Mamici de ianuarie-februarie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bancris spune:

Bun venit si din partea mea fetelor noi, sa aveti o sarcina usoara si bebe frumosi!!!
Mersi Iube 2001. Voi merge si eu saptamana viitoare sa-mi fac analizele.

Cristina
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

La multi ani , Maraki! Sarcina usoara si tot ce iti doresti.
Nu am mai intrat de mult ( de vreo 2 zile ) ca am fost ocupata si vin seara pe la 6 si mai mult dormitez asa ca sunt mai puturoasa in perioada asta. Ma gandesc ca mai am putin si plec acasa si nu mai pot de bucurie.Apropo de burta la mine se vede binisor ca deja ma si intreaba lumea .
Te pup si pe tine si pe fete si aveti grija de voi.
Irina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maraki ma bucur mult pentru tine...sa ti se indeplineasca toate dorintele ...si eu daca am noroc o sa prind ziua mea gravidoasa in 8 luni..ca-s nascuta in Decembrie...pantofii ii iau de aici ca de acolo sunt prea scumpi...vor fi negri, cred ca gen balerini...eu am o sunca de toata frumusetea pe la burtik..si nu-mi pasa..vreu o burta mare si frumoasa!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
7+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza fetele, am aparut si eu cam pleostita, nu dorm uneori suficient, sunt si calduri aici mri de 32 de grade, cu humiditate is 37-40C. Apoi la 11 noapteamerg la somn si de pe l a5 ma fiesc, la 6 ma trezesc de tot.
Maraki -Happy Birthday! si petrecere frumoasa. Laurici sper sa fie totul bine,
Astery unde ai disparut, stai calma ca e totul bine cu bebeica.
M-a sunat ieri doctoru si a zis ca ne vedem la 11 sapt, ca e cel mai bine si saptamian viitoare ma duc la analize, la medicu de familie. Si a zis sa continui cu tratamentu'de acuma.CAm atata, va

Denisa
7+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Neatza fetele, am aparut si eu cam pleostita, nu dorm uneori suficient, sunt si calduri aici mri de 32 de grade, cu humiditate is 37-40C. Apoi la 11 noapteamerg la somn si de pe l a5 ma fiesc, la 6 ma trezesc de tot.
Maraki -Happy Birthday! si petrecere frumoasa. Laurici sper sa fie totul bine,
Astery unde ai disparut, stai calma ca e totul bine cu bebeica.
M-a sunat ieri doctoru si a zis ca ne vedem la 11 sapt, ca e cel mai bine si saptamian viitoare ma duc la analize, la medicu de familie. Si a zis sa continui cu tratamentu'de acuma.CAm atata, va

Denisa
7+
BEBIK

Mergi la inceput

Fetele, am uita s ava intreb daca pe voi va cheama medcu tot asa la 4 saptamni distanta, adica odata pe luna?Mi-a zs asistenta ca e bine dupa eco si nu are de ce sa ma vada pinala 11 sapt, e normal?
Multumesc frumos, ati plecat in weekend deja?

Denisa
7+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

LA MULTI ANI Maraki! Sa ai un bebe sanatos si voios!
Denisa nu-ti fa griji si pe mine m-a chemat peste 4 saptamani. Eu sunt cam in aceasi perioada cu tine. Sper sa fie ok pana peste 4 saptamani si bebele sa creasca ...

canda

Mergi la inceput

Multumesc Canda,si eu sper la fel ca samburica sa creasca si sa fie bine, ei zic ca dc totule normal de ce sa te cheme, nu?
Tinem pumnii la simburei sa creasca si sa fie sanatosi

Denisa
7+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Denisa pe mine m-a chemat tot dupa o luna.Am fost acum 2 saptamani si sant programata pe 20 iunie.Moasa a spus ca din moment ce bb este bine nu are rost sa ma duc mai devreme la ei.Am fost lunea trecuta pt medical nu pt control. In Europa vremea nu este asa calduroasa ca in Canada, poate fetele din Spania sa se planga de caldura

8

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Buna fetelor!

pt. Monica (Maraki).
Sa fi sanatoasa, sa ai un bebe la fel de sanatos si cuminte.

Bun venit noilor mamici cu burtici!!!!!
va trec luni sau marti pe listuta!!!
pasuiti-ma putin sa scap de licenta asta. Tocmai am dus-o la copertat si merg imediat dupa ea.

Mi-e rau fetelor, toata ziua. ieri am dormit de la ora 19 pana azi dim. la 8.30.De 2 zile imi este asa de rau dim., m-am saturat.
Si azi am facut o criza de plans.Nu ma puteam opri din plans, noroc ca am un sot intelegator si m-a calmat el.

Noi am o singura data, decand am aflat.
Dr. mi-a zis ca putem sa facem linistiti, numai sa ma simt eu bine.
Dar credeti ca am chef? La fel ca voi. De 1 iunie dim. am avut, atat.Sa speram ca vine cheful in curand, ca astfel... .

Nici mie nu mi-a dat dr. nici o vitamina sau medicament.
mi-a zis ca mai bine in astea 12 sapt. fara nimic.
dar mi-a recomandat o dr. un ceai cu multe vitamine. De la HIPP, este ceai pt. femei insarcinate. Este intr-o cutie, sub forma de granule.

Inca ceva fetelor, nu mananc mai nimic toata ziua.Putine fructe, nu ma mai omor dupa mancare. Nu stiu ce sa fac? din cauza asta am luat si ceaiul, macar sa mai bag ceva vitamine in mine. am mai slabit un kg.
Va dati seama burta creste, incepe sa se vada si eu slabesc.

mA MANANCA OCHII INGROZITOR. POT FOLOSI PICATURI DE OCHI? AM INTREBAT LA FARMACIE SI MI-A ZIS CA DA, CA NU AFECTEAZA SARCINA.

http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 9+baby meter-11 ianuarie 2006

Mergi la inceput