Mamici de ianuarie-februarie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 9
maraki spune:
Hello fetele,
Laurici efxaristo poli, oti pithimis kai esi
Catalina sa porti sanatoasa pantofii![]()
Fetelor eu am o nelamurire....la mine in partea stanga la burta se cunoaste mai mult decat in dreapta...oare am ceva in interior si nu sant in regula? Stiti ca la inceput cand aveam 5 sapt. se vazuse ceva la ecograf si am fost la spital...cand m-au vazut 3 medici...in final nu au gasit nimic nici a doua zi si nici dupa o saptamana...totusi de ce se vede ca burtik creste mai mare un pic in stanga? Am o frica sa nu fie ceva.....La voi creste uniform ? Florinini tu care ai fibrom se vede mai umflata burtik acolo unde e fibromul?
Stiti cumva este bun ceaiul de sunatoare? As bea toata ziua![]()
va pup pe toate si va doresc o sambata frumoasa ![]()
![]()
![]()
8+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
utocatalina spune:
Buna fetelor..Lauricipani
nu am mai dat la rate, asa ca mai mult ca sigur a fost de vina bila si raceala, iar nu bebe mic care a facut azi 8 sapt. si merge pe 9
...am ceva greturi, dar nesemnificative...maninc tot la greu..am papat snitele din piept de pui cu piureu si salata de varza si am bagat si la cuptor un oloi de varza noua
...iar acum bag struguri la greu
...Maraki
ceaiul de sunatoare si de tei sunt foarte bune...asa ca baga
...azi si maine mi-am propus nitica odihna
, maine imi fac bagajul iar luni decolez
...sa stiti ca pantofii sunt super comozi si nu au fost chiar scumpi..1500.000 lei..asa ca mi-am propus sa bintui prin Paris...va pupic pe toate si va astept cu vesti bune si fara
Cu drag, 
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
8+
Simburica
utocatalina spune:
Maraki am 1 ipoteza cu privire la burtik...ti se pare si cred ca fiecare credem ca bebe s-a fixat pe partea unde am ovulat..eu de exemplu m-am pipait tot timpul pe dreapta ca stiam ca pe dreapta am ovulat...eu cred ca este doar o parere si burtikul creste cu totul
..
Cafeluta draguta
8+
Simburica
Denisam spune:
MAraki, cum ai petrecut?
Astery LA multi ani pt maine si numai fericire si bebe sanatos!
Laurici sa ai grija si numai bine!
catacalatorie frumoasa sa ai fun si ai grija cu mancarurile, sa fii atenta si sa vii cu poze multeee
Eu aseara am fost la restaurant cu sotu sa il serbam pe simburica si am
foarte buna, azi al prinz mergem la mandarin. Asa ca poate pe seara inainet de concertul cu Phoenix sa gatesc si eu ceva dupa ce fac curat( pe bucatele).
Va pupic acuma, o zi buna
Denisa
7+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Catalina zbor placut, sa petreci cat mai frumos in Franta si vorba Denisei: sa faci poze multe sa le vedem si noi
Denisa nu ai mai
? Este bine ca nu te tine mult starea asta, cred ca din cand in cand o sa mai
...doar esti gravidutza nu?
Ieri nu am petrecut pt ca sotul meu are 2 joburi si timp nu prea avem.Astazi in schimb ne ducem la socrela si facem acolo masa mare
Inainte sa ajungem acolo ne ducem si pe la magazine sa vad daca o sa gasesc ceva care sa imi placa pt
Eu as vrea mai mult hainute elegante, nu sant genul care poarta incaltaminte sportex, sa vedem ce gasesc....
Fetelor eu cred ca am burta pt 4 luni
o fi normal? Daca stau sa ma gandesc am deja 2 luni pline, am intrat in luna 3...
Tatiana la tine cum se vede burtik cu gemeneii???
Fetele care vad ca nu le scriu numele
ma scuzati dar nu tin minte prea mult si ma incurc de multe ori in nume
Eu va citesc pe toate si imi santeti dragi
8+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
utocatalina spune:
Maraki
petrecere frumoasa azi
...si eu am o burta cit casa
...dupa ce fac eco la 9 sapt. jumate mai pozez burta 1 data sa vedeti cit este de babana...o fi fetita si de aia, mai stii?
Om avea amindoua 2 grasune si de aia
..acum mai e o treaba eu si sotul suntem amindoi inalti...eu am 1.74 iar el 1.84...asa ca bebe o fi si el un lungan si de aia creste si burta mai repede!
Sa-mi spui ce o sa maninci bun diseara ca eu ma hranesc si din auzite!
