Mamici de ianuarie-februarie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

AM UITAT: pe mine dr. ma cheama la control din 2 in 2 sapt.

http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 9+baby meter-11 ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

OK Monica, m-ammai linistit.
Giova ai grija cu mincatul, eu zic sa maninci chair dc nu ai pofta, asa fac eu, e adevarat ca cere si simburica uneori, mai ales dimineatza. Eu iau materna ca asa a zis dr ca trebuei si cu prestatul pina la 9 sapt stam pe bara, tot la indicatiile medicului.

Azi stau acas, ca nu mi-era bine de dimi, acum m-am mai linsitit, cred ca bag si eu o ora de somn ca eu stau prost cu somnul, 7 ore maxim pe noapte, atata. dar sanatosi sa fim, restul trec

Denisa
7+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Fetelor, eu care ma laudam ca nu am varsat, iata ca s-a intamplat acu 10 minute, am pus d eun ceai, am dat afaa, asta e, bine e ca sunt acasa si ca beeb da semne ca e acolo si e bine
Voua va doresc o zi buna si usoara:)

Denisa
7+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Maraki "La multi ani!" multa sanatate tie si bebicului, bucurii si impliniri!Petrecere frumoasa si cadouri multe!

ASTERYARO - "La multi ani !" pentru duminica si petrecere frumoasa si tie.

FLORININI - felicitari pentru bebe... uite ca bebenacii nostri au dimensiuni asemanatoare la 9 saptamani ( al meu a avut 2,17cm... fata de 2,15cm cat ai zis tu ca are al tau). Sa creasca mare, sanatos si frumos!

CATALINA felicitari pentru examen si succes la gasit de pantofiori. Eu mi-am adus de la Paris 4 perechi (am incercat sa compensez pentru ca nu puteam sa-mi mai iau haine) si preturile au fost variabile. Adidas-papuc cu varf inchis-35eur; saboti cu talpa joasa, eleganti 40eur si pantofi de vara super moderni si eleganti unii 70eur altii 80 eur. ( asta ca sa-ti faci idee un pic de preturi) Dar sunt din piele si f.f. comozi.

Bun venit si noilor burtici!

Salutari tuturor celorlalte burtici... Denisa...Giova..Irina, Monica,Iube,Mirela, Pisoi,Lacramioara, Ioana (apropos ce mai faci Ioana?)...si scuze celor pe care le-am omis!

Va doresc week-end placut si soare (in Romania, ca este destul de frig pentru luna iunie) !

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

fetelor va pupic pe toate.

weekend placut fara greturi si alte probleme.

ne auzim pe marti, luni sunt la Sibiu sa ma inscriu pt. licenta.

http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 9+baby meter-11 ianuarie 2006

Mergi la inceput

Fetele, mi-am mai revenit un ic, cu un ceai si o ora de somn ca a sunt telefonu ca in gara
Am bagat paine prajita cu cascaval, sper sa fiu ok pina diseara si sa nu mai vars.
Weekend placut dc ati sters-o deja

Denisa
7+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor..am umblat chiauna dupa pantofi dar am gasit unii minusa...acum pot sa plec in Franta..mi-am luat si o bluza bestiala care se ajusteaza in talie cu cordon, sper sa o port pina la 9 luni...apropo de prestat..T nu ne-a dat voie sa prestam pina acum..si pina la 9 sapt. jumate stam pe bara! Asta este..arta cere sacrificii!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
7+
Simburica

Mergi la inceput

Cata sa ii porti sanatosi pantofii iar cu prestatul dc sarcina e ok fiecare face cum simte, eu asta am inteles e la medici

Denisa
7+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ce faceti fetelor? Banuiesc ca la aceasta ora sambata dormiti cu bebeii cu tot. EU sunt treaza de la 6 (obisnuinta asta), ca sa profit din plin de 2 zile in care nu ma duc la munca, desi trebuia sa merg.Am decis ca pot sa-mi faca ce mi-or face, dar copilul meu e mai important decat un job nenorocit, care-mi mananca zilele oricum.

La Multi ani pt sarbatorita noastra de ieri!Sa fii sanatoasa si tu si aia mica si sa aveti parte de toate bucuriile.

Eu sunt fericita ca am inceput sa ma simt mai bine! Asa ca, ganditi-va ca oricat de rau va e, asta trece, rezultatul conteaza!

Cred ca din punct de vedere al eu sunt putin mai activa, desi la cat de rau imi e........Prietenul meu am senzatia ca nu realizeaza ca in burtica mea creste copilul nostru, asha ca el o tine pe a lui. Din fericire, nici probleme n-am avut din cauza asta.

Pentru , alta mare problema, am reusit sa folosesc cu succes, rosii, banane si iaurt!

Week-end placut si va pup de toate!

Aaa, si maine fac fix 11, deci mai am o sapt si am scapat de primul trimestru!

bee 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Neata burticutze! Cam lenese azi dimineata dar...va iert!
Cata, sa-ti rupi sanatoasa pantofiorii cei noi cum mai stai cu ????????

Nu prea am reusit sa va cunosc pe toate foarte bine si pentru ca am avut o groaza de treburi de facut in ultimul timp dar va pup pe toate!!!

Maraki, hronia polla!!!

Asteraky, kai se esena hronia polla!!!

toate burticutzele au un pupi mare de la mine

5+

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput