Mamici de ianuarie-februarie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

maraki scumpa, dc as putea ti-as trimite,ai grija cu brinza topita ca nu e asa de indicata, i-am zis si lui cata, bien ca eu nua m pofte, eu acuma manimc de prinz macaroane cu brinza telemea, deci sarata.pacat ca nu esti mai aproape sa iti dau din ala proaspat, silver bas ii spune.
Oanap sa stii ca toate avem intrebari si suntem nelinistite dar suntem optimiste si tot inainte ca va fi bine
Monica, asa e cu prestatul, nu o fa,pina nu se stabilizeaza 100% totul, eu nu pot ca a zis dr sa nu fac pina nu imi da el liber, asa ca gasim alte solutii
Va pupic

Denisa
7+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Ola fetele!
Mi-am facut analizele si mi-au iesit cam sub limita normala min atat seria rosie(anemie usoara cred) cat si calciu ,fe! Glicemia in scfimb e mai mare ca lim max!
Voi stiti de ceva modificari de sarcina ale val normale?
9+

diana

Mergi la inceput

Iube nu prea stiu sa te ajut, asculta medicu tau si baga vitamine si calciu si lactate si proteine si va fi bine.
O sa ma uit diseara in carte sa vad ce gasesc.

Denisa
7+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bancris spune:

salut fetelor,
eu de 2 zile ma simt bine, nu mai am greturi si...alta viata.Sper sa nu fie doar o perioada.
Iube 2001 exact asa mi-au iesit si mie analizele, usoara anemie, lipsa de fe si glicemia mare. Medicul de familie mi-a indicat sa iau Fero Folgama (este o combinatie de fe+acid folic), am inceput sa-l iau insa azi l-am sunat pe dr.Capilna si mi-a spus sa nu mai iau nimic in primul trimestru pana nu-mi spune el. Asa ca...eu una nu o sa mai iau nimic.

Ti-ai facut testele TORCH? Unde ?

Cristina
8+

Mergi la inceput

Fetele,
O noapte buna va doresc si simptome cat mai rare.
Plec si eu in 20 min.acasa ca mie- cam som si azi oricum am cam lenevit, si am musafiri pe nasu diseara si sper sa ii dam vestea cea buna, ca are de nasit iarasi
VA pupicesc

Denisa
7+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,
Am terminat de citit si pagina trei si scriu sa ii urez Oanei bun venit. Oana, felicitari, sa fie bebe sanatos si sa te bucuri de el!
Laurici, ai grija de tine si de bebe in continuare si ai sa vezi ca va fi bine!
Eu m-am blocat azi in liftul de la blocul meu, inainte sa plec spre servici, va dati seama ca m-am speriat, ca nu se mai misca deloc si ma gandeam ca daca nu am aer sa respir, pe urma m-am uitat eu pe usa si am vazut ca era vidul ala cu cabluri, casa liftului parca se numeste si m-am gandit ca oi avea aer destul. Pana la urma m-a scos un vecin, am avut noroc si nu am intarziat mult in lift, doar vreun sfert de ora, dar a fost urat rau, nu stiu de ce m-am panicat asa, cred ca din cauza lui bebe. Oricum, totul e bine cand se termina cu bine, asa ca acum sunt ok acasa, noroc ca maine e week end si ma odihnesc si eu ca eu sunt rau cu somnul...
Hai ca fug sa dorm bineinteles. Am si eu usoare dureri, mai usoare ca la ciclu, o fi din cauza ca se mareste uterul? Ca ma cam sperie... Voi aveti asa ceva la 8 sapt.?
Pupici la toate burticutele!
Anda si matzul subacvatic 8+

