldovenesc (a se intelege aici lata si plata) si se unduia ca valurile Dunarii si era dintr-un material de culoare pielii.
Deh, eram si eu curioasa

Apropo de asta am aflat de curand varianta americana de la "nu conteaza inaltimea, ci conteaza istetimea..." poate o stiati dar here goes: "it's not the size of the boat, it's the motion of the ocean.."
Pe mine m-a amuzat!!!
emma27 spune:
liris,am intrebat dc e normal ca un barbat a-si recunoasca inferioritatea.
dc am citit subiectul asta,inseamna ca pe jumatate m-a convins.
Ema
Picnic-ul mult asteptat
Calatorie
liris spune:
hai mey Ema , doar jumate...ia mai ceteste-l o data ....![]()
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
?
Natasa spune:
Anca, diferenta e ca vibratorul are baterii si face el treaba, pe cind dildo trebuie minuit cu atentie de...tine sau de sot :) E mai misto un vibrator. Parerea mea :)

, pun pariu ca sunt bune si la intins foile de placinta