Cafeluta draguta
8+
Simburica
mirela10 spune:
sa-mi fac prezenta
!ca fara mine nu se poate...ce sa va spun fetelor,am inceput sa ma plang ca nu mai pot.dimineata mi s-a facut rau,apoi imi venea sa vomit si ce n-am mancat.mi-a facut sotul repede un sandwich mai mult paine goala cu o feliuta de sunca presata si l-am vomitat si pe ala.nu pot manca nimic pt ca se transforma in acid si vomit acru de ma dor si dintii
.am slabit vreo 2kile.bineinteles ca nu am fost in stare sa ma duc la munca,dar tot nu m-am lasat:am mancat o portie de cartofi prajiti cu carnaciori cabanos,si acum un peste prajit cu mamaliga.sper sa nu
.in rest fructe nu,lactate nici atat,mai mult paine goala
.
o sa iau cred niste spanac,sa vad daca imi prieste...aseara m-a durut rau burtikul dar cred ca a fost mai mult de la gaze.dar azi m-a durut mai insistent ovarul drept.eu cred ca nu mai rezist pana in iulie si o sa ma duc sapt viitoare pe la vreun eco.sper sa gasesc unul bun.
CATALINA o sa ne fie dor de tine daca pleci.dar oricum distractie frumoasa si sa-i placa bebeului parisul![]()
MARAKI ptrecere frumoasa si sa papi bine,si sa nu ai gretzuri
.
PUP TOATE GRAVIDOASELE SI LE DORESC UN SF DE SAPT FARA PROBLEME

MIRELUTZA
8+
utocatalina spune:
Mireluta imi pare rau ca dai la rate, dar macar ce ai papat acum sa nu iasa...si sa stii ca daca maninci si versi mai incolo tot mai ajunge si la bebe ceva, decit daca nu maninci deloc..mama imi zicea ca a varsat pina la 9 luni, dar minca si varsa si tot asa...si tot s-a ingrasat o gramada chiar daca nu retinea mincarea prea mult...asa ca eu zic ca asta este...maninca bine, chit ca apoi iese afara...sper sa gasesti un eco ca lumea la care sa te duci..nu stiu ce sa-ti zic cu privire la durerea de ovar...sigur simti numai ovarul drept..sau te mai jeneaza asa burtica toata? Eu mai sunt si maine cu voi si de luni intr-una oricumne auzim!![]()
Cafeluta draguta
8+
Simburica
TatianaG spune:
Buna Burticutzelor,
Am intrat sa va salut ca iau doua spatamani de "vacanta" si plecam la mare
!!! O sa-mi fie dor e voi! Chiar daca nu scriu - din cauza timpului, cand Clara e la gradi imi rezolv treburile casnice si altele, iar cand e acasa imi ocupa tot timpul - de citit va citesc si sunt alturi de voi.
Maraki, iti doresc "La multi ani", sa fii sanatoasa si fericita, sa ai sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos! Si burtica mea creste, e mai mare decat cu prima sarcina, dar inca nu mi se pare ca seamana a burtica de gravida. Trebuie sa fac o poza din profil sa vad cum arata de-adevaratelea.
Ieri am fost la echo, am mers la doctorita la spital din alte motive si cum m-a vazut, hai sus sa-ti vedem gemenii. Sunt bine amandoi, se dezvolta bine, corespund la 9 sapt si 5 zile, iar ieri am implinit 10 saptamani. Deci e bine. Nu mi-a zis dimensiuni, iar aparatul foto nu l-am luat cu mine sa va pot arata prichindeii.
In ultima perioada m-au cam lasat starile de greata si voma, ieri m-am simtit chiar bine. Sper sa fi trecut perioada "urata" ca, zau, m-am saturat de ea!
Va pup, s-aveti sarcini usoare in continuare, fara stari de rau si s-aveti grija de voi si bb-ii vostri!!!
Tatiana
9+ si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 Clara
Album grup 1 Album grup 2
Prichindeii
asteryaro spune:
Fetele, salutare!
Multumesc din tot sufletul pt. urari! Adevarul este ca nici nu-mi vine-a crede ce-a trecut timpul! Io tot de 16 ani ma simt. Sa vezi cand mi-o creste burtika, ce-o zice lumea: saraca, si minora, si gravida, mama ei o fi stiind
?
Ma simt binisor. Am greturi, dar nu teribile. Le astept pe alea mari, atunci sa vezi. Nu prea mananc cine stie ce, cel mai bine pap cartofi noi prajiti (de mine) cu rosii si branzica.
Spuneti-mi si mie, voi cum socotiti? Ca eu socotesc din ziua in care ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia, o fi bine? Deci luni implinim 6 saptamani.
Catalina, distractie placuta! sa ne pove cand te intorci.;
Va pup pe toate si fiti cuminti. Io azi nu prea am fost: am facut un pic de curatenie, aspirator... n-am exagerta, dar totusi...
Ah, nu v-am spus: stiti cum imi spune mie sotul? MAMICA-MAMICILOR!
Pupici.
5 s
http://community.webshots.com/user/astery100