toujours optimiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna burtici,
Imi ia cel putin o jumatate de ora pana reusesc sa citesc ce ati scris o zi !! Eu azi am avut prima intalnire cu moasa.Nu a fost cine stie ce !
Giova , fetelor am mai citit ca scriati de toxoplasmoza negativ ca va iesit . Ce inseamna asta. Mie mi-a zis ca nu am aparare prea mare in fata toxoplasmozei, asa ca sa maninc fructe si legume foarte bine spalate, carnea bine facuta, iar chestii ca salamuri , carnati, sunca presata ori le congelez ( si asa bacteria moare ) si le pot manca , sau le prajesc, asa cum sunt sa nu le maninc.
Monica analizele de care ziceai ca au sa ti le faca , se fac pt despitarea bolilor genetice ca sindromul Down. Si mie au zis ca o sa mi le faca mai incolo. Of... iar la intepat.....
Monica draga ma bucur ca totul e acum ok.
Oana P bine ai venit si asteptam sa ne scrii mai des!
Iube si mie mi-a iesit fierul scazut . Trebuie sa mancam alimente ce contin fier. Primele care imi vin acum imi minte sunt spanacul si lintea. Eu linte am mancat ieri, asa ca maine voi face spanac. Ce alte surse de fier mai stiti ? Si mi-a zis moasa ca din cauza ca fierul e scazut ma simt asa obosita. Mama, as dormi si in autobuz.
Pisoi , ai grija cu liftul . Mai bine urca si coboare pe scari. Si eu am o fobie fata de lifturi. Le urasc.
Catalina sigur de la bila a fost! Sa te trezesti de 3 ori noaptea ! Putin probabil de la bebe.
Maraki : La multi ani , sa ti se implineasca toate visele si dorintele, si un bebe asa cum ti-l doresti.
Mirela, tu ai fost la moasa ?
Pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor m-am dumirit ..clar a fost de la bila si de la o raceala care ma prinsese...am vomat de 2 ori in noaptea aia, dar cel mai tare m-au speriat starile de ieri cind aveam frisoane, cred ca si nitica febra si senzatia de voma direct in git...m-am speriat foarte rau...l-am sunat pe doctor, pe T, dar nu mi-a dat voie sa iau nimic iar azi vad ca sunt bine..am temp. orala 37.1, dar oricum nu este o temp. mare mai ales in sarcina, cum sunt eu...Doamne ajuta sa fie si bebe bine, ca cele mai mari emotii pentru el le am! Bine ca mi-a trecut. Eu o mostenesc pe mama cu o bila cam puturoasa si in ziua aia mincasem o portie dubla de catofi prajiti si o brinza, telemea, care nu mi-a placut foarte tare...sigur de la asta a fost+ o usoara raceala...vad ca mi-a trecut si junghiul din spate care-l simteam ieri...uff...ce bine...toata seara ieri am bagat ceai de sunatoare si tei cu lamaie si miere, de dimineata citronada cu lamaie si miere si am si la mine...de papat am papat niste sandwisuri cu swaiter si sunca de praga si o sa bag si niste brinzica su sminitina...ieri am facut binisor la examenul de franceza...dat fiind conditiile...din 30 de puncte am luat 23,5...binisor...
Ana-m daca toxoplasmoza iese negativ IGG nu ai imunitate la virus...ceea ce inseamna ca trebuie mare grija la ce mincam, cum spui si tu sa fie bine spalate, preparate...si eu am toxo negativ facuta in noiembrie anul trecut..nu stiu daca T ma va pune sa le repet acum sau numai IGM sa-l fac, adica sa vedem cum stam in
prezent..
Oana bine ai venit, sarcina usoara si un bebeica sanatos...
Pisoi si eu am tras alataieri o sperietura cu liftul, asa ca ieri am coborit pe scari de frica sa nu se strice!
Maraki inca o data sanatate si la Multi ani ...apropo ce vrei, fetita? Sa ai energie sa poti sa te ocupi de invitati..frumos cadoul cu parfumul..sper sa prind si eu niste reduceri in Franta sa-mi aduc si eu ceva parfumuri!
Monica ma bucur tare ca s-a rezolvat cu placenta lui bebe...imi inchipui ce emotii ai avut, dar acum totul este bine...fara efort si toul va fi ok!
Denisa ne auzim diseara...dupa ce vin de la pedichiura si de la pantofi..inca caut ceva comod si elegant...este musai sa gasesc...ai grija de bebic si pe curind!
Iube ia vezi ce-ti da doctorul sa iei pentru anemie......suna si intreaba..eu analizele nu le-am facut inca...le fac dupa ce vin din Franta, dar si eu aveam o usoara anemie si T mi-a dat oricum Magne B6..
Bancris sa stii ca ai perfecta dreptate...vad ca nici T nu recomanda nimic vitamine si minerale acum...m-a lasat pina in sapt. 9 si jumate tot cu acid folic, utrogestan si Magne B6...nici eu nu o sa iau nimic pina nu-mi zice...
Teolinda scumpa v-ati serbat?
Lauricipani cum merge tratamentul...hai spune-mi mai multe...nu mai stiu, care este doctorul tau? Mi-e dor de tine!
Giova deschizatoare de drumuri ia zi cum te simti azi? Totul este ok...greturile sunt ori ba...apropo..azi nici o greata n-am!
Pupici pentru toate fetele si un weekend super!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
7+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata la burtici!

Bun venit prospaturilor burticoase si sedere cat mai placuta.

Laurici, asa cum ti-am spus la telefon, grija mare si fara eforturi! Te rog io mult de tot, ok?

Ieri am avut o zi putin aiurea. M-am grabit sa mai fac o echo... dr. a fost rezervat. Era ceva acolo ca si cum un al doilea embrion s-ar fi (orpti) oprit din evolutie. A spus ca nu se pronunta inca. Am mai vazut ceva care pulsa, cordul fetal. Acum nu stiu, o fi ceva in neregula, o fi aparatul echo mai batranel... Am hotarat sa nu ma panichez, si sper sa reusesc. Ca sa fiu sincera, mi-e teama, recumosc.

Pupici tuturor!

5 s
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Ola burtici!
Fetele m-am mai linistit!Am cautat pe net informatii legate de "problema" mea! si nu e chiar problema: glicemia poate fi crescuta in sarcina adevarat si pt. asta cam trebe avut grija cu dulciurile, paste, ma rog alimentele cu multe glucide! In schimb elementele sangvine pot sa apara mai scazute si pe fondul cresterii normale a volumului sangvin!
Oricum ideea e ca trebe sa mancam bine pt noi si bebitii nostri!
Maraki La multi ani scumpa!petrecere frumoasa!
Merci pt sfaturi Cata, Denisa, Ana_m,Bancris!
Bancris Torch si dublu test se fac la Dora medical de pe str.Viseului! Costa 2.400000 lei dar dureaza pana-ti da rezultatul! Eu l-am facut acum o saptamana si rezultatul o sa-l am pe 17 iunie!
9+

diana

Mergi la inceput