Folositi vibrator?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Io ajunsai la urmatoarea concluzie dupa ce cetii shepte pagini: nimic nu se compara cu originalul. Ori ba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

quote:
Originally posted by iarina

Io ajunsai la urmatoarea concluzie dupa ce cetii shepte pagini: nimic nu se compara cu originalul. Ori ba?

Eu cred ca de fapt cea mai buna varianta e originalul+ "prietenul casei"...

"Le mariage est un merveilleuse institution
mais qui diable voudrait vivre dans un institution...."
http://http://dreamaway1.myphotoalbum.com/albums.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Am tot citit aici..si m-am gandit sa scriu..sa nu scriu.Faza e ca e prea bine cu masculu' ca sa incerc asa ceva.Si vibratorul ..din pacate nu ma poate intoarce pe toate partile.....si daca nu simt trupul lui cald lipit de al meu...tot degeaba.Asta e parerea mea!!!
Oi fi eu prea focoasa????

Prefer orijinalu'..ca e fierbinte ..are una reala si niste brate puternice care ma strang vartos in brate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by Lauraa
quote:
Originally posted by vikinga
. No no, jucaria mea era din aia noua generatie. Era ca am abandonat-o in ro, saracuta.
dar ce-aveti mai fetelor de va lasati toate jucarelele in Ro? Ce-i acolo, penurie? AI lasat-o la rude Vikinga? Mama de Lara Celine
Ei pai cine stie mai, mai fac si eu un concediu mai lung pe acasa, trebuie jucarica la casa omului(sau a femeii), nu-i asaDe fapt jucarica cu pricina e primita cadou de la prietena mea cea mai buna si cea mai nebuna, daaa eram eu singura fara prieten si fara nici o intentie sa-mi fac unul, asa a fost o perioada de vreo 9-10 luni si mi l-a adus ea din elvetia. Pai nu, prietena la nevoie se cunoaste! Acum l-am lasat in grija ei, sa-i mai schimbe bateriile sa-l mai scoata din cutie la aer:))Si barbatilor curiosi care citesc pe aici, nu nu nu l-am folosit impreuna cu ea....mai nu mai imaginati alea alea . Si da mai bine cu sotzu nu zic nu, dar de cit un partener degeaba, cind nu ai chef de relatii si-ti prieste independenta si asa sa fii solo, pe bune ca se merita o astfel de jucaricaVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by korinna

Am tot citit aici..si m-am gandit sa scriu..sa nu scriu.Faza e ca e prea bine cu masculu' ca sa incerc asa ceva.Si vibratorul ..din pacate nu ma poate intoarce pe toate partile.....si daca nu simt trupul lui cald lipit de al meu...tot degeaba.Asta e parerea mea!!!
Oi fi eu prea focoasa????

Prefer orijinalu'..ca e fierbinte ..are una reala si niste brate puternice care ma strang vartos in brate!!!

Corinna

poze cu familionu'

Inceaerca si cu un virbrator asa ca....cireasa de pe tort...ca un desert...
Si apoi revino cu pareri!!!!

Io zic ca isi face banii si isi merita renumele...nu are nici o legatura cu virilitatea partenerului!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cum m-as simti? Pai sincer nu stiu daca m-ar putea deranja pe mine personal. E ca si cum ai manca ceva. Eu sunt un fel de prajitura dar exista si altfel de prajitura ceea ce nu inseamna ca nu le poti manca pe amandoua (pe rand sau nu) cu placere atunci cand ai chef de una sau de cealalta. Eu cel putin asa cred ca ar fi dar nefiind femeie pot sa gresesc. Personal asa cum spuneam nu cred ca m-ar deranja deloc. De ce sa strici placerea omului daca o are la o adica. Insa mentionez ca nu am o astfel de experienta practica, deci tot ce am scris este doar o supozitie o presupunere.
Pe de alta parte insa dincolo de toate, tot personal cred ca trebuie sa fie ceva util sau cu un grad de utilitate suficient de mare pentru ca vibratoarele sunt utilizate in mod cert de sexul opus (ca doar nu vor fi mintind, nu?) Nu am prea vazut raspunsuri de genul am incercat si nu mi-a placut deloc. Poate eventual nu prea as mai vrea sau nu am avut o satisfactie certa. Stiu si eu?
E o adevarata industrie si asta fara consum...

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliak spune:

quote:
Originally posted by marius

Cum m-as simti? Pai sincer nu stiu daca m-ar putea deranja pe mine personal. Personal asa cum spuneam nu cred ca m-ar deranja deloc.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mai Marius,te-au pus fetele astea pe ganduri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Fetelor santeti Sa va spun o intamplare.Am fost la o petrecere la o prietena care implinea 25 ani tot de ziua ei sarbatorea si 3 ani de casnicie.Fiecare i-am luat si cate un cadou. Frumoasa petrecere cred ca eram vreo 20 pers.S-a dus tipa sa cotrobaie printre cadouri si credeti apare cu un magic flesh strapon c-am asa scria pe cutie n-o sa uit...Era un vibrator s-au c-am asa ceva prins de un chilot special.Va dati seama noi ne inrosisem totii si nu stiam ce face.....eu cel putin am crezut ca e altfel de petrecere si eram pe punctul de a ma ridica sa plec, soacrasa cand a vazut-o a intrebat Ce e aia maica? Da sa vad si eu sa nu mar proasta?......v-a dati seama ce a urmat rasete ..... Bine ea a vrut sa afle de la cine e....dar n-a aflat in momentul respectiv asa ca a trecut pe la fiecare prin mana si a fost obiect de studiu pentru fiecare.Era super era ca unul adevarat si la pipait era moale ca siliconul.Mi-as dori si eu unul.....Ce eu nu am dreptul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana
Inceaerca si cu un virbrator asa ca....cireasa de pe tort...ca un desert...
Si apoi revino cu pareri!!!!

io ma declar convinsa de pledoaria voastra. acum ramine sa ma decid la coloare, material, size....

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Pb este cu vibratoarele ca vrei mereu sa le "upgrade-zi!!!"...hihi...vrei mai mult...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput