Mamici de ianuarie-februarie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Maraki, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita! Sarcina usoara, cu greturi putintele iti doresc si tot binele din lume!

Esti gem,enoaica, deci! Uite si eu, duminica 12 iunie, implinesc 33 de anisori... Si cel mai frumos cadou deja l-am primit: bebik la purtator.

Sa ne fie bine tuturor!

5 s
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Catalina, vreau sa te intreb ceva: tu cum procedezi acum cand mergi la dr. T.? Tot la Elias sau la Municipal? Si... observ ca faci echo saptamanal. Asa vrei tu sau asa spune dr.? Da-mi te rog niste detalii, am mare nevoie. Orice informatie este folositoare. Multumesc mult.

e

5 s
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Astery pina acum T m-a chemat sapt...dupa ce o sa vin din Franta si ma voi duce iar la eco la 9 sapt. jumate, probabil ca nu ma va chema asa de des...el m-a chemat sa vada ca totul este ok la 5 sapt. si la 6 sapt...la ultima am vrut eu, pentru ca stiam ca abia peste inca 2 sapt. o sa ajung la el...procedez in felul urmator...miercuri dimineata l-am sunat sa vad daca este la Elias ca sa nu aiba vreo nastere la Municipal...nu a avut si m-a chemat la 8:30 la spital...sigur ca eu am fost de la 8 de s-a minunat si el cind m-a vazut...dar asa sunt eu..nerabdatoare...daca mai vrei sa stii ceva intreaba-ma!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
7+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana p. spune:

Salut, fetelor. Multumesc de primire entuziasta. Sunteti foarte dragute. Am foarte multe lucruri sa va spun, ca de-abia am intrat pe chat la 10 saptamani. in primul rand, cu toxoplasmoza. eu am tras o spaima sora cu moartea pe la 7 saptamani cand mi-am facut analizele pentru toate alea, inclusix toxoplasmoza. Eu stiam de boala, avusesem in urma cu 7 ani si dupa tratament si alte analize, reiesea ca m-am imunizat (IGM negativ). acum cand mi-am facut analizele la un cabinet particular (niste incompetenti cum n-am vazut), mi le-au facut incomplete (numai ICG), care desigur, mi-a iesit pozitiv, ca mai avusesem boala (asta inseamna anticorpii ramasi in organism care te apara de alte asemenea infectii). La ora aia, eu nu stiam chestiile astea. dupa aia m-am documentat. M-am dus cu analizele la doctorul meu, s-a uitat o clipa pe foaie si mi-a zis ca nu-i bine, sa ma duc sa-mi fac IGM, care, daca e pozitiv, imi intrerupe sarcina. Dar eu stiam, ca o data imunizat, boala nu se reactiveaza, decat daca ai sistemul imunitar compromis (SIDA, cancer, Doamne fereste, chestii din astea). Am crezut ca innebunesc. Am iesit din cabinet, parca eram drogata si o saptamana pana am primit rezultatele complete de la Institutul de Sanatate Publica, am plans intr-una, nu-mi reveneam. Saracu bebe. Binenteles ca rezultatele erau bune si cei de la institut mi-au confirmat ca boala nu se reactiveaza cu una cu doua. Ce vreau eu sa va spun, dragele mele, dupa ce v-am innebunit cu istoria asta, e ca aveti grija unde va faceti analizele de toxo. Nu la cabinete particulare, numai la Directia de Sanatate Publica. Sunt cei mai autorizati. Ana, daca ai ICG negativ, inseamna ca nu ai avut niciodata toxo, trebuie sa fii foarte atenta la pisici, in special la caca de pisica (nu te atingi de asa ceva) si la orice carne insuficient preparata. Cam atat, ca m-am lungit ceva de groaza. la mine nimic nou, desi ieri ma simteam mai bine.
Pupici, 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

ciao fetelor,
sunteti foarte harnicutze, m-ati uimit cat ati scris in ultima saptamana ... abia am reusit sa citesc.
Eu am fost acasa cu gatul rosu. Inca nu mi-a trecut de tot dar m-am saturat de stat acasa. Medicul de familie mi-a recomandat sa iau vitamina C si Voseptol, dar eu n-am vrut, asa ca m-am tratat numai cu ceaiuri, lamaie, miere.
cu greturile stau destul de bine, ma mai chinuie cate odata dar pana acum n-am "dat la rate" .
Saptamana asta am fost prima data la eco si am vazut o bobita ... am fost tare emotionata.
Dumnezeu sa va dea sanatate si voua si bebeilor vostri!
v-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Pup fetele

Maraki iti doresc multa sanatate si tie si bebelinului tau si sa scapati cat mai repede de greturi. LA MULTI ANI si sa aveti o petrecere frumosa si sa te simti bine.
Cata, felicitari ptr. examen, bine ca a trecut si bine ca a fost doar o falsa alarma cu greturile si nu sunt de la bebe. Trebuie sa ai grija ce mananci daca sti ca ai probleme de genul asta. Si eu cand mananc ceva si nu a fost proaspat sau pur si simplu nu mi-a placut imedita dau afara si asa se manifesta si la mine cum ziceai tu cu frisoane, cu durere de cap, lipsa de asr. Dupa ce vomit sunt OK.
Monicabine ca ti-ai revenit si esti din nou printre noi si printre hartiile de conta. Si eu am lucrat in RO ca si economist si am facut o per. si contabilitate si stiu ce inseamna cand toti trag de tine ca parca numai lor este cea mai importanta. Fi atenta cu stresul cu munca prea multa.
Denisasper ca ati avut un dinner copios si ca nasul s-a bucurat ca va fi din nou bun de plata la nasitul bebeului vostru.
AsteryLauriciaveti grija si ascultati doctorul stati calme si evitati orice stres sa-i ajutati pe bebelini sa se instaleze bine acolo in burticutele voastre.
Un calduros si bun venit noilor fete si multa sanatate si sarcina usoara.

Cat despre mine, sunt bine. Astazi mi-am vazut bebelinu. Doamne ce minune si ce frumos este. Parca nici acum nu-mi vine sa cred ca este acolo in burtic la mine.
Dar sa va zic: are 9 saptamani, este mare de 2,15 cm si a avut bataile inimii de 180. I le-a si auzit.i-am vazut inimioara care falfaia ca un fluturas, exact asa era, parca se miscau doua aripioare. Sotul a fost pe spate, este foarte incantat si a zis ca daca o sa fiu bine cu bebelinul asta mai facem unul. Se pare ca am prin gustul bebeilor. E si timpul. Doctorita a zis ca este perfect si mi-a arata si yolk sac asa l-a numit ea si mi-a spus ca acesta o sa contribuie la formarea globuleleor rosii ale bebelinului. I-am vazut si cordonul ombilical. Pacat ca nu pot sa va pun pozele pe computer ca mi-lea dat marite si rezolutia a fost cam mare, am incercat sa fac poze, dar nu se vede nimica clar. Asta este, dar va inchipuiti voi cum ar fi.
Cat despre fibromul meu, este cam la aceleasi dimensiuni ca si cand a fost descoperit, nu a mai crescut, si este undeva in afara uterului departe de bebelin, care deocamdata are loc sa creasca si sa se dezvolte in voie, pana l aintalnirea cu fibromul va fi mare si probabil va avea putere sa impinga singurel in fibrom sa=-si faca locsor.
Ma bucur ca e bine si mai ales ca fibromul nu-l afecteaza pe perioada formarii. Asta este foarte important. O sa am dureri, dra asta e, arta cere sacrificii si inca ce arta avem noi fetelor acolo in burtic, minune.

Va pupic si va doresc bebeilor vpstri ceea ce-i doresc bebelinului meu:sanatate si putere sa creasca mare.
Florinini

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Florinini mi-ai dat niste vesti super...grozav cum l-ai descris tu pe bebe..cu inimioara lui si cordonul ombilical cu care acum se joaca...bebe este baban si ma bucur ca doctorii ti-au zis si de fibrom ca stagneaza...si eu sunt sigura ca bebe va fi bine asa ca stai linistita...daca ai posibilitatea sa pui pozele fa-o ca tare mult as vrea sa-l vad pe bebe...te pup si sanatate multa....Canda si pe mine ma cam ustura in git si ma doftoricesc cu ceaiuri si cu multa lamaie si miere...sper sa treaca...Oana iti inteleg sperietura cu toxo...uff...bine ca ai fost bine desi cred ca o sapt. ai trecut prin niste spaime de nu mai stiai de tine...eu am toxo negativ IGG si IGM le-am facut in noiembrie inainte sa fiu gravida...probabil ca voi relua numai IGM, daca zice doctorul!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
7+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna fetele, un pupi mare "dimineata" la toate fetele.
Le spun bine un Bine ati Venit tuturor fetelor noi. Nu prea am scris ca am avut o groaza de treaba si inca nu am terminat-o.

Va pup pe toate!!!!!!!

5+

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

MARAKI ITI DORESC UN SINCER LA MULTI ANI,SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE COPII SI SOTUL TAU SI SA DEA DUMNEZEU SA AI UN CUMINTE SI FRUMOS!!!!!SPER SA TE SIMTI BINE SI SA POTI SARBATORI ASA CUM SE CUVINE.
CATALINA ma bucur pt tine ca te simti bine.ai grija si mananca numai ce-ti place.sper sa-ti gasesti pantofii care-ti plac
ANAM eu am fost pana acum doar la tocologo o data,si nu stiu cand o sa ajung la moasa ca deocamdata mai am o programare la tocologo dupa ce fac eco in iulie.
ASTERYARO sper ca totul sa fie bine cu bebicul tau,Dumnezeu va avea grija de el.ai grija de tine
pupici si salutari celorlalte fete.aveti grija de bebei si sa le dati sa pape bine.
eu am devenit o poama acra,mai ales seara cand vin de la munca(23,15)nu am chef de nimic si sotul nu stie cum sa-mi intre in voie.ieri am avut o zi grea si am facut o gramada de efort ridicand si bandajand batraneii bolnavi,ca seara ma cam durea un pic burtica si m-am cam speriat.azi sunt un pic mai bine in ceea ce priveste greata dar tot nu pot manca,nu am pofta de nimic.sper sa nu-l afecteze pe bebelin...in fine sper ca zilele astea sa conversez si eu ceva mai mult cu sotul meu in afara de mi-e greata,imi vine sa vomit,sunt obosita rau.cu toate ca o sa muncesc si sambata si duminica.
mirelutza7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Astazi e ziua meaaaaa, zi frumoasa ca miineeee, am primit ghiocei, ca sa-mi murmure ei, cat de mult ma iubesteeeee...
Fetelor va invit la o masa virtuala va multumesc tuturor pentru urari, sa aveti toate sanatate, gravidie usoara, bebei sanatosi care sa va aduca numai bucurii
Astery La Multi Ani, sa fii iubita,gravidie usoara cu bebeu sanatos si tot ce vrei sa te ajute Dumenezeu sa se indeplineasca Frumoasa zodie eeeee
Catalina felicitari pt. examenSper sa gasesti astazi pantofii care ti-i doresti, sa ne spui ce culoare sant...
Florinini sa iti traiasca puisorul, sa il faci mare sanatos As fi vrut si eu tare mult sa vad poza cu el
Denisa cum a fost pestele?
Mirela nu stiu cum rezisti sa stai atatea ore la sv, plus drumul care il faci, imi pare rau ca nu prea poti sa te odihnesti....Trebuie sa incerci sa te menajezi si sa nu faci efort!
Fetelor am stat cu o frica de aseara pana m-am trezit.....am mancat aseara branza topita 4 bucatele si inca o felie de paine cu branza Almette...stiti ceva despre asta? Este bine sa mancam genul asta de branza?
Aaa...mi-am amintit Catalina....cred ca mai bine este sa iti cumperi parfum din Duty-Free de la aeroport...stiu ca doar acolo sant mai ieftine decat in magazine
La cine se mai vede burtik? La mine se vede printre sunculite Deocamdata ma simt cam rau, stare de greata, ameteli, dimineata
va pe toate si va doresc simptome usoare

8

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput